2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben ilk başta prima yenidoğan almıştım hiç beğenmedim. Huggies i kullandım hatta bir defa da molfix denedim. Bence en iyisi Huggies. Ama çocuktan çocuğada değişebilir i

ucu top şeklinde küçük olan hiç bir işe yaramıyor bence. En azından ben kullanamamıştım. Şimdi otrie bebeninkini alıp denicem.

Kesinlikle kaynatılıp soğutulmuş suyla temizleyin en azından 40 ı çıkana kadar . Unibaby nin yenidoğanıda güzel 40 ı çıktıktan sonra ve gezmede falan kullanılabilir.

Terlik konusunu bende merak ediyorum. Antalya ya gidince bakıcam bakalım nasıl bişey uyduracağım geceliklerimin altına:44:

Maşallah paşayainşallah kan tahlilinde iyi çıkar zaten midelerimiz kötü bir de ilaçla iyice kötü oluyor....

Şu an şeker ve bebek kurabiyelerimi 2011 Temmuz annelerinin bebişlerine aldıklsrı ciciler bölümüne yüklemeye çalışıyorum.
Saat 13.00 de de Veda pikniğime gideceğim.
Bakalım kurabiye ve şekerlerimi beğenecekler mi:):79:

Son düzenleme:

takipteyim canım:82::82:eminim çok güzel olmuşlardır

ben de huggies yeni doğan aldım 2 paket şimdilik onu kullanıcam..tavsiye üzerine aldım bende bakalım..ya geceliklerin altına açık renk bi terlik uydururum sanırım..çünkü geceliklerim hep açık renk..açık penbe ya da açık lila olabilir..şöyle yumuşak kaymayan rahat bi terlik bakıcam artık..:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…