Ben ilk başta prima yenidoğan almıştım hiç beğenmedim. Huggies i kullandım hatta bir defa da molfix denedim. Bence en iyisi Huggies. Ama çocuktan çocuğada değişebilir iistiyorumm ama dayanamazsam pes edicem canım
dün bezini aldık kızımın huggies aldım ama 4-9 kiloluk olandan yeni doğanı almıştım canbebenin..hangi marka ii acaba..? bundan sonra tek marka alayım diyorum:26::26::26:
ya evet bide ani kilo alımından da kaynaklanıyo diye düşünüyorum..fena tekme atıyo kızım maşalllahahhhhne büyüdümü ola ...ve makarna ne zamndır yemiyorum bu hafta 2 kerecik yidim ama
ohh ohhhh şimdiden afiyet olsun canım benimm....
ayşe he yaa dün markette bi bayanda dedi 2 çocuk büyüttüm en iyisi prima diye başka biride huggies diye anam ne bilim kafam karıştı bebeden bebeye değişiyor demek ki..bide burun aspiratörü çok iyi dedi kadın kullanılıyo dedi bende aldım bebedorun
canım ıslak mendil bende aldım ama ilk 2 ay annemler gül suyu ve pamuk diyorlar ıslak mendil kullanmıycam ne kadar ph değeri az olsada yazzık kızımaaayaz bebişleri olcaklar zatenn tuzlandıktan sonra kokmazlarda ıslak mendilide bi yerde okudum suda yıkayıp kullanın dşyorlar ama misafirlikte mutlaka kullancaz hepsini yeni doğan alıcam daha alıcam çünkü
biz sürekli değiştiriyoruz hala, çok güzel bir isim yagmur, adıyla yasasın inşallah
ne tuzlaması kıgülsuları dogal mı ki piyasadkiler? zaten ben hiç sevmem de gülsuyu kullanamam da, evde sadece pamuk ve kaynamıs su ile temizlesem, dısarda da unibaby diyorum:26:
sakın oynama gerçi arkadaşlar da demiş ama... ben de gelsin istiyorum ama tık yok daha bende...
araştırdım mutlaka gelecek diye birşey yokmuş arkadaşım
Maşallah paşayagünaydın kızlarrrr nasılsınız
kızlar az önce doktordan geldim paşamın boyu 39 cm kilosuda 1280 grm olmus .... gelişmesi iyi dedi su an hiçbi sorun görünmüyor.... herşey yolunda.... kan tahlili verdim ... bakalım sonuclardan bişi cıkmazsa benden süperi olamaz:)):82:
Şu an şeker ve bebek kurabiyelerimi 2011 Temmuz annelerinin bebişlerine aldıklsrı ciciler bölümüne yüklemeye çalışıyorum.
Saat 13.00 de de Veda pikniğime gideceğim.
Bakalım kurabiye ve şekerlerimi beğenecekler mi:):79:
anamm kafamı masaya koydum cumaya gidiklerdiii uyumuş kalmışımhalada uyuyablirimmm
hele sesin kesildi bi ben de uyurdum da eşim geldi saolsun beni yemege götürdü. acayip bi yagmur var burda yaaa
anamm kafamı masaya koydum cumaya gidiklerdiii uyumuş kalmışımhalada uyuyablirimmm
Maşallah paşayainşallah kan tahlilinde iyi çıkar zaten midelerimiz kötü bir de ilaçla iyice kötü oluyor....
afiyet olsun şekeriiimmmm:80::80::80:yimekk yimeyee gidiyossssss
bnde istiyomm bende istiyomm:84::84::84: ama şaka filan 32.hafta raporuma az kaldı ama ..iş yerim çağırıyor işler baya yoğun ama ben burda doğururum diye korkuyorum
haha ben de senn gibiydim ama evde oluncaa biraz da erken ayrılıncaa iice sıkılmaya başladımmherşeyi yaptım şimdi yapcek bişi kalmadıı ölee bekliorum boş boş o yüzden geç ayrılmak daa ii sanırsam kii sıkılmaya vaktin kalmaz canımm
Ben ilk başta prima yenidoğan almıştım hiç beğenmedim. Huggies i kullandım hatta bir defa da molfix denedim. Bence en iyisi Huggies. Ama çocuktan çocuğada değişebilir i
ucu top şeklinde küçük olan hiç bir işe yaramıyor bence. En azından ben kullanamamıştım. Şimdi otrie bebeninkini alıp denicem.
ben de huggies yeni doğan aldım 2 paket şimdilik onu kullanıcam..tavsiye üzerine aldım bende bakalım..ya geceliklerin altına açık renk bi terlik uydururum sanırım..çünkü geceliklerim hep açık renk..açık penbe ya da açık lila olabilir..şöyle yumuşak kaymayan rahat bi terlik bakıcam artık..:44:
Kesinlikle kaynatılıp soğutulmuş suyla temizleyin en azından 40 ı çıkana kadar . Unibaby nin yenidoğanıda güzel 40 ı çıktıktan sonra ve gezmede falan kullanılabilir.
Terlik konusunu bende merak ediyorum. Antalya ya gidince bakıcam bakalım nasıl bişey uyduracağım geceliklerimin altına:44:
dün kınada ne giydin, anacım sizin de kınaydı düğündü bitmedi valla, kolay gele, afiyet olsunburda da şahane bi hava var tam gezilecek...ayy uıykumm varr akşama düğünde var daha pöffff
ay yok canım ben daha hiçbişey yapmadığım için sıkılmam zannetmembnde istiyomm bende istiyomm:84::84::84: ama şaka filan 32.hafta raporuma az kaldı ama ..iş yerim çağırıyor işler baya yoğun ama ben burda doğururum diye korkuyorum
haha ben de senn gibiydim ama evde oluncaa biraz da erken ayrılıncaa iice sıkılmaya başladımmherşeyi yaptım şimdi yapcek bişi kalmadıı ölee bekliorum boş boş o yüzden geç ayrılmak daa ii sanırsam kii sıkılmaya vaktin kalmaz canımm odası felan gelecek zaten haziran gibi ee elbilerini yıka şuydu buydu eksikleriydi..şekeriydi felan zaman geçer haziranın 2.haftası raporum ama iş yerim sonuna kadar gel diyo
dün kınada ne giydin, anacım sizin de kınaydı düğündü bitmedi valla, kolay gele, afiyet olsun
hiç deme canım kız daha haziranda da var psilojikmen çöküş yaşıyorumm..allahtan makyaj saç kurtarıyo eşimden usb yi alımda aticiimm faceye bakarsın:86:
ay yok canım ben daha hiçbişey yapmadığım için sıkılmam zannetmemodası felan gelecek zaten haziran gibi ee elbilerini yıka şuydu buydu eksikleriydi..şekeriydi felan zaman geçer haziranın 2.haftası raporum ama iş yerim sonuna kadar gel diyo
hiç deme canım kız daha haziranda da var psilojikmen çöküş yaşıyorumm..allahtan makyaj saç kurtarıyo eşimden usb yi alımda aticiimm faceye bakarsın:86:
evet cicim ondan diorum herşeyini anca halledersin oh ne güzell..ben hepsini yaptım aylar öncesinden vala o yüzden yapcel yeni icaatlar çıkarıorum kendimee
haha aynen geçen düğünde iyi bi makyaj saç ve takılarla kurtardım vala napimm yoksa finaaa
evet cicim ondan diorum herşeyini anca halledersin oh ne güzell..ben hepsini yaptım aylar öncesinden vala o yüzden yapcel yeni icaatlar çıkarıorum kendimee
haha aynen geçen düğünde iyi bi makyaj saç ve takılarla kurtardım vala napimm yoksa finaaa
valla hiç deme eşim gülüyo dalga geçiyo sabah aşkım vitesi atamıyorum diye.uyuzz sinir ediyo beniidoğumdan sonra bi hırsla kilo vercem hıhhh
valla hiç deme eşim gülüyo dalga geçiyo sabah aşkım vitesi atamıyorum diye.uyuzz sinir ediyo beniidoğumdan sonra bi hırsla kilo vercem hıhhh
aynen yaa bacaklarım iice dombili olmuşşkendininkiler daa inceymişş yan yana getirip dalga geçioo:84::84: bendee inadına bütün kilolarıı vericemmm iştee hıhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?