ay aman tanrıımm. çok geçmiş olsun. şansa bak yaaa. ben de dün akşam depremde çok korktum. bebeğim doğmuş olsa naapardım diye düşündüm. hemen koşup yatağına onu alıp kucaklardım heralde panikle. boşu boşuna uyanacaktı çocuk. böyle şeyler düşündüm hep.
çok geçmiş olsun canım zor bi durum gerçekten,,neyseki atlatmışsın ben bundan iki yıl önce kaldım asansörde ve mecbur kalmadıkça kullanmıyorum 4. katta oturuorm o yüzden kolay oluyo merdiven çıkması iyi değil biliyorum ama içerrde kalsam daha kötü olurum ,,neyse geçmiş olsun
saol canım aynen dun bende hissettim depremi
direk bebişimi dusundum ne yaparım die deli gibi
ben daha oncede kaldım korkmam
oyle kolay kolay ama hamile olunca
insan daha başka oluyor direk ona
bi sey olacak die korktum
çok geçmiş olsun canım,kötü bir hatıra olmuş.bizim 3.kat,zaten de asansöre izin verilmiyor 3 katlı evlere,kullanmak iyi oluyor ben 3 kat çıkana kadar nefes nefese kalıyorum ama tehlikesi de var.ucuz atlatmışsın.bu arada ben size anlatmayı unuttum
carsamba aksamı sitede yuruyuse cıkcam eşim
yorgundu tek cıkayım dedim asansore binmemle
içinde kalmam bir oldu telide evde bırakmıstım
o gun de toplantı var kapıcı gorevli asansorde
basıyorum kimse cvp vermiyor başladım kapıya
vurmaya bi adam cıktı yandakinden dedim ben
asansorde kaldım daire 16 da eşime soylermisiniz
ve 8 aylık hamileyim dedimadam bi panik ay hemen
dedi beni havasızlıkdan ter bastı tabii eşim bi panik
beni bırakmıyor orda adam kostu guvenlige teknik
servis geldi hemen allahdan actılar yavas yavas
indirdiler sarsılıp birden dusmesin die ama cok tırsdım
merhaba kızlar...nasılsınz?
odamız geldi,çok hoş oldu..perdemiz va halımız eksik..onlarıda hızlandırmak lazım..bembeyaz bi odamız oldutam istediğim gibi..bakıp bakıp duruyorum valla
ya kızlar birde ne sorucam size..hastane için gecelik aldınızmı?4 takım pijama takımı aldım..2 si caprili..ama gecelik almadım hiç..ne dersiniz,hastanede lazım olurmu acaba?terlikte lazım daha
hadi yaaa kapanmış mı?
neyse zaten mecbur hepsini gezicez, içimize sinsin diye.
çok sevindim beğendiğin şeyler bulmana. bi tane de yap da resmini koy yaaa çok merak ediyorum. bi de gözümde de canlandıramadım nası bişi aldığını.
bence yoga vardır. tatil olsa geçen hafta söylerlerdi sanırım.
yarın seminere gelicek misiniz?
bana programı mail attılar:
Eki Görüntüle 197230
gerçi sende de vardır zaten. biz eşimle gelicez bi terslik olmazsa.
odamız geldi,çok hoş oldu..perdemiz va halımız eksik..onlarıda hızlandırmak lazım..bembeyaz bi odamız oldutam istediğim gibi..bakıp bakıp duruyorum valla
ya kızlar birde ne sorucam size..hastane için gecelik aldınızmı?4 takım pijama takımı aldım..2 si caprili..ama gecelik almadım hiç..ne dersiniz,hastanede lazım olurmu acaba?terlikte lazım daha
ooof bende bu hafta cok odem var
ama artık haftam ilerledigi için
normal her halde yuruyusu cogalttım
ii geliyor aklında bulunsun balon gibi
sonuyorsun
yaa iice dombili oldum sanki hava basmışlar bacaklarımaa :84: yürüyorum ama günde 2 saate çıkarmam lazımm yürüyüşleri heralde
canım hayırlı olsun odanız. resimlerini bekliyoruz:)
4 takım çok değil mi canım? ben 2 gecelik, 1 sabahlık götürücem o kadar. normalde olsa sezaryende olsa sürekli alttan kontrol oluyomuş o yüzden gecelik lazım diyo herkes. sezaryende de kanamaya bakıyolarmış alltan gelen. sende bi tane al bence.
canım ben magnet istedigim gibi bulamadım
basit geldi ordakiler boyaları falan notluk
aldım ve tulunu işte sekerini daha sonra
cok var zaten gezilecek yer merak etme
ben en son bıraktım dedim eşimle yine
giderim o son dukkan cıktı karsıma işte
canım ben yarın için kararsızım 28 de olan
sanki daha mı işimize yarar bende eşimle
gelirim zaten var bende program yinede
tesekkur ederim
23 nisanda tatil olmustu ya yoga acaba
bağlar mı izni die sordum gorusuruz yarın
sana bebek sekeri getireyim mi yarın
ama sekersiz
hoşgeldin canım bi terlik suan topikde olay
terlik konusunda tıkandık kaldık
canım cok degil mi 4 takım ya ii gunlerde
kullan ben bi gecelik bi pijama aldım bide
keten bi gecelik aldım ev için o kadar
canım pansuman için sanırım gecelik daha
ii oluyormus istersen bi tane al bulunsun
cantanda
annelik iştedeprem korkusuylaa ona bişey olursa diye çok korktum hareketlerini dinledim,,Allahıma dua ettim oğlumu bana, benii de oğluma bağışla diye,,öyle böyle değil çok korktum kızlar eşim de yoktu vardiyeli çalıştıı için 12de gelio gece,,gelmesine yarımm saat vardı,,ama o korkuyu tek başıma yaşaddım şimdi bol bol dua ediyorum ki tekrarlanmasın yarabbim
çok geçmiş olsun canım,kötü bir hatıra olmuş.bizim 3.kat,zaten de asansöre izin verilmiyor 3 katlı evlere,kullanmak iyi oluyor ben 3 kat çıkana kadar nefes nefese kalıyorum ama tehlikesi de var.ucuz atlatmışsın.
gözün aydın,iyi günlerde kullanın canım.beyaz gerçkten harika görünüyor,insanın iini açıyor.duvarlarını da açık mavi yap,mavinin de rahatlatıcı etkisi var.
annelik iştedeprem korkusuylaa ona bişey olursa diye çok korktum hareketlerini dinledim,,Allahıma dua ettim oğlumu bana, benii de oğluma bağışla diye,,öyle böyle değil çok korktum kızlar eşim de yoktu vardiyeli çalıştıı için 12de gelio gece,,gelmesine yarımm saat vardı,,ama o korkuyu tek başıma yaşaddım şimdi bol bol dua ediyorum ki tekrarlanmasın yarabbim
ecrin guzel canım neden vazgectin
mina
derin
melis
nil su
beril
asya
benim begendigim isimler
gözün aydın,iyi günlerde kullanın canım.beyaz gerçkten harika görünüyor,insanın iini açıyor.duvarlarını da açık mavi yap,mavinin de rahatlatıcı etkisi var.
canım hayırlı olsun odanız. resimlerini bekliyoruz:)
4 takım çok değil mi canım? ben 2 gecelik, 1 sabahlık götürücem o kadar. normalde olsa sezaryende olsa sürekli alttan kontrol oluyomuş o yüzden gecelik lazım diyo herkes. sezaryende de kanamaya bakıyolarmış alltan gelen. sende bi tane al bence.
ay vallaistediğim gibi bir terlik bulamadım ki,komik dimipijama tarzı çok aldım çünkü sıcakalrda sık değiştiriim diye,malum emzirirken çok terlicez canım...
ya evet belki de biz yarın yenidoğan sünnetine gelmeyiz de sonra ayşe önerre gireriz. gelecek haftaki daha önemli kesinlikle.
ya valla iyi fikir sen yarın bana bi örnek şeker getirirsen süper olur. fikrim olur benim de
melis ve beril isimleri çok güzell ama melis kulağa daha hoş geliyooecrin çok var ama
ay kızlar dun 1 de başlayan eminönü maceram
7 de bitti ama oldum ama cok guzel seyler
aldım en cok bebek sekeri için dolandım ama
içime sinen oldu cok sukur kendim evde yapıcam
ay cok guzel seyler vardı yaaaa
canım merhaba bizde karşıya geçtik bebeğimin arabasını aldık ama ben eşimi ikna etmeme rağmen tansiyonum düştüğü için havuzlu hana gidemediksenin adına çok sevindim ne güzel gezdin aklın kalmadı hiç bişeyde arabayıda 500 tl ye bundan aldık
Hauck Malibu Travel Sistem Charcoal
bu arada ben size anlatmayı unuttum
carsamba aksamı sitede yuruyuse cıkcam eşim
yorgundu tek cıkayım dedim asansore binmemle
içinde kalmam bir oldu telide evde bırakmıstım
o gun de toplantı var kapıcı gorevli asansorde
basıyorum kimse cvp vermiyor başladım kapıya
vurmaya bi adam cıktı yandakinden dedim ben
asansorde kaldım daire 16 da eşime soylermisiniz
ve 8 aylık hamileyim dedimadam bi panik ay hemen
dedi beni havasızlıkdan ter bastı tabii eşim bi panik
beni bırakmıyor orda adam kostu guvenlige teknik
servis geldi hemen allahdan actılar yavas yavas
indirdiler sarsılıp birden dusmesin die ama cok tırsdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?