2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

saol canım aynen dun bende hissettim depremi
direk bebişimi dusundum ne yaparım die deli gibi

ben daha oncede kaldım korkmam
oyle kolay kolay ama hamile olunca
insan daha başka oluyor direk ona
bi sey olacak die korktum

saol canım aynen dun bende hissettim depremi
direk bebişimi dusundum ne yaparım die deli gibi

ben daha oncede kaldım korkmam
oyle kolay kolay ama hamile olunca
insan daha başka oluyor direk ona
bi sey olacak die korktum

annelik işte deprem korkusuylaa ona bişey olursa diye çok korktum hareketlerini dinledim,,Allahıma dua ettim oğlumu bana, benii de oğluma bağışla diye,,öyle böyle değil çok korktum kızlar eşim de yoktu vardiyeli çalıştıı için 12de gelio gece,,gelmesine yarımm saat vardı,,ama o korkuyu tek başıma yaşaddım şimdi bol bol dua ediyorum ki tekrarlanmasın yarabbim

çok geçmiş olsun canım,kötü bir hatıra olmuş.bizim 3.kat,zaten de asansöre izin verilmiyor 3 katlı evlere,kullanmak iyi oluyor ben 3 kat çıkana kadar nefes nefese kalıyorum ama tehlikesi de var.ucuz atlatmışsın.

gözün aydın,iyi günlerde kullanın canım.beyaz gerçkten harika görünüyor,insanın iini açıyor.duvarlarını da açık mavi yap,mavinin de rahatlatıcı etkisi var.

canım ben magnet istedigim gibi bulamadım
basit geldi ordakiler boyaları falan notluk
aldım ve tulunu işte sekerini daha sonra
cok var zaten gezilecek yer merak etme
ben en son bıraktım dedim eşimle yine
giderim o son dukkan cıktı karsıma işte

canım ben yarın için kararsızım 28 de olan
sanki daha mı işimize yarar bende eşimle
gelirim zaten var bende program yinede
tesekkur ederim

23 nisanda tatil olmustu ya yoga acaba
bağlar mı izni die sordum gorusuruz yarın
sana bebek sekeri getireyim mi yarın
ama sekersiz

canım hayırlı olsun odanız. resimlerini bekliyoruz:)

4 takım çok değil mi canım? ben 2 gecelik, 1 sabahlık götürücem o kadar. normalde olsa sezaryende olsa sürekli alttan kontrol oluyomuş o yüzden gecelik lazım diyo herkes. sezaryende de kanamaya bakıyolarmış alltan gelen. sende bi tane al bence.

evet aynen ben de 2 gecelik koydum çantaya bi tane de sabahlık..hem giymesii rahat hem de alttan kontrolüü

ya evet belki de biz yarın yenidoğan sünnetine gelmeyiz de sonra ayşe önerre gireriz. gelecek haftaki daha önemli kesinlikle.

ya valla iyi fikir sen yarın bana bi örnek şeker getirirsen süper olur. fikrim olur benim de

ay vallaistediğim gibi bir terlik bulamadım ki,komik dimi pijama tarzı çok aldım çünkü sıcakalrda sık değiştiriim diye,malum emzirirken çok terlicez canım...

ay canım benim ya tek olmak daha bi stres valla
direk zaten bebişleri dusunuyorsun ben depremden
falanda kormadım 99 da asansorden de korkmam
ama annelik cok farklı bi seymis gercekten

saol canım valla kotuydu daha ii yuruyus
olur bide indim hala yuruyuse gittim eşim
dio ne azim o da takıldı peşime

çok gemiş olsun sana da canım,nerede oturuyorsun?Geçenlerde yabani hayvanlarla ilgili bi belgesel izlemiştim,ağladım.yavrularını çakallardan falan nasıl koruyorlar.bizde de başladı,kendimizden çok onları düşünüyoruz,düşünmek de zorundayız.

gözün aydın,iyi günlerde kullanın canım.beyaz gerçkten harika görünüyor,insanın iini açıyor.duvarlarını da açık mavi yap,mavinin de rahatlatıcı etkisi var.

sağol canımmm duvarları boyamıcam rengi açık krem,çok hoş yani.bende değiştirmeyelim dedim..artık mavi aksesuarlarla tamamlıcaz..uyku setini mavi tonlarında alırım..aslında çookk istediğim bi uyku seti vardı..funnababy nin adorable pooh serisi..ama üretimden kalkmış..çok ama çok üzüldüm..onların herşeyi takım;lambası,abajuru,uyku seti v.s ama hiç bir mağazada kalmamış..çok heveslenmiştim..

tatlım sık değiştiriirm diye çok aldım..ama gecelik te alıcam dediğin gibi..onuda yarım kollu bişey alayım diyorum,spor bişey olsun dimi,rahatederim..

ay vallaistediğim gibi bir terlik bulamadım ki,komik dimi pijama tarzı çok aldım çünkü sıcakalrda sık değiştiriim diye,malum emzirirken çok terlicez canım...

o kadar sey aldık terlikde tıkandık tam
komedi valla giyicem hast.terliklerini
artık

bende oyle dusunuyorum ama bakalım
tabi teyzesi ilk şekersiz sekerim senin
olur boyle yanlarına hoşgeldin yazısını
zımpalamak istiyorum ama excel için renkli
guzel bi format arıyorum bulursan bana da
mail atarsın tamam mı?

melis ve beril isimleri çok güzell ama melis kulağa daha hoş geliyoo ecrin çok var ama

bizim kız olsaydı melis olacaktı
eşimle coktan karar vermistik
kız melis erkek mert die
mert imiz oldu

ay kızlar dun 1 de başlayan eminönü maceram
7 de bitti ama oldum ama cok guzel seyler
aldım en cok bebek sekeri için dolandım ama
içime sinen oldu cok sukur kendim evde yapıcam
ay cok guzel seyler vardı yaaaa

canım merhaba bizde karşıya geçtik bebeğimin arabasını aldık ama ben eşimi ikna etmeme rağmen tansiyonum düştüğü için havuzlu hana gidemedik senin adına çok sevindim ne güzel gezdin aklın kalmadı hiç bişeyde arabayıda 500 tl ye bundan aldık
Hauck Malibu Travel Sistem Charcoal

Aslında türkiye istatistik kurumundan 1950-2010 arası tüm isimlerin sıralamasını da indirdim ama bu siteye excel dosyası konulamadığı için koyamıyorum. Erkekleri de birazdan yollıycam.

2010 ADNKS verilerine göre doğum tarihi bazında en çok kullanımda olan kadın isimleri ve ilk 100 isim içindeki sıralaması
(en çok koyulandan 100. sıradakine doğru)

ZEYNEP
ELİF
YAĞMUR
ECRİN
NİSANUR
İREM
ZEHRA
EYLÜL
NEHİR
AZRA
MERVE
NİSA
FATMA
BÜŞRA
MERYEM
AYŞE
MEDİNE
HATİCE
HİRANUR
TUANA
SÜMEYYE
MELİKE
RABİA
YAREN
ASMİN
MELİSA
ELA
ELANUR
EMİNE
KÜBRA
SUDENAZ
DURU
BELİNAY
NİSA NUR
CEREN
MELEK
CEYLİN
IRMAK
ESMANUR
BERFİN
DEFNE
DAMLA
ŞEVVAL
BEYZA
ESMA
İLAYDA
EBRAR
EDA
EDANUR
AYŞEGÜL
BETÜL
ASYA
GAMZE
HİLAL
HAYRUNNİSA
CEMRE
ALEYNA
AYŞENUR
ESRA
BERRA
BEREN
ECE
SUDE
CANSU
NAZLI
FATMA NUR
SEMANUR
RÜMEYSA
ADA
DENİZ
DİLARA
FATMANUR
ELİF NUR
SILA
GİZEM
ELİF NAZ
TUĞBA
BEYZANUR
ESMA NUR
SİNEM
SUDE NAZ
BUSE
HAZAL
BAHAR
İPEK
EZGİ
İLKNUR
MELİS
YASEMİN
ŞEYMA
SELİN
ÖYKÜ
TUĞÇE
PINAR
KEVSER
ÖZLEM
ASLI
RUMEYSA
SENA
BUĞLEM

ay canım neden oyle oldun ya
sansa bak cok kalabalıkdı zaten
cıkarken bende kızardım resmen
cok sukur hallettim canım cogu
seyi inş.başka sefer gidersin
ii gunlerde kullan canım

herkeze selam kızlarrr

umarım herkez iyidir bizde bugün arabımızı aldık yoğun pazarlık neticesinde 500 e indirdik

geçmiş olsun canım allahtan duyan olmuş

hayrlı olsun odanız canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…