2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

evet çok kullanılıyo bu sıra özelliklee..aslında ben karahan ismini istiorum ama esmer olursaa...sarışın olursa bakalım işte bu isimlerden seçicezz..baba sarışın ailede de herkes sarışın o yüzden karahandan vazgeçtim artıkk..bi tek ben esmerimm

maşallah canım kuzuna
yürüyüs artık cok ii geliyor bu
bi gercek bol bol yürüyelim valla
oof banada artık iş olum geliyor
neyse az kaldı 2 hafta sonra
bırakıcam ben artıkın

bak bakalım sana benzerse karahan
koy baktın sarısın doruk u yapıştır

MERHABALAR 2011'İN GÜZEL TEMMUZ ANNECİKLERİ....

sizleri özlüyorum arkadaşlar....
benden haberler vereyim sizlere, 18 mayısta 31+6 günlükken,kontrole gittik ve bebeğimiz, güzel oğlumuz MEHMET IŞIK ERCAN 2100 gram olmuş, ve herşey yolunda,
planlanan sezeryan tarihimiz isi 4 temmuz arkadaşlar...

bebeğimin odasının badanası yaptırdık, kokusu da gitti sayılır,
mobilyamız ise önümüzdeki hafta içi gelecek İNŞALLAH...
odamızın tülünü de bugün taç'tan sipariş verdik, rustik yaptırcaktım ama perdeci kartonpiyeriniz var hoş durmaz diyince vazgeçtim, 1'e 3 sık pile bebek odası tülü diktirmeye verdim önümüzdeki haftadan sonra bütün hazırlıklarımı bitirip, İNŞALLAH fotolayıp sizlerle paylaşıcam arkadaşlar...

bu arada geçmişi okuyamadım ama umarım erken doğum yapan arkadaşımız yada rahatsızlanan arkadaşımız yoktur....
HEPİNİZE MUTLU MUTLU GEBELİKLER DİLİYORUM...
HOŞÇAKALIN KIZLAR.........

Çok çok geçmiş olsun. Ucuz atlatmışsın yine.

Sana da çok geçmiş olsun. Allah bi daha yaşatmasın...

maşallah canım kuzuna
yürüyüs artık cok ii geliyor bu
bi gercek bol bol yürüyelim valla
oof banada artık iş olum geliyor
neyse az kaldı 2 hafta sonra
bırakıcam ben artıkın

tesk canım
süpersin ne diyem ben daha 5 hafta daha kascam nasipse

ayy kızlar yürüyüşe çıkayımm dedim ama acayip yoruldum yauwww yürüyüş iyi de yapcak adam lazım 15 dk yürüdüm sanki saatlerdir ayakta gibiyim...:18:

ayy kızlar yürüyüşe çıkayımm dedim ama acayip yoruldum yauwww yürüyüş iyi de yapcak adam lazım 15 dk yürüdüm sanki saatlerdir ayakta gibiyim...:18:

of yaa ben de öğlende bi yüriim dedim ama 15 dak anca yürüdüm sora eve geldmm:93: zaten çok sıcaak hava güneşte yürünmüo burdaa:97: şimdi tekrar çıkıcam ama gözüm yemio hiç ya bi de sıkılıorum tek başıma koca göbüşle yürü yürüü hem de çabuk yoruluyorumm:97:iice tembel teneke oldumm anlıcanızzz pooff

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız ?

bugün kızımın cicilerini yıkadımm gidip gidip seviyorum öpüyorum inş selamet kucağımıza alırız hepimizz

ohh gözün aydınn güle güle kullaan canımm ben de hep gidip eşyalarını karıştırıyorum yaa zaman geçsin minnoşlarımız gelsiiiiinnnnn

tek başıma benim de canım sıkılyıor sorma... en güzeli eşime diyim bari akşam yemeklerinden sonra çıkarsın... ben de çok çabuk yoruluyorum sorma canım yaaa.. bir de parkta 5 dk oturdum güya ama yok yani bittim resmen... parkta da kadının biri doğumun yakın galiba dedi 1 buçuk ay var daha dedim de o kadar beklemssin sen karnın inmiş aşağı dedi... yakında doğurursun sen dedi aman teyze ağzını hayra aç dedim sinir oldum ama sanki jinekolog

haha o tiplerden çok var etraftaa ya çok bilmişler bi bakışta koyuyolar teşhisi hemeenn ben de diorum eşime akşam çıkalım diorum arada çıkıoruz ama o da yorgun argın oluyo zati yoruluo sıkılıo hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…