tesekkur canım kız ismi bulmak
sanki daha zor gibi geliyor bana
yada ben karar verdim die
canım valla 2 dukkana sordum dedim
hani oraya gitmeyeyim die biri atar
kapandı der birine daha sordum ama
olsun ne yapalım bana kısmet degilmis
artık cok sukur atlattım
canım benim demir ismide cok hoşuma
gidiyor ayrı bi karizması var doruk artık
cok var sanki ya bayagı kişi kullanıyor
zevk meselesi tabii bu işler
merhabalar kızlar bis bugun doktora gittik kızım büyümüş ama yine geriden gidiyo tabi açığı kapatamadık iki haftada bir gitcez artık raporumuzuda aldık bugun hava baya serin ankarada yağmurda baya yürüdüm uzun zamandır böyle yürüyemiyordum sanırım işe gitmek bana yaramıyor izinliydim süperdi pazartesi yiğne yorgun günler beni bekler
evet çok kullanılıyo bu sıra özelliklee..aslında ben karahan ismini istiorum ama esmer olursaa...sarışın olursa bakalım işte bu isimlerden seçicezz..baba sarışın ailede de herkes sarışın o yüzden karahandan vazgeçtim artıkk..bi tek ben esmerimm
Ben de çıkıyorum kızlar. İyi hafta sonları herkese
bak bakalım sana benzerse karahan
koy baktın sarısın doruk u yapıştır
bu arada ben size anlatmayı unuttum
carsamba aksamı sitede yuruyuse cıkcam eşim
yorgundu tek cıkayım dedim asansore binmemle
içinde kalmam bir oldu telide evde bırakmıstım
o gun de toplantı var kapıcı gorevli asansorde
basıyorum kimse cvp vermiyor başladım kapıya
vurmaya bi adam cıktı yandakinden dedim ben
asansorde kaldım daire 16 da eşime soylermisiniz
ve 8 aylık hamileyim dedimadam bi panik ay hemen
dedi beni havasızlıkdan ter bastı tabii eşim bi panik
beni bırakmıyor orda adam kostu guvenlige teknik
servis geldi hemen allahdan actılar yavas yavas
indirdiler sarsılıp birden dusmesin die ama cok tırsdım
Sana da çok geçmiş olsun. Allah bi daha yaşatmasın...annelik iştedeprem korkusuylaa ona bişey olursa diye çok korktum hareketlerini dinledim,,Allahıma dua ettim oğlumu bana, benii de oğluma bağışla diye,,öyle böyle değil çok korktum kızlar eşim de yoktu vardiyeli çalıştıı için 12de gelio gece,,gelmesine yarımm saat vardı,,ama o korkuyu tek başıma yaşaddım şimdi bol bol dua ediyorum ki tekrarlanmasın yarabbim
maşallah canım kuzuna
yürüyüs artık cok ii geliyor bu
bi gercek bol bol yürüyelim valla
oof banada artık iş olum geliyor
neyse az kaldı 2 hafta sonra
bırakıcam ben artıkın
ayy kızlar yürüyüşe çıkayımm dedim ama acayip yoruldum yauwww yürüyüş iyi de yapcak adam lazım 15 dk yürüdüm sanki saatlerdir ayakta gibiyim...:18:
slm kızlar nasılsınız ?
bugün kızımın cicilerini yıkadımmgidip gidip seviyorum öpüyorum inş selamet kucağımıza alırız hepimizz
of yaa ben de öğlende bi yüriim dedim ama 15 dak anca yürüdüm sora eve geldmm:93: zaten çok sıcaak hava güneşte yürünmüo burdaa:97: şimdi tekrar çıkıcam ama gözüm yemio hiç ya bi de sıkılıorum tek başıma koca göbüşle yürü yürüü hem de çabuk yoruluyorumm:97:iice tembel teneke oldumm anlıcanızzz pooff
slm kızlar nasılsınız ?
bugün kızımın cicilerini yıkadımmgidip gidip seviyorum öpüyorum inş selamet kucağımıza alırız hepimizz
tek başıma benim de canım sıkılyıor sorma... en güzeli eşime diyim bari akşam yemeklerinden sonra çıkarsın... ben de çok çabuk yoruluyorum sorma canım yaaa.. bir de parkta 5 dk oturdum güya ama yok yani bittim resmen... parkta da kadının biri doğumun yakın galiba dedi 1 buçuk ay var daha dedim de o kadar beklemssin sen karnın inmiş aşağı dedi... yakında doğurursun sen dedi aman teyze ağzını hayra aç dedim sinir oldum ama sanki jinekolog
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?