2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bende hazır almayı düşünmüştüm önce sonra kendim yapmaya karar verdim çok zor gelmedi biraz oyalayıcı gibi görünüyor ama kolay gibi tabii bakalım becerebilecekmiyimm....

yok cnm ya silikonla yapıştırıcaz öyle takıp çıkarma olmazz

walla maşallah bizim kızlar pek bir hamarat
şimdi netten bakıyorum da süslü falan çok güzel duruyor ama yıkandıkca süsü bozulur yauw... benim kafam almadı bu işi

zeytinim lastikli organze tüller oluyormuş bardak süslemek için yıkama sorun olmuyormuş o zaman ben öyle bişey alayım dedim canım senin de aklında olsun...

walla maşallah bizim kızlar pek bir hamarat
şimdi netten bakıyorum da süslü falan çok güzel duruyor ama yıkandıkca süsü bozulur yauw... benim kafam almadı bu işi

acaba bunların lastiklisi varmı ki o zaman yapıştırma olmaz sanki...

hassas davranırsak bişey olmaz bence yaa makine bozar ama elde bişey olacağını düşünmüyorumm...

lastikli kurdela görmedim cnm ben hiç ama ama şöyle bişey düşünebilirsin tüllü yaparsın bardağın altından beline kadar bardığın ölçüsüne göre kurdelayla ayarlayıp tüle silikonlarsın öle takıp çıkarmakda kolay olur cnm

evet baya hazır sayılırız cnm ama ayarlanıcak hepsi....

bide siz kurabiyeyi ne zaman yapıcaksınız bende yapmak istiyorum ama bayatlar depfrezde şeker hamuruna bişey olur mu acaba

kolay kolay bişey olmuo kurabiyelere.ben haziranda filan yaparım herald.depfrezde bişi olmuo ama koyabilirsinn..

bende haziranda yapiim dedim cnm şöyle haziranın 10 u falan gelsin ondan sonra inşş

aynen canım bende haziran 10undan sora yapıcam..şeker hamuru pastanelerde satıılıo dimi yoksa kendin mi yapıcan?:44 zaman da çok uğraşmak lazımm renklendiri filann almak lazımm

aynen canım bende haziran 10undan sora yapıcam..şeker hamuru pastanelerde satıılıo dimi yoksa kendin mi yapıcan?:44 zaman da çok uğraşmak lazımm renklendiri filann almak lazımm

pasta mazemesi satan yerler var eminönünde ordan alıcam cnm..

aktarlardada varmış.....

kendim uğraşamam hiçç onunlada

Canım ben şeker hamurunu internetten aldım. Siz İstanbuldaysanız işiniz daha kolay tabi. Bende sezeyan için gün alayım ona göre yapım zamanımı ayarlayacağım.

Canım ben şeker hamurunu internetten aldım. Siz İstanbuldaysanız işiniz daha kolay tabi. Bende sezeyan için gün alayım ona göre yapım zamanımı ayarlayacağım.

istanbulda diilim işte netten buldum bende..burdaki pastanelere bi sorayım bakiim..uğraşamam sanırım..nette şöyle bi tarif buldum çok ilginç haribo şekerlerinden yapıolar..
*** ŞEKER HAMURU YAPIMI ( MARSHMALLOW ŞEKERDEN ) *** - RESİMLİ,PASTA,KEK,KURABİYE,YAŞ PASTA,MUFFİN,HAMUR İŞİ,POĞAÇA,BÖREK,ÇÖREK,EKMEK,TATLI,ŞERBETLİ TATLI,SÜTLÜ TATLI,YEMEK,YÖRESEL YEMEKLER,ET YEMEKLERİ,KÖFTE,MAKARNA,PİLAV,BALIK,SALATA,KAHVALTILIK,ÇO

evet sezeryan tarihini aldıktan sonrada yapılabilirr istanbuldayım cnm ben eminönünden halledicem

bide lokumlu bi tarif vardı kk da ona bak kendin yapıcaksan kolaydı yapımı

Bunu daha önce izlemiştim ben. iyi fikir bencede. Denemeyi düşünüyorum ama bebek şekeri olarak değil. Supermutfak a bakabilirsin hamur için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…