ben hazır alıcam walla... pek o tarz marifetlerim yoktur...
ee kurdelesi falan nolcak??? takıp çıkarcaz mı???
bende hazır almayı düşünmüştüm önce sonra kendim yapmaya karar verdim çok zor gelmedi biraz oyalayıcı gibi görünüyor ama kolay gibi tabii bakalım becerebilecekmiyimm....
yok cnm ya silikonla yapıştırıcaz öyle takıp çıkarma olmazz
walla maşallah bizim kızlar pek bir hamarat
şimdi netten bakıyorum da süslü falan çok güzel duruyor ama yıkandıkca süsü bozulur yauw... benim kafam almadı bu işi
acaba bunların lastiklisi varmı ki o zaman yapıştırma olmaz sanki...
zeytinim lastikli organze tüller oluyormuş bardak süslemek için yıkama sorun olmuyormuş o zaman ben öyle bişey alayım dedim canım senin de aklında olsun...
evet baya hazır sayılırız cnm ama ayarlanıcak hepsi....
bide siz kurabiyeyi ne zaman yapıcaksınız bende yapmak istiyorum ama bayatlar depfrezde şeker hamuruna bişey olur mu acaba
kolay kolay bişey olmuo kurabiyelere.ben haziranda filan yaparım herald.depfrezde bişi olmuo ama koyabilirsinn..
bende haziranda yapiim dedim cnm şöyle haziranın 10 u falan gelsin ondan sonra inşş
aynen canım bende haziran 10undan sora yapıcam..şeker hamuru pastanelerde satıılıo dimi yoksa kendin mi yapıcan?:44zaman da çok uğraşmak lazımm renklendiri filann almak lazımm
aynen canım bende haziran 10undan sora yapıcam..şeker hamuru pastanelerde satıılıo dimi yoksa kendin mi yapıcan?:44zaman da çok uğraşmak lazımm renklendiri filann almak lazımm
Canım ben şeker hamurunu internetten aldım. Siz İstanbuldaysanız işiniz daha kolay tabi. Bende sezeyan için gün alayım ona göre yapım zamanımı ayarlayacağım.
evet sezeryan tarihini aldıktan sonrada yapılabilirr istanbuldayım cnm ben eminönünden halledicemCanım ben şeker hamurunu internetten aldım. Siz İstanbuldaysanız işiniz daha kolay tabi. Bende sezeyan için gün alayım ona göre yapım zamanımı ayarlayacağım.
istanbulda diilim işte netten buldum bende..burdaki pastanelere bi sorayım bakiim..uğraşamam sanırım..nette şöyle bi tarif buldum çok ilginç haribo şekerlerinden yapıolar..
*** ŞEKER HAMURU YAPIMI ( MARSHMALLOW ŞEKERDEN ) *** - RESİMLİ,PASTA,KEK,KURABİYE,YAŞ PASTA,MUFFİN,HAMUR İŞİ,POĞAÇA,BÖREK,ÇÖREK,EKMEK,TATLI,ŞERBETLİ TATLI,SÜTLÜ TATLI,YEMEK,YÖRESEL YEMEKLER,ET YEMEKLERİ,KÖFTE,MAKARNA,PİLAV,BALIK,SALATA,KAHVALTILIK,ÇO
evet sezeryan tarihini aldıktan sonrada yapılabilirr istanbuldayım cnm ben eminönünden halledicem
bide lokumlu bi tarif vardı kk da ona bak kendin yapıcaksan kolaydı yapımı
lokumlu kurabiye mii bakiim bulabilirsemm canım sağoll
lokumlu kurabiyede var cnm ama lokumdan yapılan şeker hamuru demek istemiştim
istanbulda diilim işte netten buldum bende..burdaki pastanelere bi sorayım bakiim..uğraşamam sanırım..nette şöyle bi tarif buldum çok ilginç haribo şekerlerinden yapıolar..
*** ŞEKER HAMURU YAPIMI ( MARSHMALLOW ŞEKERDEN ) *** - RESİMLİ,PASTA,KEK,KURABİYE,YAŞ PASTA,MUFFİN,HAMUR İŞİ,POĞAÇA,BÖREK,ÇÖREK,EKMEK,TATLI,ŞERBETLİ TATLI,SÜTLÜ TATLI,YEMEK,YÖRESEL YEMEKLER,ET YEMEKLERİ,KÖFTE,MAKARNA,PİLAV,BALIK,SALATA,KAHVALTILIK,ÇO
hımm anladım ama ben renkli olsun istiorum bi de kıwamı tutturamazsam rezil olur herald..bakalım pastaneden hazır bulurum herald:44: ya da uğraşırım artık :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?