2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

walla kadın psikolojimi bozdu ayol eve geldiğimden beri karnıma bakıp duruyorum hallaten inmiş inmesine ama böyle doğurcak gibi de değil hani... Allahım hayırlısını versin....hepimiz için...

Bi ütü yaptım haşat oldum canım, belim cok fena agrıyo bu aralar. Ayyy daha baya var nasıl geçecek bu zaman. Ayyy içime kasvetler bastı, öf ay:18:

sorma canım ben de geçen gün yaptım da belim koptu ağrıdan... az kaldı dişimizi sıkıcaz artık...:18:

Bi ütü yaptım haşat oldum canım, belim cok fena agrıyo bu aralar. Ayyy daha baya var nasıl geçecek bu zaman. Ayyy içime kasvetler bastı, öf ay:18:

hepsini bi anda yapmasaydın canım ütülerin..ben taksit taksit 3 günde yaptım ancaa :18:

ayy çok güzel oluyor canım bakmaya doyamassın şimdi.. güle güle sağlıklı günlerde giysin bebişin insallah...

sormayın ya deli gibi seviyorum sonra gülüyorumm kokluyorum falan bi tuhafım iyicee artık kucağıma alıp koklamak istiyorum yaaa

sorma canım ben de geçen gün yaptım da belim koptu ağrıdan... az kaldı dişimizi sıkıcaz artık...:18:

hepsini bi anda yapmasaydın canım ütülerin..ben taksit taksit 3 günde yaptım ancaa :18:

ayy ütü demeyin bana ütü deyince bile kasvet basıyoo beni nefret ederim ütüdenn ama yapmayıncada olmuyor mecbur katlanıyoruz

walla kadın psikolojimi bozdu ayol eve geldiğimden beri karnıma bakıp duruyorum hallaten inmiş inmesine ama böyle doğurcak gibi de değil hani... Allahım hayırlısını versin....hepimiz için...

klasik öle denir ya hamilelere karnı aşağı inmiş doğurcak diee aman boşver takmayalım hiçç Allahın izniyle vakti zamanında gelicek minnoşlarımız işalaa :26:

Beydaa bi biriktirmiştim ki zaten dağ gibiydi Dedim yapayım bitsin biraz oturdum biraz ayakta falan derken bittii. Ben bu kadar zor olacagını hiiiiiç tahmin etmiyodum, kadınlar abartıyo yaaa diyordum. Aaaaaaaaaal allah böyle ceza verir işte

Tuğçecim senin az kaldı baksana ben hala 57 diyo, bitmez buu

hiii vala helal olsuun sanaa ben o dağı 3 günde ancaa indirdimm yine de tutuldu her yerimmm dinlen sen canımm iicee geçer işala şafak sayıyoruzz resmeenn :97:

bende bebek şekerlerini ayarladım sayılır baya bi ucuza geldi benim süslü püslü biberon aldım içine çikolata ve lokum doldurucaz sepet olarakda beşik sepet aldım çok kokoş olduu...
fiyat süper ama 65 kr aldım tanesini..

bide şerbet bardaklarını süslücem onlar içinde minik bebekler aldım kurdela falanda aldım süslücem hepsinin bitmiş halini eklicemm şu kablo işini hallediyimmeklicem inşş

ee sona geldik cnm artık inmeye başlar tabii bakma sen moral bozanlaraa...bana herkes hiç kilo almadın ne güzel falan diyoo geçen biri sona kadar almadın sonda coşcan galiba diyoo 3 haftadır hiç kilo almadığım halde takma sen çok var etrafda onlardann
önemli olan bitmiş güle güle kullanın cnmm
mutlu sona az kaldıkça iice pırpır oluyo içimizzz heyecan basiiiyi

ayy evet cnmm

ohh hepsi hazır hadi bakalımm beklioruzz cicilerin fotolarını

herkeze hayirli aksamlar kizlar dun aksam deprem olmus gecmis olsun rabbim daha beterinden saklasin bildigim kadariyla zehracim sen kutahya da oturuodun insllh herhangi bir zarariniz yoktur ri te
kcanim haberlerden duydugum kadariyla kimse evlere girmiomus sende sanirim girmezsin ama tekrar gercmis olsun ayriyetten baska arkadaslar varsa etkilenen onlarida ayri ayri rabbime emanet ediorum

önemli olan bitmiş güle güle kullanın cnmm

Aynen canım sagolasııın
hiii vala helal olsuun sanaa ben o dağı 3 günde ancaa indirdimm yine de tutuldu her yerimmm dinlen sen canımm iicee geçer işala şafak sayıyoruzz resmeenn :97:
Azimle yaptım valla cnm
Ben kalkayım soframı kurayım, nerdeeee bana dinlenmek. Şimdi eşim gelir yemek yenir, mutfak toplarım. Ondan sonra otururum işte

İyi aksamlar kızlar hepinizi öptüüüüm

yaAA kızlar bişey sorcam bu şerbet bardağı süslicek misiniz??? süslücekseniz kaç tane bardak süslemek lazım şimdi 6 tane süslesek onları nasıl yıkıcaz...??? :26:

yaAA kızlar bişey sorcam bu şerbet bardağı süslicek misiniz??? süslücekseniz kaç tane bardak süslemek lazım şimdi 6 tane süslesek onları nasıl yıkıcaz...??? :26:

ben süslücem cnm 12 tane süslücem bizim etraf kalabalık onun için 6 yetmezz...elde yıkamak lazım cnm makine silikonları söker tahminimcee..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…