haha o tiplerden çok var etraftaa ya çok bilmişler bi bakışta koyuyolar teşhisi hemeennben de diorum eşime akşam çıkalım diorum arada çıkıoruz ama o da yorgun argın oluyo zati yoruluo sıkılıo hemen
Bi ütü yaptım haşat oldum canım, belim cok fena agrıyo bu aralar. Ayyy daha baya var nasıl geçecek bu zaman. Ayyy içime kasvetler bastı, öf ay:18:
Bi ütü yaptım haşat oldum canım, belim cok fena agrıyo bu aralar. Ayyy daha baya var nasıl geçecek bu zaman. Ayyy içime kasvetler bastı, öf ay:18:
tek başıma benim de canım sıkılyıor sorma... en güzeli eşime diyim bari akşam yemeklerinden sonra çıkarsın... ben de çok çabuk yoruluyorum sorma canım yaaa.. bir de parkta 5 dk oturdum güya ama yok yani bittim resmen... parkta da kadının biri doğumun yakın galiba dedi 1 buçuk ay var daha dedim de o kadar beklemssin sen karnın inmiş aşağı dedi... yakında doğurursun sen dedi aman teyze ağzını hayra aç dedim sinir oldum ama sanki jinekolog
ayy çok güzel oluyor canım bakmaya doyamassın şimdi.. güle güle sağlıklı günlerde giysin bebişin insallah...
sorma canım ben de geçen gün yaptım da belim koptu ağrıdan... az kaldı dişimizi sıkıcaz artık...:18:
hepsini bi anda yapmasaydın canım ütülerin..ben taksit taksit 3 günde yaptım ancaa :18:
walla kadın psikolojimi bozdu ayol eve geldiğimden beri karnıma bakıp duruyorum hallaten inmiş inmesine ama böyle doğurcak gibi de değil hani... Allahım hayırlısını versin....hepimiz için...
sorma canım ben de geçen gün yaptım da belim koptu ağrıdan... az kaldı dişimizi sıkıcaz artık...:18:
hepsini bi anda yapmasaydın canım ütülerin..ben taksit taksit 3 günde yaptım ancaa :18:
sormayın ya deli gibi seviyorum sonra gülüyorumm kokluyorum falan bi tuhafım iyicee artık kucağıma alıp koklamak istiyorum yaaa
Beydaa bi biriktirmiştim ki zaten dağ gibiydiDedim yapayım bitsin biraz oturdum biraz ayakta falan derken bittii. Ben bu kadar zor olacagını hiiiiiç tahmin etmiyodum, kadınlar abartıyo yaaa diyordum. Aaaaaaaaaal allah böyle ceza verir işte
Tuğçecim senin az kaldı baksana ben hala 57 diyo, bitmez buu
ee sona geldik cnm artık inmeye başlar tabii bakma sen moral bozanlaraa...bana herkes hiç kilo almadın ne güzel falan diyoo geçen biri sona kadar almadın sonda coşcan galiba diyoo 3 haftadır hiç kilo almadığım halde takma sen çok var etrafda onlardannwalla kadın psikolojimi bozdu ayol eve geldiğimden beri karnıma bakıp duruyorum hallaten inmiş inmesine ama böyle doğurcak gibi de değil hani... Allahım hayırlısını versin....hepimiz için...
önemli olan bitmiş güle güle kullanın cnmmBeydaa bi biriktirmiştim ki zaten dağ gibiydiDedim yapayım bitsin biraz oturdum biraz ayakta falan derken bittii. Ben bu kadar zor olacagını hiiiiiç tahmin etmiyodum, kadınlar abartıyo yaaa diyordum. Aaaaaaaaaal allah böyle ceza verir işte
Tuğçecim senin az kaldı baksana ben hala 57 diyo, bitmez buu
mutlu sona az kaldıkça iice pırpır oluyo içimizzzheyecan basiiiyi
bende bebek şekerlerini ayarladım sayılır baya bi ucuza geldi benim süslü püslü biberon aldım içine çikolata ve lokum doldurucaz sepet olarakda beşik sepet aldım çok kokoş olduu...
fiyat süper ama 65 kr aldım tanesini..
bide şerbet bardaklarını süslücem onlar içinde minik bebekler aldım kurdela falanda aldım süslücem hepsinin bitmiş halini eklicemm şu kablo işini hallediyimmeklicem inşş
ohh hepsi hazır hadi bakalımm beklioruzz cicilerin fotolarını
önemli olan bitmiş güle güle kullanın cnmm
Azimle yaptım valla cnmhiii vala helal olsuun sanaaben o dağı 3 günde ancaa indirdimm yine de tutuldu her yerimmm dinlen sen canımm iicee geçer işala şafak sayıyoruzz resmeenn :97:
evet baya hazır sayılırız cnm ama ayarlanıcak hepsi....
bide siz kurabiyeyi ne zaman yapıcaksınız bende yapmak istiyorum ama bayatlar depfrezde şeker hamuruna bişey olur mu acaba
yaAA kızlar bişey sorcam bu şerbet bardağı süslicek misiniz??? süslücekseniz kaç tane bardak süslemek lazım şimdi 6 tane süslesek onları nasıl yıkıcaz...??? :26:
ben süslücem cnm 12 tane süslücem bizim etraf kalabalık onun için 6 yetmezz...elde yıkamak lazım cnm makine silikonları söker tahminimcee..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?