Selam arkadaşlar.Bugün akşam 8.30dan beri kasılmam var hala geçmedi.Çok şiddetli değil ama korkutuyor beni erken doğum tehlikem var zaten bu yüzden(30. haftada sizin de bu şekilde uzun süreli kasılmalarınız oldu mu?
benm de bi kere oldu canım..hatta 30.hafttamda..akşamüstü başladı sabaha kadar hafifleerek sürdü..kalkamıyodum sürekli yattım..yatınca kıpırdamayınca diniodu ama..senn ki de öyle mi ?
Artmıyor en azından çok şükür.Bazen şiddetleniyor bazen hafifliyorsıcak duş aldım su içtim ilaçlarımı zaten alıyorum baya uzun sürdü bu sefer.Ama sende de olmuş içim rahatladı biraz sağol canım...
sıcak banyo rahatlatır canım..bişey olmaz dinlen geçer işala canım..benm o kadar ağrımıştıkii duş bile alamadımm..doktoruma sorunca da olur arada normal dedi..nese dinlen canım geçmiş olsunn
en geç haziranın 15inde yap cnm inş ...ooo arkadaşlar ne güzel kurabiye hazırlıkları,bebek şekeri hazırlıkları ne güzel yapıyorsunuz bende yapmayı istiyorum ama ne zaman doğurcam ben ya?birde çarşıya çıkamıyorum biraz gezip bakmak lazım...imreniyorum valla size...inşallah herkezin herşey gönlünce olur....
cnm benimde geçen pazartesi olmuştu 3 saat sürdü sonra geçti inş seninde geçer dinlen cnmSelam arkadaşlar.Bugün akşam 8.30dan beri kasılmam var hala geçmedi.Çok şiddetli değil ama korkutuyor beni erken doğum tehlikem var zaten bu yüzden(30. haftada sizin de bu şekilde uzun süreli kasılmalarınız oldu mu?
bu arada nil cok hoş bi isim
benim samimi bi arkadasım
nil su koydu cok narin oluyor
nil ler tanıdıklarım hep oyle
kızlar sıcak duş almayın..Allah korusun fenalaşırsınız...hamamlara vs lere hamileleri sokmazlar,çünkü sıcak ortam zararlı olabilir hamileler için...hafif ılık duşla görün işinizi..benden size tavsiye.....
günaydın kızlar
günaydın kızlar
günaydıııııııııııın:80: ben yine mesaiye gider gibi erkenden uyandım( dün gece yine burnum kanadı, bi arastırcam bakalım nedendir
leydimm sen nasılsın?
günaydıııııııııııın:80: ben yine mesaiye gider gibi erkenden uyandım( dün gece yine burnum kanadı, bi arastırcam bakalım nedendir
leydimm sen nasılsın?
cnm geçen hafta benimde kanıyodu yüksek tansiyon sebep olurmuş ama benim tansiyonda iyiydi neden oldu bulamadım senin tansiyon nasıl cnm
leydimm sen nasılsın?
ohhh gözün aydınnnn cnmGünaydın ArkadaşlarBugün annem geliyooooor
günaydın kızlar
günaydın canım gözün aydınGünaydın ArkadaşlarBugün annem geliyooooor
bende işe gelir gibi değil geldiğim için uyandımidare eder canım işte burun kanaman öncede oluyormuydu böle hiç ?
günaydın canım gözün aydın
:)))) kolay gelsin canım yaaa, bugün zaman sana su gibi geçsin umarım...
burun kanamam dün sabah cok fazla olmustu, aksam da bir anda bosaldı:26:
Günaydın ArkadaşlarBugün annem geliyooooor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?