kızlar bebek doğduğu an emzirmeden önce sade sodadan bir kaşık verdiğinde bebek gassız olurmuş
ne kadar doğrudur ki :44:
bilen varmı:26:
garfield arkadaşım sonuçta normal doğum mu sezeryan mı karar verebilmek için alttan muayene yapılıyormuş ya. bizimkilerden sezeryan olan da var normal olan da. dr umuz erkek ondan mı yapmıyo dersin
garfield arkadaşım sonuçta normal doğum mu sezeryan mı karar verebilmek için alttan muayene yapılıyormuş ya. bizimkilerden sezeryan olan da var normal olan da. dr umuz erkek ondan mı yapmıyo dersin
neler almam gerektiğinin tam listesi olsaya kızlar bide ben daha kızıma hiç bir almadım da hazırlamadım da bitek beşiğini aldım oda daha gelmedi hastane çantasına ve bebişe aldıklarının listesi olan varmı neler lazım oluyo ay çok cahil hissettim kendimi:26:
neler almam gerektiğinin tam listesi olsa
ben göğüs kalkanı almadım kızlar, aventin almıstım, gittim sonra dükkanda baska birseyle değiştirdimçok kullanabilecegim birşeymiş gibi gelmedi
saol canım ya yok avcılardayım ben ama tembellik işte
beş on sayfa gerilerde yazan arkadaşlar vardı canım bugün geçmişe bi göz at istersen
canım bende avcılardayım
mart ayında yiğene yaptırdım avcılar medicana karşısından
75 tane bebek şekeri+sepet 120 ye mal oldu bana
istersen adresi var
bana bunu 2 kızı olan bir ark. da dedi yapmış olmuş bide sut gelene kadar ac bekletme sekerli su ver sarılık olmuyor dediyapcam inş.
kızlar bebek doğduğu an emzirmeden önce sade sodadan bir kaşık verdiğinde bebek gassız olurmuş
ne kadar doğrudur ki :44:
bilen varmı:26:
bi kompedan vardı canım bide Pijama Dnyas sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?