2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

daha ne istion ne güsel kilo almıon. doktor sorun yokdediyse endişelenme bence
bibreon fırçası almadım bile ben. hastanede gerek yok bence de ona

normal doğumda bi gece kalınıyo..epidural ya da sezeryan doğumda 2 gece kalınıyo canım..evet gelir alt tarfı kontrol ediolar sürekli kanama var mı die dikişlere filan bakıolaar..
ben de henüz pompa almadım doğumdan sora lazım olursa alıcam..

bende dondurmalı pasta doldurcam buzluğa
kaynanayada börek yaptırdıkmı oldu bitti
zaten sıcakta bişey yenmiyor

evdeysen ılık bi duş alcanım uzat ayakları dinlen
hala devam ederse de doktoruna git...

sağol canım beniiim..şimdi karnım acıktı bişeyler yiycem sonra da duşaaa..dediğin gibi devam ederse dr.a giderim.

o zaman 2 gecelik 1 pijama götüriim ben. ii mi :)

daha ne istion ne güsel kilo almıon. doktor sorun yokdediyse endişelenme bence
bibreon fırçası almadım bile ben. hastanede gerek yok bence de ona

bebek için endışeleniyorum,hamilelık boyunca bişi yiyemedım hala da yıyemıyorum,yoksa kendı kılomdan memnunum ellerım ayaklarım da şişmedi şükür,eşimin tabiriyle bir bezelye dogurmaktan korkuyorum:))

bi de ben nar götürcem. suyunu bi iki damla içircem doğunca

yok canım ya. minyon yapılı olcaktı bebişin. hiç endişelenme doktor sorun yok diosa. ALlah tarafından ayarlanıo zaten o.

bide bellik diyorlar ondan oluomuş tülbent gibi normal doğum olursa belini sarıolarmış şişin insin diye ondan alanınız var mı :44:

bide bellik diyorlar ondan oluomuş tülbent gibi normal doğum olursa belini sarıolarmış şişin insin diye ondan alanınız var mı :44:

ben doğum sorası için korse aldım. onu giycem karnı indiriomuş önemli ölçüde. ama çarşafı sıkıca saranlar da var korse istemessen

hım.... süper...bu dedğiniz satılıyor mu kayınvalidem bana bahsetmişti ama o saralım da sarkma olmasın demişti...satıldığı yeri bilen var mı??

yok mu bana yardımcı olcakk:26:

ben hazırladım çantamı.yazıyorum hemen içindekileri.bu arada ben bebek için hazırladıklarımı bi sırt çantasına ayrı koydum.kendiminkileri de ayrı bi çantaya.
Bebek için:bir tane 10 lu hastane çıkışı,
1 tane 5 li hastane çıkışı,
bebek için banyo havlusu(bi arkadaşım söyledi ihtiyaç olabiliyomuş)
bebek bezi(yenidoğan huggies)
uni baby ıslak mendil
henüz biberon koymadım ama koymayı düşünüyorum
Kendim için:1 pijama takımı,1 gecelik,1 sabahlık,gece boyu ped,2 tane havlu,kağıt havlu,ıslak mendil,2-3 tane çorap,terlik,hastaneden çıkarken giyilecekler,emzirme atleti,5-6 tane külot ,göğüs pedi,göğüs kremi,fotoğraf makinesi,şarj aletleri,tarak,toka,tülbent....
şimdilik hatırladıklarım bunlar.

ayyy...süper darısı başımıza...ben daha çalışıyorum çanta falan hazırlamadım...

ya size sey sormak istiyorum diyelim
sütümüz var ve 2 saatte bir emziricez
yenidogan bebişlerimizi emzige alıştıracakmısınız?
ben yapabilirsem eger sadece uyurken vermeyi
dusunuyorum sizin bu konuda tercihiniz nedir?

maşallah bebeğine canım ya. böyle güzel haberler alınca mutlu oluyorum ben. geceleri bende uyuyamıyordum. nefessiz kalıp tıkanıp uyandığım çok oluyordu. ona iki yastık kullanarak çözüm buldum. burdan bir iki arkadaş yazmıştı. kim yazdıysa Allah razı olsun valla. rahat ettim. ama uykusuzluk sıcak sıkıntı bende de var. bi horluyomuşum ki geceleri. kocam çok rahatsız bu durumdan.

kızlar bişi soracam bebek şekeri yapacak olan varmı
ben hazır aldım canım, malzemeleri alabilecegim bir yer yoktu sivasta, getirttirsem de aynı fiyata geliyordu
ya size sey sormak istiyorum diyelim
sütümüz var ve 2 saatte bir emziricez
yenidogan bebişlerimizi emzige alıştıracakmısınız?
ben yapabilirsem eger sadece uyurken vermeyi
dusunuyorum sizin bu konuda tercihiniz nedir?
pelinim ben emzik vermeyi istiyorum ama gece versek dahi zaten inşallah da sütümüz olursa 2 saatte bir uyandırıp emzircez, ama o 2 saatlik arada da emsin bebiş, hem ben pek bi severim ağzında emzik dolasan bebekleri

ay bende 2 yastıkla cok rahat yatıyorum
dediginiz gibi sıcaklar başladı zorlastı
uyumak bi yastık da iki bacagımın
arasına koyuyorum camıda actım mı?
ama yinede derin bi uyku yoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…