2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ay evet ya senin baya az kaldı :) kızının yeri rahat sanırım canım :)

canım elevit multivitamin arkadaşında dediği gibi... ama sanada vermiş ya multivitamin ismi başka ama fonksiyonu aynıdır merak etme

Öyleymiş, sağol canım

kız ilahi bi alemsin yanii

Ben de şaşıyorum bazen kendime

Bu arada, sanırım kayınvalidem de forumu takip ediyor . Süt ürünlerini aklıma estikçe kullandığımı yazdım, dakikasına eşim elinde süt, yoğurt, tereyağı, çökelek poşetleriyle çıkageldi, kayınvalidem yollamış sağolsun

Kızlar, bebeklerinize vereceğiniz isme karar verebildiniz mi? Biz ona da karar veremedik Aklımızda Elif Nil veya Zeynep Nil var ama bilemiyoruz. Bazı kişiler rüyalarında görüyolarmış koyacakları isimleri, o da olmadı. Siz ne durumdasınız?

of isim krizini bizde aşamadık halaa..bi de annemler geldi herkes değişik bişi sölüo iice kafamız karıştı yaa..artık doğsun da ona göre karar vericezz hangisi yakışırsa onu koyucaz napalım..

kızımın odasını sonunda hazırladım kızlar ve paylaştım

Canım kusura bakma sen bana da sormuştun ama şimdi görünce aklıma geldi cevap yazmadığım.:26:Biz Zeynep Neva düşünüyoruz kısmetse.Sizin düşündüğünüz isimler de güzelmiş karar vermek zor gerçekten.

herkese merhaba ben buraya uğramayalı yeni arkadaşlarımız olmuş
beni hatırlayan arkadaşlara benden bi haber .... oğlum 21 haziran salı sabahı saat 8.25 te normal doğumla dünyaya geldi
ikimizinde sağlık sıhhati iyi çok şükür birde şunu eklemek istiyorum doğum yapmamış arkadaşlarımın
Allah yar ve yardımcısı olsun inş. normal doğum izleyecekler için hiç düşünmeden epidural gibi dünyanın en büyük nimetlerinden
biri saydığım doğum şeklini muhakkak tercih etsinler güle oynaya doğumhaneye girip 10 dk da doğurup (doktorların hazırlığıda dahil) yine güle oynaya ayrıldım
gerçi 8 cm açılana kadar anestezi anca yapıldı sancının çoğunu çekmiştim sabaha karşı 6 da sancılarım sıklaşıp 7 de epidural istedim
7.30 apar topar anestezi uzmanı geldi anestezimi yaptı ve ben dünyanın en mutlu insanıydım hem sancı hissetmeyip hem oğlumu kucağıma alacaktım
öylede oldu dilerim tüm hamile arkadaşlar bir solukta kucaklarına alırlar yavrularını

Allah bağışlasın canım...

Önemli değil canım, sen benim neler unuttuğumu bi bilsen Zeyneplerimiz ortak çıktı bak Kız çocuklarına isim bulmak gerçekten zor, gelişme olursa yazarsın ...

kızımın odasını sonunda hazırladım kızlar ve paylaştım

Link verebilir misin? Ben KK'da sadece kendi yazdığım konuları bulabiliyorum, acemiyim hala :26:

of isim krizini bizde aşamadık halaa..bi de annemler geldi herkes değişik bişi sölüo iice kafamız karıştı yaa..artık doğsun da ona göre karar vericezz hangisi yakışırsa onu koyucaz napalım..

Bizde de her kafadan ayrı ses çıkıyor ama insanın hiçbişey içine sinmiyor. Bence sen de son dakikaya bırakma. En azından aklında 1-2 alternatif olsun aklında. Benim ilk aylarda içime erkek doğuyordu, ismini hazırlamıştım bile. Batın kesin, yanına da Tuğra veya başka bi isim düşünmüştük, kısmet kızımıza oldu ama ona hala karar veremedik :26:

ben de ismini arya koymaya karar verdim nasıl sizce bir de rüyamda rahmetli annemi gördüm gediz koy diyordu ama bana tuhaf geldi...Aklımda da yok değil gediz sizce nasıl?

yine uykusuz bir gecede sizlerle birlikteyim
bugün doktorumuza gittik. 2885 gr olmuş oğluşum suyu filan iyi dedi doktor çok şükür. zaten çok su içiorum..
kaşıntılarım oluodu kollarım bacaklarımda netten bakmıştım karaciğerde bi bozukluktan ya da hamilelikten olabiliomuş. nitekiim doktor karaciğer değerlerime baktı. çok şükür bişi çıkmadı.
hemoroid olmuştum onun içinde başka doktora gittim ilaçlar krem filan verdi. dolaşım bozukluğundan baskıdan olabiliomuş.
nts miz de çekildi. çok şükür normalmiş.
çatıya göree doğuma bakarıs demişti. dedim ne zaman yaparsınız çatı muayenesini 39. hafta dedi. erken yaparsak doğum sancısı çekersin dedi. o zamana kadar bakalım doğurcakm ıyım. umarım normal olurumm.:26:
bi de gitmişken hemşireden rica ettim doğumhaneye baktım. bişi yokmuş ya ben dahakorkunç bi yer hayal etmiştim. normal bi oda sadece bacakları koyuyon
bi de 1 kilo vermişim 2 hafta öncesine göre. aferin dedi doktorlar da kiloya gıcık.
kan verirken fenalaşıodum nerdeyse ter boşandı filan kötü oldum. ama bayılmadım Allah tan.
bu arada sonunda çocuğun odasını temizledim eşyalarını yerleştirdim. çantası da hemen hemen hazır.
aman amma çok yazdım benden bu kadarr

bir diğer uykusuzdan da selamlar..
maaşallah canım oğluşuna,bende de 2 haftadır kaşıntı var.ayaklarda ve ellerde.geçen hafta yağı ve tuzu kestim,bu hafta ellerdeki kaşıntı bitti,ayaklarda da geceleri oluyor.uyutmuyor ama buna da şükür diyorum çünkü önceki haftalarda gece gündüz kaşınıyordum ve benim de testler normal çıkmıştı. Hemoroid de çok zordur geçmiş olsun canım,onu daha yaşamadım çok şükür. İnşallah doğumun da gönlüne göre olur.
Kan verirken kapatıyorum gözlerimi,hiç bakmıyorum daha kolay oluyor.

Allah bağışlasın canım,analı babalı büyütsün yavrunu.Ne güzel bir doğum yapmışsın,darısı başımıza.

gece uyku tutmayanlardan da biri benim kizlar ya o kadar kotu oluorumki tarif edemedigim bir tuaflik var uzerimde nereye donsem ne yapsam gecmio rahat edemiorum dun gece 4 bucukta namazi kilip yattim onceki gecede ona keza ayni ondada uzun sure uyuyamadim gozumden uyku akio ama delirecem uyuyamiorum kiziminda masallahi var kaburgami kirmaya calisio herhalde ayaklariyla hic durmuo oglumda hic boyle seler olmamisti harul hurul uyuyodumm artik cildirmak uzereyim bir haftadir boyle oldum yahuu millet dogum zamani yaklasinca uykucu olurlarmis bende tam tersine zombii oldum doguracammi nedirr ayyy insllh biran once sag saglim dogum yaparimda rahat bir yatisa gecerim soyle rahatcana yatmayi ozledim rabbim hepinize saglikli sihhatli kuzularinizi kucaginiza almayi nasip eylesinn banada insllh...

Iyi o zaman bak hic sikinti cekmezsin. Benim oglan yuzunden tetikteyim valla.

Canım bu bıngıldak hatırlatması iyi oldu meraklıdır benim kızım şimdi merakından bastırır falan Allah korusun.

İnşallah senin gibi sakin olabilirim bende.
Aman imamin dedigini yap yaptigini yapma Sakinim diyorsam size kibar goruneyim diye Sen gel bir de evde gor beni. Valla bagira bagira ses tellerim acildi, mezzo soprano cikiyor sesim artik

Canim dur bakalim benimki de son anda dondu. Kasilmalar donduruyor sipalari. Yine de hayirlisi olsun, onemli olan saglikla kavusmak. Keske dedigin gibi annemle gelsem ama daha kizin nufus kagidi cikacak, Taa Turkiye'den gelecek. Sonra da pasaport cikacak. Mecbur beklemek zorundayim. Kismetse 14 agustosta izmitteyim
Ozge kizkardesimin esinin kuzeni. Dedigin gibi Ozge'nin dugun gecesi suyu geldi kardesimin Bizde aile adeti oldu dugunlerden sonra dogurmak, benimde oyle olmustu ya.. Kardesim icin soyledigin iltifat icin tesekkur ederim :) Operim Senos'u yerine. Belki kismet olursa gorusuruz

Canim cok sagol bugun daha iyiyim. Senacik iyi, kilo aldirmaya calisiyorum. Gecen gidisimizde 150 gr almis gorunuyordu bayagi bir agladim. Ama isin ilginci kizim doyuyor ve buyuyor gibi. Nasil oldu 10 gunde o kadar aldi anlamadim. Hastanenin baska katinda tartilmisti ilk dogdugu gunlerde, bu sefer baska katindaki farkli bir tartida tartildi. Acaba diyorum iki tarti arasi fark mi vardi ki? Onumuzdeki sali bir kez daha tartilip kilo alimina bakilacak. Duruma gore belki de mama baslariz bilmiyorum. Oglum her ay 1 kilonun uzerinde alirdi, simdi neden boyle oldu anlamadim. Neyse bir dokun bin ah isit oldu sana da. Icimde sikinti var ya, sen sorunca dokuldum.
Eger her sey normal giderse agri esigin dusuk olursa bile korkma. Insan bir sekilde dayaniyor inan. Sonucu cok guzel gercekten. Dikisimin izi bile kalmadi simdi, o kadar rahaim ki anlatamam.

canım hızlı ve hareketli surekli bi telaş
allah hepinize nasip etsin zamanında bizimki
biraz minik o yuzden memeyi kavramakda
zorluk cekiyoruz bi sıkıntım o cunku agrı
yapıyor gogus bebek huysuz oluyor

slm kızlaaaar tugcal yaptı mı dogum ya daha yeni girebildim
bebegin kontrolu vardı malesef biraz sarılık cıktı oglumda

Canim silikon uclari denedin mi? Belki meme ucunu almasini kolaylastirir. Sezaryen kesimde benim de oyleydi. Sprey yara bandi vardi, cok rahat etmistim. Simdi bakiyorum da artik gorunmez olmus kesi yerim Canim bebisini uyandirmaya kiy. 2 saatte bir ustunu soy ceryan yapmayan bir odada. Soyunca ancak uyaniyorlar. Gerekirse azicik mama ver, bir de gues isigina tut ciplak bir sekilde. Illa disariya cikmasi gerekmiyormus, camin ardindan da olur dedi hemsire bize.

Cok sasirdim kadikoy Sifa'nin haline. Ben 5 yil once orada dogurdum, superdi her sey. Demek bakimsiz artik. uzuldum acikcasi, cok iyi bir dogum hastanesiydi. Bu yaz oglumu asiya goturecegim insallah farkina varip toparlarlar. Yazik etmisler. Kizkardesim Gebze Hopkins'te yapmisti dogumunu, bir de oraya bak sana yakinsa. Muhtesem bir hastane orasi da.

Son düzenleme:
Canim koltukta yari oturur vaziyette uyumayi denedin mi? Ben o sekilde cok rahat uyuyordum son zamanlarimda. Yatakta yatmak iskenceydi. Habire kacip kacip salon koltugunda uyuyordum. Zaten suyum da koltukta geldi

günaydın kızlarr...dün annemin yanına gittim çok şükür ilerleme var diyor doktorlar rabbim şifasını verir işallah..akşamda yemekli misafirim vardı aman yarbbii 2 tane çocuk laftan anlamaz doğumumda nqpıcam bilemiyorum bile eltim hemde sürekli gidip gelecekler çocuk odamı sanırsam sürekli kilitli tutmak zorundayım off off

bebişin sağlıklı maşallah canımm...hemoroid bende de var malsef..doğumda olabiliyomuş kendiliğinden çıkıyolarmış..doğumdan sora kurtulcz işala hepsinden..
kan aldırırken ben bayılıorum ya stres oluyorum nedense ecel terleri döküyorum..son sefer de ben de kastım kendimi kolonya filan bayılmadım ama ter su oldum..
çatı muayenesi için daha erken zaten..n.doğum yaparsın işala canım onda bi sorun çıkmaz ...

gunaydın canım inş annen cok daha iyi olacak Rabbim yardımcısı olsun bu halde yemekli misafrde zor olmuştur sana biz de dün bebiş sevmeye gittik 2 yalık ben orda otururken bile yoruldum seni düşünemiyorum çocukluymuş bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…