- 23 Şubat 2010
- 4.437
- 25
- 118
- Konu Sahibi efsun_zeren
-
iyi olmuş bu başlık artık giresim gelmiyordu foruma.
bizim sorunumuz da kaka yapamama 10günü geçince fitille yaptırıyorum,2ay 1ogünlük olduk yavaştan taze meyve suları vericem belki çıkarmasına yardımcı olur
iyi olmuş bu başlık artık giresim gelmiyordu foruma.
bizim sorunumuz da kaka yapamama 10günü geçince fitille yaptırıyorum,2ay 1ogünlük olduk yavaştan taze meyve suları vericem belki çıkarmasına yardımcı olur
bizde ilk günlere göre çok rahatladık ama gene var sancısı özellikle kakasını yaparken çok zorlanıyoo afedersin köpük köpük yapıyoo bizimkide 27sinde 3 aylık olcak ..oo çalışıyorsan çok zor cnm mesleğin ne senin doğum izni almadın mı ?bende ara sıra dışarı çıkarken anneme kayınvalideme falan bırakıyorum aklım nasıl kalıyo evde allah yardımcın olsun cnm
evet canım benimde giresim yoktu aklıma geldi en azından burdan yazışalım
bence ek gıda için çok erken onun yerine sen yediklerine dikkat etsen mesela ben muz yediğimde kabız olurum kıızımda oluyo senin bağırsakların ne kadar rahat olurda onunda o kadar rahat olur doktorunla görüş rezene içirebilirsin ben metsil kullanıyorum damla günde bir kez çok rahatlıyo
canım özel bir şirkette santral operatörüyüm tek iyi yanı kızımla mesafem 500 metre 2 saatte bir gidip emziriyorum ama gerçekten ayrılmak çok zor oluyo uyku düzeni nasıl canım gece kaç saatte bir uyanıyo
selam bayanlar benide alın aranıza ikinciye oğlum oldu temmuz 22 doğumluyuz allah sizinde bebeklerinizi bagıslasın
selam bayanlar benide alın aranıza ikinciye oğlum oldu temmuz 22 doğumluyuz allah sizinde bebeklerinizi bagıslasın
hoşgeldin cnmselam bayanlar benide alın aranıza ikinciye oğlum oldu temmuz 22 doğumluyuz allah sizinde bebeklerinizi bagıslasın
gidemedim annemin yoğun baskısı sonucu:))ama giden arkadaşlarıma sordurmuştum sütünde artma bile olur demiştizeytingözlü kilo vermek için erken değil mi ben druma sorduğumda sen emzirmeye bak sonra zayıflarsın zaten demişti ve kilo vermemi önermemişti diyetisyenin ne diyeceğini çok merak ettim
süpermiş cnm benimde hamilelikten kalma kilom yok öncesinden var:]]normalde kiloluyum onun için istiyorummhamileliğim boyunca 18 kilo aldım ve 20. gün hepsi gitti kilolarımın sezeryanla doğum yaptım ama gergin bi lokusalık dönemi geçirdim üzerine birde uykusuzluk sezeryandan kalma göbek bile kalmadı dümdüüz 1,70 boyum 57 iloyum
burayı görmemiştim iyi olmuş arkadaşlar hayırlı olsun...
benim kızımda 1 hafta sonra 3 ayını doldurcak...gazdı ishaldi kabızlıktı derken günler geçiyor işte...
biraz düzeldi gazlarımız bakalım...
ek gıda konusunda ise 4 ayı doldurmadan bişey vermeyi düşünmüyorum sonra havuç patates pirinç unu muhallebi verir başlarım
canıım çok iyi olmuş bu topik sağolbenim gibi face kullanmayan ama bazı paylaşımlara ihtiyacı olan anneler gelin burdan konuşalım
canım benim sen bilirsin tabii ama bencede başlama daha damlasını düzenli ver işe yarayacaktır,ben baştan düzenli vermiyordum işe yaramıyordu sonra düzenli vermeye başlamıştım o zaman faydasını görmüştüm birde ben sancı başlayınca veriyordum ama önce vermek gerekiyormuş,inşallah şifa bulur bebişin.iyi olmuş bu başlık artık giresim gelmiyordu foruma.
Allah bağışlasın oğlunu canım hoşgeldin.selam bayanlar benide alın aranıza ikinciye oğlum oldu temmuz 22 doğumluyuz allah sizinde bebeklerinizi bagıslasın
aayy ne güzel canım be,ben de başlardan az kilo aldım 10kiloyla son aya geldim bi baktım son hafta 14olmuşum ilk 15günde hepsi gitmişti ama sonra 4kilosunu tekrar almışım zaten ideal kilomda değildim ben de diyetisyene gideceğim inşallh kısa zamandahamileliğim boyunca 18 kilo aldım ve 20. gün hepsi gitti kilolarımın sezeryanla doğum yaptım ama gergin bi lokusalık dönemi geçirdim üzerine birde uykusuzluk sezeryandan kalma göbek bile kalmadı dümdüüz 1,70 boyum 57 iloyum
ben de 6ayı doldurmadan vermek istemiyorum ama bazı doktorlar 4aydan sonra veriyor anlamdım neye göre karar veriliyor.burayı görmemiştim iyi olmuş arkadaşlar hayırlı olsun...
benim kızımda 1 hafta sonra 3 ayını doldurcak...gazdı ishaldi kabızlıktı derken günler geçiyor işte...
biraz düzeldi gazlarımız bakalım...
ek gıda konusunda ise 4 ayı doldurmadan bişey vermeyi düşünmüyorum sonra havuç patates pirinç unu muhallebi verir başlarım
slm kızlarr
nasıl gidiyorr bebişler nasıll
benim oğlumun doğum günü bugün acaip duygulardayımm5 yaşını bitiriyor paşamm allah sağlıklı sıhatli uzun ömürler versin inş amin
ben 12 13 gündür lekenme yaşıyordum bugün regli oldum sonunda acaip karnım ağrıyor kıvranıyorum sabahtan berii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?