2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

zeytin gözlü nasılsın canım
bizde burda devam edelim paylaşımlarımızaa bebiş nasıl

ahhhhhh canım bana gaz sancısı demee
neler çektiim neleeerr lokusa bunalımına bile girdim kızımın ağlamalarından ama sonunda bitti metsil kullandım kesinlikle çiğ soğan yemiyorum çay içmiyorum kızım 10 gün sonra 3 aylık olacak artık damlada kullanmıyorum rezene içiyorum bol bol milupanın emziren annneler için çayını içiyorum kızımada bi çay kaşığı veriyorum çok şükürrahatladık darısı sana canım ben çalışıyorum bebeğime kayınvalidem bakıyo çok zor oluyo bırakmaak çok zoorr

bizde ilk günlere göre çok rahatladık ama gene var sancısı özellikle kakasını yaparken çok zorlanıyoo afedersin köpük köpük yapıyoo bizimkide 27sinde 3 aylık olcak ..oo çalışıyorsan çok zor cnm mesleğin ne senin doğum izni almadın mı ?bende ara sıra dışarı çıkarken anneme kayınvalideme falan bırakıyorum aklım nasıl kalıyo evde allah yardımcın olsun cnm

iyi olmuş bu başlık artık giresim gelmiyordu foruma.
bizim sorunumuz da kaka yapamama 10günü geçince fitille yaptırıyorum,2ay 1ogünlük olduk yavaştan taze meyve suları vericem belki çıkarmasına yardımcı olur

benimkide çok zor yapıyor ben altını açıyorum poposunu hafif hafif uyarıyorum ondan sonra yapmaya başlıyorbence ek gıda için daha çok erken başlama cnm mama veriyor musun

evet canım benimde giresim yoktu aklıma geldi en azından burdan yazışalım

bence ek gıda için çok erken onun yerine sen yediklerine dikkat etsen mesela ben muz yediğimde kabız olurum kıızımda oluyo senin bağırsakların ne kadar rahat olurda onunda o kadar rahat olur doktorunla görüş rezene içirebilirsin ben metsil kullanıyorum damla günde bir kez çok rahatlıyo

canım özel bir şirkette santral operatörüyüm tek iyi yanı kızımla mesafem 500 metre 2 saatte bir gidip emziriyorum ama gerçekten ayrılmak çok zor oluyo uyku düzeni nasıl canım gece kaç saatte bir uyanıyo

bencede daha ek gıda için çok erken bende verme taraftarı değilim en az 4 ay ondan sonra belki olabilir ama ben 6 ay bişey vermeyi düşünmüyorum doya doya emsin kuzucuk

en azından yakınmışsın cnm gerçekten bebekten ayrılmak çok zor oluyorr.

bende bugün diyetisyene başlıyacağım kilo vermem lazım öğleden sonra gideceğiğm bakalım neler dicek

bizim uyku düzeni yok gibi bazen bakıyosun 2 saat uyuyo bazen gözünü kırpmıyor sürekli ağlıyorr çok düzensiz uykusu hiç belli olmuyo özellikle bi yere gittiğimde hiç uyumuyor

selam bayanlar benide alın aranıza ikinciye oğlum oldu temmuz 22 doğumluyuz allah sizinde bebeklerinizi bagıslasın

zeytingözlü kilo vermek için erken değil mi ben druma sorduğumda sen emzirmeye bak sonra zayıflarsın zaten demişti ve kilo vermemi önermemişti diyetisyenin ne diyeceğini çok merak ettim

hamileliğim boyunca 18 kilo aldım ve 20. gün hepsi gitti kilolarımın sezeryanla doğum yaptım ama gergin bi lokusalık dönemi geçirdim üzerine birde uykusuzluk sezeryandan kalma göbek bile kalmadı dümdüüz 1,70 boyum 57 iloyum

burayı görmemiştim iyi olmuş arkadaşlar hayırlı olsun...
benim kızımda 1 hafta sonra 3 ayını doldurcak...gazdı ishaldi kabızlıktı derken günler geçiyor işte...
biraz düzeldi gazlarımız bakalım...
ek gıda konusunda ise 4 ayı doldurmadan bişey vermeyi düşünmüyorum sonra havuç patates pirinç unu muhallebi verir başlarım

selam bayanlar benide alın aranıza ikinciye oğlum oldu temmuz 22 doğumluyuz allah sizinde bebeklerinizi bagıslasın
hoşgeldin cnm
zeytingözlü kilo vermek için erken değil mi ben druma sorduğumda sen emzirmeye bak sonra zayıflarsın zaten demişti ve kilo vermemi önermemişti diyetisyenin ne diyeceğini çok merak ettim
gidemedim annemin yoğun baskısı sonucu:))ama giden arkadaşlarıma sordurmuştum sütünde artma bile olur demişti
süpermiş cnm benimde hamilelikten kalma kilom yok öncesinden var:]]normalde kiloluyum onun için istiyorumm

bende 4 aydan önce bişey vermem hatta 6 ay düşünmüyorumm

slm kızlarr

nasıl gidiyorr bebişler nasıll

benim oğlumun doğum günü bugün acaip duygulardayımm5 yaşını bitiriyor paşamm allah sağlıklı sıhatli uzun ömürler versin inş amin

ben 12 13 gündür lekenme yaşıyordum bugün regli oldum sonunda acaip karnım ağrıyor kıvranıyorum sabahtan berii

merhaba kızlar nasılsınız ben de geldim
benim gibi face kullanmayan ama bazı paylaşımlara ihtiyacı olan anneler gelin burdan konuşalım
canıım çok iyi olmuş bu topik sağol
canım benim sen bilirsin tabii ama bencede başlama daha damlasını düzenli ver işe yarayacaktır,ben baştan düzenli vermiyordum işe yaramıyordu sonra düzenli vermeye başlamıştım o zaman faydasını görmüştüm birde ben sancı başlayınca veriyordum ama önce vermek gerekiyormuş,inşallah şifa bulur bebişin.
Allah bağışlasın oğlunu canım hoşgeldin.
aayy ne güzel canım be,ben de başlardan az kilo aldım 10kiloyla son aya geldim bi baktım son hafta 14olmuşum ilk 15günde hepsi gitmişti ama sonra 4kilosunu tekrar almışım zaten ideal kilomda değildim ben de diyetisyene gideceğim inşallh kısa zamanda
ben de 6ayı doldurmadan vermek istemiyorum ama bazı doktorlar 4aydan sonra veriyor anlamdım neye göre karar veriliyor.
canım özel aşı sormuştun bende yarın gideceğim doktora geçen hafta yaptırmam gerekiyordu kızım gripti olmadı hala tam geçmedi ama bakalım olacak mı yarın.canım özel aşı var mı bilmiyorum yarın haber ederim aşı vurulunca çok ağlamıştı kızım hemen emzirmeye çıkmıştım ben eşim kalmıştı doktorun yanında var demişti o da herhalde ama benim kız gecikmeli vurunacak ya sen belki yaptırmışsındır bizimkileri benimki daha bu ayın 11inde 2.ayını doldurdu ve ikinci aşıya gidişimiz olacak yarın.Buarada kızın ismiyle uzun yaşasın inşallah benimkide kız ismi Esra Ece

canım oğlunun doğum günü kutlu olsun Allah evlatlarına sağlıklı sıhhatli uzun ömürler nasip etsin inşallah.nasıl bi duygu iki evlat sahibi olmak ben bi çocukla ev işini yetiştiremiyorum sen nasıl altından kalkıyorsun iki çocuk,eş,iş ne yapıyorsun
buarada ben lohusalık döneminden sonra daha regli olmadım canım be normal mi bu kızım3. ayının içinde aralarda hafif lekelenme oluyor bir keresinde lekelenmem 3gün falan devam etmişti onu regl saydım ama öyle az mı oluyor başlarda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…