2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

slm canım bebeğini memeden nasıl kestin acaba

slm canım kızım da aynı şekilde sadece biz avm lere gittiğimizde merakla herşeyi incelemek istiyor mankenlere anne abi bak diyor kendisine bi alışveriş çantası buluyo başlıyo kıyafet doldurmaya
bizde meme bağımlısıyız işten gelince resmen eve girmeden başlıyo anne meme meme diye akşam oturmasına gitmekten nefret eder oldum
tuvalette sıkıntımız yok ama kakasını ve cişini yapıyor tuvalete bunda ablamın oğlunun çok faydası oldu 14 ay daha büyük eladan anne cişim geldi tuvalete gidecem dedikçe ömer elada anne bende gidecem demeye başladı ara ara her deddiğinde götürdüm kolay alısacak çoğu zaman evde altını bağlamıyoruz gündüz annemdeyken oda bağlamıyor kısa srede çözeriz inşallah

ela nur u memeden kesme çalışmalarına başldım 1 haftadır babasıyla aldık karşımıza konuştuk artık büyüdüğünü meme emmemesi gerektiğini falan söyledik tamam dedi gece uyku vakti gelene kadar hiç istemedi uyku zamanı gelince bastı çığlığı bak kızım senle anlaşmıştık dedik emzirmeden salllayarak uyutmaya çalıştık 1 saat uyudu geri uyandı nasıl ağlıyor etinden parça koparıyorlar sanki cadının dayanamadım emzirdim
sabahleyin işe gittim akşam geldim meme diye üstüme atlayan kız hiç meme demedi iştahlı bi şekilde yemeğini yedi boyama yaptık oyun oynadık yine geldi uyku vakti bastı yaygarayı emzirdim yine
hafta sonu sabahtan akşama kadar yine meme istemedi uyku vaktınde aynı şeyi yaptı yine tabi dün gezdirdik baya yoruldu akşan eve gelirken arabada uyudu uykusu derinleşince direk beşiğine yatırdım bi ara su istedi verdim 11 gibi yarı uykulu meme istedi saatlerce memede uyuyan kızım öylesine bi emdi tekrar beşiğine yattı anne sallama beni dedi kendi oraya döne buraya döne uyuya kaldı gece 4:30 da kalktı anne ben uyandım diyo bi baktım yanıma geldi azıcık emdi yine sonra yine kendi başına yattı uyudu
bu gidişle azar azar kendi bırakacak gibi sizce kızlar doğru mu yapıyorum

mrb
bu 2 yaş sendromu ne kötüymüş yahu bizde yok gibi derken bi geldi tam geldi ağlamalar mızmızlıklar..dediğini yaptırmalar vs.
herşeye ağlıyor herşeye olur olmaz sabrım ı çok zorluyor ...sabah ağlayarak uyanıyor bazen napsam susuturamıyorum...çıldıracam...

aynen canım biz kafayı sıyırmadan atlatsalardı sabah kesintisiz 20 dk ağlıyor işe gitmeyelim diye yataktan çıkmak istemiyo her şey için ağlıyor mızmız bi tuhaf oldu ela nur bi yöntem bulursan bizlede paylaş RABBİM hepimize yardımcı olsun

SLM KIZLAR NASILSINIZ
bebişler nasılll

kızlar koşu bandı almak istiyorum fikrinize ihtiyacım var..
satmak isteyen varmı?iyi durumdaysa alabilirim...
yumuşak zeminli olması önemli....

Selam Kızlar, ben uzun bir süredir giremedim, ama hepinizz aklımdasınız....

Mehmet Işık büyüdü 4Temmuzda 3 yaşında olacak İNŞALLAH....
Kocaman oldu, gelişimi çok güzel, ama gel gelelim şu tuvalet olayı, bizi daha çok uğraştıracağa benziyor.
Önümüzdeki yıl yeniden düşünmüyor değilim, nasip artık,

Uzun zamandır görüşemediğim tüm arkadaşlarıma selam ediyorum,
ve herkese yeniden MERHABALARRRR...... diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…