2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım benimde face sim yok 2011 temmz anneleriyle paylaşımlarda bulunuyorduk hep giriyorum kimseler yok aklıma geldi birbirimize ihtiyacımız var ben iş yerindeyim zaten face yasak normaldede face hesabım yok zaten böyle iyi oldu

ben kızım 4. ayını doldurunca hafiften bişiyler tattırmaya başlayacağım ben şuna inanıyorum 6 ay sürekli anne sütü alan bebekler sonradan çok zorlanıyor çorba sebze yerken zaten 4. aydada doyuracak kadar değil sadece tadımlık vericem sadece akşam yatarken pirinçli muhallebi vericem milupanın var ya ondan alırım yada kendim devam sütüyle yaparım milupanın sitesinde çok güzel tarifler var

regl olayına gelince lokusalık kanamam 65 gün sürdü öyleki artık fenalık gelmişti tam bitti abdestlendim 2 gün sonra regl oldum nerden anladım regl olduğumu karnım ağrıyordu neyse 5 gün sürdü aradan 22 gün geçti ben yine regl oluyorum aslında emzirmek regl olmayı engeller ama bende tersi bi durum oldu doktorumla görüştüm herşey çok normal lokusalık kanamamın uzun sürmesinin nedeni çok sık sık emzirmemmiş ayrıca sıkma canın normali emziren anneler 6 7 ay olmuyorlar zaten ben istisnayım canım

ESRA ECE aşısını vurundumu?kıyamam ne çok ağlamıştır...bizde biraz gecikmeli olarak geçen hafta vurunduk...1 koldan verem 2 de bacaktan yaptılar zatürre ve karma imiş...3 tane vurdular yavruma kıyamam...gece ateşi biraz yükselmiti çok panikledim...üstünü soydum örtmedim düştü ateşi...dikkat et...çok olmuyor ama yinede takip et...özelde yapılan ücretli aşı hakkında hala bilgim yok sizden haber bekliyorum...grip yaptırmam heralde ben kuzuma gerek yok..

sizi doktorunuz 40nız çıkınca genel muayeneye çağırdı mı?bana gel demişti kırkım çıkınca da izindeydi sonra fırsatım olmadı ne yapıyor genel muayenede acaba bilginiz var mı?aslında olmamak güzel de korktum anormal bi durum mu diye ama madem öyle içimi rahatlattın canım sağol:81:
vurundu canım sorma içim sızladı ağlarken ben de ağlayacaktım nerdeyse fitil verdi doktor aldım gece uyuması 4ü 5i buluyor zaten çıkarsa veririrm hemen korkuyorum fitil vermeye ama vereceğim mecbur:44: canım özel aşısı rotavirüsmüş 3.ayda yapılıyormuş ağızdan damla şeklinde biz 24 ekimde yaptıracağız inşallah fiyatı 142liraymış ben bugün yaptırıyoruz sanıyordum ödeyecektim meğer sonrakiymiş:))

Biz rotavirüs aşımızı 2. ayda olduk, 2.dozuda bir sonraki ay olucaz.
140 liracık :)
1 gün önce de diğer aşılarımızı olmuştuk.
2. ayda iyi eziyet oldu yavruma.
Aşılar sıkıntısız geçti şükür, ateş filan olmadı.

canım rotavirüs aşısı iki doz mu?ben de aşımız sıkıntısız geçiyor diyordum ki baktım kıımın ateşi çıkmaya başladı ölçtüm hemen çıkmaya başlamış fitili yarıdan kestim ıslattım okuya okuya attım babası çıngırakla oyaladı derken gidiverdi korktuğum gibi geçmedi sebebi inceceik yapmamdı herhalde:))şimdi geçti allah a şükür inşallah çıkmaz bir daha.

Evet 2 dozmuş, ben de yaptırırken öğrendim.
Geçmiş olsun, şükür sıkıntısız atlatmışsınız, artık sıkıntı olacağını sanmıyorum.

hımmm haftaya 3. ayımızı dolduruyoruz geçmi kaldık acaba...rotavirüs hangi hastalığın etkeniymişki....bizde yaptıralım hemen eşime sölim..

bu rotavirüs denen aşı bana uyduruk para tuzağıymış gibi geldi doktorumuz da söylemedi ben yaptırmıcam galiba,çok gerekli olsa sağlık bakanlığı yaptırdırdı ocaklarda..

bu rotavirüs denen aşı bana uyduruk para tuzağıymış gibi geldi doktorumuz da söylemedi ben yaptırmıcam galiba,çok gerekli olsa sağlık bakanlığı yaptırdırdı ocaklarda..

aaa canııım lütfen bebeğinin sağlığı olur mu öyle uyduruk olsa yapılmaz izin verilmez böyle birşeye yaptırmayacağım diye hemen karar verme bugün tesadüf doğum sonrası-bebeğinizin aşıları kontrolleri aylık gelişim bilgileri-bebeğine rota virüs aşısı yaptıran var mı başlığını okudum bir bayan ilk çocuğuna yaptırmadığını ve bu yüzden bu hastalık yüzünden çocuğunun hastanede yattığını yazmış ikinci çocuğuma mutlaka yaptıracağım yazıyordu,fiyatının pahalı olma sebebide yoksul olan ülkelere bu parayla aşı alınıp gönderiliyormuş böyle paylaşmışlar,o topiği bi oku derim canım karar vermeden önce birde doktoruna danış tatlım bebeğin sağlıkla kalsın hep.

merhaba kızlar :)
benim oğlumda 3 aylık oldu aşılarının tamamını oldu ancak bu ay rotavirüs aşısı yaptırıp yaptırmamakta çok kararsız kaldım çünkü aşının henüz güvenilirliğinin kanıtlanmadığını okudum. oğlumda deneme tahtası değil ki malum bu yıl aşılardan çok güvenilirliği tartışıldı hatırlarsanız:))) domuz gribi aşısı gibi yok vurdurun yok vurdurmayın yok ben yaptırırım ypk ben yaptırmam :44::44::44::44::44::44:
ben kesin ve net bir bilgi olsa hemen yaptırırırm ancak kesin olmadığı için çok tereddütteyim açıkçası

yetişiliyomuş cnm ben hep korkularım yüzünden oğlumdan sonra 5 sene kadar cesaret edemedim ama şimdi bakıyorum insan içindeki her duruma alışıyor hamileyken öyle ağırlaşmıştı ki uykularım 24 saatin 20 sini uyuyarak geçiriyordum ve iyice korkuyordum bebek doğunca ben napıcam diye ama şimdi3 aydır şöle güzel bi uyku uyumadım demek ki alışılıyo benim gibi yapma korkutma gözünüü...
baya bi sürmüş kanaman ben öle olsam kansızlıktan ölürüm heralderegl oldum öle yoğun falanda değil kaç gündür gene başım dönüyo
bende yaptırdım rotavirüs aşısını bu ay 2. doz uygulanacak bakalım hayırlıısı

günaydın kızlar
bebişlerinizin boyu kiloları nedir kaç aylıklar onlarıda paylaşalım

aşı mevzusuna gelince bizim doktorumuz özel aşıları kendi çocuklarına yaptırmadığını söyledi ve ekledi siz yada anneniz olmuşmusunuz dedi ayrıca bebeğin bağışıklık sistemi güçlü olur kendi karşı koysun hastalıklara dedi
hangi hastalığa aşı yaptıracaksınız onu bu şekilde koruyamazsınız dedi ben yaptırmadım çevremdeki kimsede yaptırmadı

bu arada benim kızımın 23 eylülde kızımın 3 ayı bitti şuan 65 cm boyunda 7 kilo 600 gram ağırlığında sadece anne sütü veriyorum çalıştığım için bazen kaynanam durduramazsa çok nadir bebelac mama veriyor

hafta sonu kızıma minik bir üzümün suyunu sıktım mama kaşığıyla içirdim bayıldı dahada istedii ama vermedim tabiki hafiften tattırmaya başlıyorum doyumluk değil sadece tadımlık

canım maşallah senin kız baya iyi kilo almış biz hala 6 olamadık
bişey yemiyo benimki 10 gündür falan...2700 doğmuştu benimki ancak bu kadar toparlayabildik şükrediyorum...
aşıya hala karar veremedik bizde galiba yaptırmıcaz..

canım önemli olan sağlıklı olmaları benim kızım 3300 doğdu ama hızlı kilo aldı sütüm yarıyo birde genetik bende küçükken öyleymişim eşimde ama şimdi sıskayım

günaydın anneler...

biz 27 eylülde yarın 3 aylık oluyoruz şimdi kaç kilo bilmiyorum çarşamba aşımız var bakalım ne kadar olmuş öğrenince yazarım sadece anne sütü veriyorum.. en az 2 ay daha böle devam edicem....benim çocuklarım anne sütüalırken iyi oluyorlar sonra zayıflıyo oğlum öle oldu yani inş kızım normal olurr

günaydın anneler...

biz 27 eylülde yarın 3 aylık oluyoruz şimdi kaç kilo bilmiyorum çarşamba aşımız var bakalım ne kadar olmuş öğrenince yazarım sadece anne sütü veriyorum.. en az 2 ay daha böle devam edicem....benim çocuklarım anne sütüalırken iyi oluyorlar sonra zayıflıyo oğlum öle oldu yani inş kızım normal olurr

Arkadaşlar benim oğlum da 22 Temmuz doğumlu. Ben de Temmuz annesiyim beni de aranıza katarsanız çok sevinirim.
Oğlum 3.380 gr, 50 cm doğdu. Şu an 59 cm 5.400 gr.
Ben anne sütü artı aptamil mama veriyorum. İlk günden beri kendi sütüm oğlumu doyurmuyor mecburen mama vermek zorunda kalıyorum. Bir türlü sütüm artmadı gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…