- 23 Şubat 2010
- 4.437
- 25
- 118
- Konu Sahibi efsun_zeren
-
merhaba kızlar nasılsınız ben de geldim
canıım çok iyi olmuş bu topik sağol
canım benim sen bilirsin tabii ama bencede başlama daha damlasını düzenli ver işe yarayacaktır,ben baştan düzenli vermiyordum işe yaramıyordu sonra düzenli vermeye başlamıştım o zaman faydasını görmüştüm birde ben sancı başlayınca veriyordum ama önce vermek gerekiyormuş,inşallah şifa bulur bebişin.
Allah bağışlasın oğlunu canım hoşgeldin.
aayy ne güzel canım be,ben de başlardan az kilo aldım 10kiloyla son aya geldim bi baktım son hafta 14olmuşum ilk 15günde hepsi gitmişti ama sonra 4kilosunu tekrar almışım zaten ideal kilomda değildim ben de diyetisyene gideceğim inşallh kısa zamanda
ben de 6ayı doldurmadan vermek istemiyorum ama bazı doktorlar 4aydan sonra veriyor anlamdım neye göre karar veriliyor.
canım özel aşı sormuştun bende yarın gideceğim doktora geçen hafta yaptırmam gerekiyordu kızım gripti olmadı hala tam geçmedi ama bakalım olacak mı yarın.canım özel aşı var mı bilmiyorum yarın haber ederim aşı vurulunca çok ağlamıştı kızım hemen emzirmeye çıkmıştım ben eşim kalmıştı doktorun yanında var demişti o da herhalde ama benim kız gecikmeli vurunacak ya sen belki yaptırmışsındır bizimkileri benimki daha bu ayın 11inde 2.ayını doldurdu ve ikinci aşıya gidişimiz olacak yarın.Buarada kızın ismiyle uzun yaşasın inşallah benimkide kız ismi Esra Ece
canım oğlunun doğum günü kutlu olsun Allah evlatlarına sağlıklı sıhhatli uzun ömürler nasip etsin inşallah.nasıl bi duygu iki evlat sahibi olmak ben bi çocukla ev işini yetiştiremiyorum sen nasıl altından kalkıyorsun iki çocuk,eş,iş ne yapıyorsun
buarada ben lohusalık döneminden sonra daha regli olmadım canım be normal mi bu kızım3. ayının içinde aralarda hafif lekelenme oluyor bir keresinde lekelenmem 3gün falan devam etmişti onu regl saydım ama öyle az mı oluyor başlarda?
merhaba kızlar nasılsınız ben de geldim
canım benim sen bilirsin tabii ama bencede başlama daha damlasını düzenli ver işe yarayacaktır,ben baştan düzenli vermiyordum işe yaramıyordu sonra düzenli vermeye başlamıştım o zaman faydasını görmüştüm birde ben sancı başlayınca veriyordum ama önce vermek gerekiyormuş,inşallah şifa bulur bebişin.
aayy ne güzel canım be,ben de başlardan az kilo aldım 10kiloyla son aya geldim bi baktım son hafta 14olmuşum ilk 15günde hepsi gitmişti ama sonra 4kilosunu tekrar almışım zaten ideal kilomda değildim ben de diyetisyene gideceğim inşallh kısa zamanda
ben de 6ayı doldurmadan vermek istemiyorum ama bazı doktorlar 4aydan sonra veriyor anlamdım neye göre karar veriliyor.
canım özel aşı sormuştun bende yarın gideceğim doktora geçen hafta yaptırmam gerekiyordu kızım gripti olmadı hala tam geçmedi ama bakalım olacak mı yarın.canım özel aşı var mı bilmiyorum yarın haber ederim aşı vurulunca çok ağlamıştı kızım hemen emzirmeye çıkmıştım ben eşim kalmıştı doktorun yanında var demişti o da herhalde ama benim kız gecikmeli vurunacak ya sen belki yaptırmışsındır bizimkileri benimki daha bu ayın 11inde 2.ayını doldurdu ve ikinci aşıya gidişimiz olacak yarın.Buarada kızın ismiyle uzun yaşasın inşallah benimkide kız ismi Esra Ece
canım oğlunun doğum günü kutlu olsun Allah evlatlarına sağlıklı sıhhatli uzun ömürler nasip etsin inşallah.nasıl bi duygu iki evlat sahibi olmak ben bi çocukla ev işini yetiştiremiyorum sen nasıl altından kalkıyorsun iki çocuk,eş,iş ne yapıyorsun
buarada ben lohusalık döneminden sonra daha regli olmadım canım be normal mi bu kızım3. ayının içinde aralarda hafif lekelenme oluyor bir keresinde lekelenmem 3gün falan devam etmişti onu regl saydım ama öyle az mı oluyor başlarda?
sizi doktorunuz 40nız çıkınca genel muayeneye çağırdı mı?bana gel demişti kırkım çıkınca da izindeydi sonra fırsatım olmadı ne yapıyor genel muayenede acaba bilginiz var mı?aslında olmamak güzel de korktum anormal bi durum mu diye ama madem öyle içimi rahatlattın canım sağol:81:canım benimde face sim yok 2011 temmz anneleriyle paylaşımlarda bulunuyorduk hep giriyorum kimseler yok aklıma geldi birbirimize ihtiyacımız var ben iş yerindeyim zaten face yasak normaldede face hesabım yok zaten böyle iyi oldu
ben kızım 4. ayını doldurunca hafiften bişiyler tattırmaya başlayacağım ben şuna inanıyorum 6 ay sürekli anne sütü alan bebekler sonradan çok zorlanıyor çorba sebze yerken zaten 4. aydada doyuracak kadar değil sadece tadımlık vericem sadece akşam yatarken pirinçli muhallebi vericem milupanın var ya ondan alırım yada kendim devam sütüyle yaparım milupanın sitesinde çok güzel tarifler var
regl olayına gelince lokusalık kanamam 65 gün sürdü öyleki artık fenalık gelmişti tam bitti abdestlendim 2 gün sonra regl oldum nerden anladım regl olduğumu karnım ağrıyordu neyse 5 gün sürdü aradan 22 gün geçti ben yine regl oluyorum aslında emzirmek regl olmayı engeller ama bende tersi bi durum oldu doktorumla görüştüm herşey çok normal lokusalık kanamamın uzun sürmesinin nedeni çok sık sık emzirmemmiş ayrıca sıkma canın normali emziren anneler 6 7 ay olmuyorlar zaten ben istisnayım canım
vurundu canım sorma içim sızladı ağlarken ben de ağlayacaktım nerdeyseESRA ECE aşısını vurundumu?kıyamam ne çok ağlamıştır...bizde biraz gecikmeli olarak geçen hafta vurunduk...1 koldan verem 2 de bacaktan yaptılar zatürre ve karma imiş...3 tane vurdular yavruma kıyamam...gece ateşi biraz yükselmiti çok panikledim...üstünü soydum örtmedim düştü ateşi...dikkat et...çok olmuyor ama yinede takip et...özelde yapılan ücretli aşı hakkında hala bilgim yok sizden haber bekliyorum...grip yaptırmam heralde ben kuzuma gerek yok..
Biz rotavirüs aşımızı 2. ayda olduk, 2.dozuda bir sonraki ay olucaz.
140 liracık :)
1 gün önce de diğer aşılarımızı olmuştuk.
2. ayda iyi eziyet oldu yavruma.
Aşılar sıkıntısız geçti şükür, ateş filan olmadı.
canım rotavirüs aşısı iki doz mu?ben de aşımız sıkıntısız geçiyor diyordum ki baktım kıımın ateşi çıkmaya başladı ölçtüm hemen çıkmaya başlamış fitili yarıdan kestim ıslattım okuya okuya attım babası çıngırakla oyaladı derken gidiverdi korktuğum gibi geçmedi sebebi inceceik yapmamdı herhalde:))şimdi geçti allah a şükür inşallah çıkmaz bir daha.
sizi doktorunuz 40nız çıkınca genel muayeneye çağırdı mı?bana gel demişti kırkım çıkınca da izindeydi sonra fırsatım olmadı ne yapıyor genel muayenede acaba bilginiz var mı?aslında olmamak güzel de korktum anormal bi durum mu diye ama madem öyle içimi rahatlattın canım sağol:81:
vurundu canım sorma içim sızladı ağlarken ben de ağlayacaktım nerdeysefitil verdi doktor aldım gece uyuması 4ü 5i buluyor zaten çıkarsa veririrm hemen korkuyorum fitil vermeye ama vereceğim mecbur:44: canım özel aşısı rotavirüsmüş 3.ayda yapılıyormuş ağızdan damla şeklinde biz 24 ekimde yaptıracağız inşallah fiyatı 142liraymış ben bugün yaptırıyoruz sanıyordum ödeyecektim meğer sonrakiymiş:))
hımmm haftaya 3. ayımızı dolduruyoruz geçmi kaldık acaba...rotavirüs hangi hastalığın etkeniymişki....bizde yaptıralım hemen eşime sölim..
bu rotavirüs denen aşı bana uyduruk para tuzağıymış gibi geldi doktorumuz da söylemedi ben yaptırmıcam galiba,çok gerekli olsa sağlık bakanlığı yaptırdırdı ocaklarda..
yetişiliyomuş cnm ben hep korkularım yüzünden oğlumdan sonra 5 sene kadar cesaret edemedim ama şimdi bakıyorum insan içindeki her duruma alışıyor hamileyken öyle ağırlaşmıştı ki uykularım 24 saatin 20 sini uyuyarak geçiriyordum ve iyice korkuyordum bebek doğunca ben napıcam diye ama şimdi3 aydır şöle güzel bi uyku uyumadım demek ki alışılıyo benim gibi yapma korkutma gözünüü...merhaba kızlar nasılsınız ben de geldim
baya bi sürmüş kanaman ben öle olsam kansızlıktan ölürüm heralderegl oldum öle yoğun falanda değil kaç gündür gene başım dönüyocanım benimde face sim yok 2011 temmz anneleriyle paylaşımlarda bulunuyorduk hep giriyorum kimseler yok aklıma geldi birbirimize ihtiyacımız var ben iş yerindeyim zaten face yasak normaldede face hesabım yok zaten böyle iyi oldu
ben kızım 4. ayını doldurunca hafiften bişiyler tattırmaya başlayacağım ben şuna inanıyorum 6 ay sürekli anne sütü alan bebekler sonradan çok zorlanıyor çorba sebze yerken zaten 4. aydada doyuracak kadar değil sadece tadımlık vericem sadece akşam yatarken pirinçli muhallebi vericem milupanın var ya ondan alırım yada kendim devam sütüyle yaparım milupanın sitesinde çok güzel tarifler var
regl olayına gelince lokusalık kanamam 65 gün sürdü öyleki artık fenalık gelmişti tam bitti abdestlendim 2 gün sonra regl oldum nerden anladım regl olduğumu karnım ağrıyordu neyse 5 gün sürdü aradan 22 gün geçti ben yine regl oluyorum aslında emzirmek regl olmayı engeller ama bende tersi bi durum oldu doktorumla görüştüm herşey çok normal lokusalık kanamamın uzun sürmesinin nedeni çok sık sık emzirmemmiş ayrıca sıkma canın normali emziren anneler 6 7 ay olmuyorlar zaten ben istisnayım canım
bende yaptırdım rotavirüs aşısını bu ay 2. doz uygulanacak bakalım hayırlıısısizi doktorunuz 40nız çıkınca genel muayeneye çağırdı mı?bana gel demişti kırkım çıkınca da izindeydi sonra fırsatım olmadı ne yapıyor genel muayenede acaba bilginiz var mı?aslında olmamak güzel de korktum anormal bi durum mu diye ama madem öyle içimi rahatlattın canım sağol:81:
vurundu canım sorma içim sızladı ağlarken ben de ağlayacaktım nerdeysefitil verdi doktor aldım gece uyuması 4ü 5i buluyor zaten çıkarsa veririrm hemen korkuyorum fitil vermeye ama vereceğim mecbur:44: canım özel aşısı rotavirüsmüş 3.ayda yapılıyormuş ağızdan damla şeklinde biz 24 ekimde yaptıracağız inşallah fiyatı 142liraymış ben bugün yaptırıyoruz sanıyordum ödeyecektim meğer sonrakiymiş:))
canım maşallah senin kız baya iyi kilo almış biz hala 6 olamadık
bişey yemiyo benimki 10 gündür falan...2700 doğmuştu benimki ancak bu kadar toparlayabildik şükrediyorum...
aşıya hala karar veremedik bizde galiba yaptırmıcaz..
bi toplanıp yazışamadık kızlar bi türlü denk gelemedikk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?