- Konu Sahibi efsun_zeren
-
- #2.721
iyi akşamlar kızlar bebişlerinize su çiçeği aşısı yaptırdınızmı yada hastalığını geçiren bebekler varmı
Merhaba herkese
erendeniz masallah erene cok tatlilaar allah bizlerebagislasin benim elamin kollarinda c
bacaklarinda egzema cikti okadar dikkat ediyörum bu aralar kafami bu mesgul ediyor pek keyfim yok isin acigi
hepinii zi cok opuyorum
iyi akşamlar kızlar bebişlerinize su çiçeği aşısı yaptırdınızmı yada hastalığını geçiren bebekler varmı
dün benim oğlan çıkarmış eşofmanını çiş diyor bezi de çıkarmaya çalıştı ama beceremedi.
tuvalete gidecekmiş çiş yapacakmış eg yapacakmış sıpa.
yazı bekleyeceğim ben tuvalet eğitimi için siz ne düşünyorsunuz. havalar da ısınmış olur hem hasta etmeyiz kuzuları.
dün benim oğlan çıkarmış eşofmanını çiş diyor bezi de çıkarmaya çalıştı ama beceremedi.
tuvalete gidecekmiş çiş yapacakmış eg yapacakmış sıpa.
yazı bekleyeceğim ben tuvalet eğitimi için siz ne düşünyorsunuz. havalar da ısınmış olur hem hasta etmeyiz kuzuları.
merhaba temmuz anneleri bende inşallah 2013 temmuz annesi olacağım, sizden tavsiye almaya ihtiyacımız var 2013 anneleri olarak,
-yeni doğan ve 0-3 ay olarak ne kadar ne alalım? en az ne kadar kısa kollu, yarım kollu, uzun kollu zıbın, tulum, elbise vb? kaç paket bez alalım? biberon emzik alalım mı? neler almayalım?
-3-9 aylık dönem için neler alalım?
-bebek arabası ana kucağı oda beşik alırken nelere dikkat edelim neler tavsiye edersiniz?
-doğum için önceden nasıl bir hazırlık yapalım? nelere dikkat edelim? ebelere veya dr'a önceden tembihlememiz gereken birşey var mı?doğumdan sonra giymek için gecelik mi alt üst pijama takımı gibi birşey mi alalım?
sıcakta doğum yapacak bizleri neler bekliyor???
hertürlü yardımlarınızı ve desteklerinizi bekliyoruz :)
izmir'den selamlar!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?