2011 Temmuz Annelerinin Bebişlerine Aldıkları Ciciler :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Arina
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

üzülme oranjeeee, yalniz degilsin :))))) bende yeni gördüm hayirli olsunnnn

bizimde cinsiyetimiz belli değil 15 . haftamızdayız....

bizede ilk olarak anneannesi içlik almıştı , babası yılbaşı hediyesi tulum almışş, babannede hırka örmeye başladı ama onlar bende değil bu sayfa güsel olmuşş aldıkça paylaşırız insan sabredemiyor ama; 0 yaş kıyafetler bile ayrılmış kız erkek diye alamıyorsun doğal olarak yada beyaz tercih ediyorsun hayırlısıyl abelli olsunda yvarucuklarımız sağlıkla alırız inşallah

hosgeldin aramizaaaa, evet dogru diyorsun canim cinsiyet belli olmayinca pek bisey alinmiyor ama ben yarin biseyler almak istiyorum yaaaa aile kiziyo ama napayim cok hevesliyim....

canım diğer topikde o kadar muhabbeti oldu hiç mi denk gelmedin canım neyse cok bisey kacırmadın zaten cinsiyetler belli oldukdan sonra cosar burası:)

hosgeldin aramizaaaa, evet dogru diyorsun canim cinsiyet belli olmayinca pek bisey alinmiyor ama ben yarin biseyler almak istiyorum yaaaa aile kiziyo ama napayim cok hevesliyim....

hoşbulduk ccanımm, bakmakla yetiniyorumm hepsini alasım varr :) neler alıcaksın ? birde profilinzde bebek haftasını gösteriyor ya onu nasıl nerden yaptınız ?

hoşbulduk ccanımm, bakmakla yetiniyorumm hepsini alasım varr :) neler alıcaksın ? birde profilinzde bebek haftasını gösteriyor ya onu nasıl nerden yaptınız ?

bilmiyorumkii yaa, ama cok hosuma giden kislik bi tulum var onu bulursam onu alicam kesin....
canim surada yaziyor istersen oraya bak, profiline eklersin
http://www.kadinlarkulubu.com/temmuz...l-yapilir.html (Gebelik takip çizelgesi nasıl yapılır...)

maşallah..güzel günlerde giysin.inşallah..bnde sbah geldiğim yolda bugün her tarafta bebek kıayfetleri vardı içimden bu kadar bebek eşyası satan yer varmıydı diye geçiridim insan hamiş olunca fark ediyo demekki...ama almamak için kendimi çok zor tutuyorum...artık yeni doğan bebeklerinki kız erkek farklı...tek renk bile olsa modelden farkediyo...
şubat gibi başlarız allahın izniyle almaya bizde...

bana hediye geldi canım:) arabayla puset takım canım dur resmini bulursam kopyalayayım
Eki Görüntüle 123367
çok güzelmiş...güle güle kullanın..bende erkek olursa kırmızı renk istiyorum eşyalarının ağırlık rengi olarak...
buda bebişimize bizim aldıgımız yılbaşı hediyesi:) sitesinden buldum ekliyorumEki Görüntüle 123368
ayy yirim ben bunları....hele içine bıcırık girsin kıtır kıtır yerim :18::18:maşallah....

sıcak sıcak ekliyorum kızlar :)
isteyene fiyatlarını da yazabilirim hem karsılastırma yapar :)

grili uzun kollu cıtcıtlıları lc den aldı babası
digerlerini bugun ben aldım:)

allahım saglıcakla giydirmeyi nasip etsin herkese

Çok şirinler canım ya güle güle sağlıcakla giyinsin bebişin inşaallah

oy oy oy ne sirinnnn icinde birde findik olunca dahada datli olurlar, güle güle giysin canim, cokk tatlii

Aslında ir sürü cici almıştım ama daha önce ki gebeliğimde yaşadığım tatsızlıklar yüzünden nazar değmesin diye, aldığım tüm cicileri hediye olarak bebeği olanlara dağıttım, nazar değmasin diye de hiç birşey almıyorum... Birgünde çıkıp herşeyini alırız diyoruz eşimle.... Tabi anneler boş durmaz, annem alt açma, uyku tulumu falan almış ama ben bakmadım bile....

Güle güle güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin Allah'ım inşallah. Hepsi çok güzel.

ayy çok şekerler yaaa...maşallah...rabbim sağlıcakla giymesini nasip etsin melekklerimzii korusun..
birde biizmkiler yaz bebeği olacak ..ben çok kararsızıım çoğunluk uzun kollu mu alsam kısa kollu mu diye..burda havalar gündüz sıcak akşam serin oluyo yazın..artık bir kaçtane de yelek tarzı alırım ince olanlarından serinde giydiririm diye düşünüyorum gerçi daha bişicik almadık ama cinsiyetini bekliyoruz..

üzücü bi durum ama içini karartma rabbim bir daha yaşatmasın inşallah...sen hamileliğinin tadını çıkar..ben de çok nazar çeken biriyim saçımı bile kessem o gün fenalaşırım...hatta bi arad arkadaşımın biri küpen çok güzelmiş bakayım dedi çıkartırken kırıldı ve bana sen hamileliğini kimseye söyleme nazara gelir dediiler ama ben duramadım önüme gelene söylüyorum...inşallah bişi olmaz ama rabbim korur sen kendince tadını çıkarmaya bak bence en azından kendi ailenle ...

ay ay çok tatlılar ne kadar yakışak meleğimize...

bende ptesi 14 haftalık olucam doktora gidip bakcam belki belli olur cinsiyeti. almak istediğim şeyler var bilsem de alsam :)

Canım oraya da yazdık; ama görmedin sanırım

Çok güzel yatak bence; ama şimdi vereceğine parayı kenara koysan sonra alsan olmaz mı? Belki ilerde daha güzeli çıkar karşına.

Ayrıca bu rengi daha güzelmiş. :13:

hımm para bırıktırmek ayırmak gıbı bı lüksüm olamayacak,eşimin tarafı sıfır destek,bol köstek durumu,eşim askere gıdecek ben kadroya geçemedim daha yazınn boşta olacagım yanı maaşşsız,eşimde gıdınce annem kalcak benle ama sıfıra sıfır hıc bır sekılde sıkıştıramam,nazar mazar bekle dıyorlar ama beklersemde olmayacak cunku zaten her ay doktora bı suru para verıyoruz dogum amsrafı ıvır zıvırı bılmıyorum ne olacak,belkı ılk etapta bebek arabası almam,süt pompası alamayacagım elektrıklı falan,bakım ürünleri var,kıyafetleri,yatagı nevresimi,termometresi vs,çok şey var yani alınacak her ay bırını alsam anca :2:

Allah kolaylık versin canım o zaman. Tabii senin her ay eline para geçtikçe alman daha mantıklı bu durumda. İndirimleri takip et olmazsa, bazen çok ucuza güzel şeyler bulabiliyorsun.

Ayrıca birkaç sayfa önceleri 2010 Temmuz annelerinden biri süt pompasını satmak istiyordu. Bak istersen fiyatı uygun gelirse al.

SAGOL CANIM benım,öyle yapıyorum 2.el sıtelere de bakıyorum hatta bıtane esofman takımı aldım tchibonun,gayet de temiz 3aylıkken gıydırıcez nasipse ama sevdım ben:)yatagı sıfır alıcam sanırım onu kraft yada bu resmını attıgımı,kuzenın esı hamıle bakalım onun mart da dogumu belkı ondan kalır falan,çok acil değil ya nasılsa,bu ay yatağı halledeyım sız de begendıysenız bunu alayım dıyorum işte daha kuzucugun cınsıyetı bellı degıl ama bu rengı 2sıde kullanır zaten dımı,yada kraftın mavı pembelerı falan var uff karmakarışığımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…