aaaa ben bu tpiği yeni gördüm valla...aşkolsun bensiz yazışıp durmuşsunuz.....
geri işin doğrusu daha bi çöpp bile almadık daha bebişimize.....hayırlısı ile bu ay sonundan itibaren alırız...cinsiyeti bekliyoz...
herkese hayırlı olsun...
bizimde cinsiyetimiz belli değil 15 . haftamızdayız....
bizede ilk olarak anneannesi içlik almıştı , babası yılbaşı hediyesi tulum almışş, babannede hırka örmeye başladı ama onlar bende değil bu sayfa güsel olmuşş aldıkça paylaşırız insan sabredemiyor ama; 0 yaş kıyafetler bile ayrılmış kız erkek diyealamıyorsun doğal olarak yada beyaz tercih ediyorsun hayırlısıyl abelli olsunda yvarucuklarımız sağlıkla alırız inşallah
aaaa ben bu tpiği yeni gördüm valla...aşkolsun bensiz yazışıp durmuşsunuz.....
geri işin doğrusu daha bi çöpp bile almadık daha bebişimize.....hayırlısı ile bu ay sonundan itibaren alırız...cinsiyeti bekliyoz...
herkese hayırlı olsun...
hosgeldin aramizaaaa, evet dogru diyorsun canim cinsiyet belli olmayinca pek bisey alinmiyor ama ben yarin biseyler almak istiyorum yaaaa aile kiziyo ama napayim cok hevesliyim....
hoşbulduk ccanımm, bakmakla yetiniyorumm hepsini alasım varr :) neler alıcaksın ? birde profilinzde bebek haftasını gösteriyor ya onu nasıl nerden yaptınız ?
maşallah..güzel günlerde giysin.inşallah..bnde sbah geldiğim yolda bugün her tarafta bebek kıayfetleri vardı içimden bu kadar bebek eşyası satan yer varmıydı diye geçiridim insan hamiş olunca fark ediyo demekki...ama almamak için kendimi çok zor tutuyorum...artık yeni doğan bebeklerinki kız erkek farklı...tek renk bile olsa modelden farkediyo...bizimde cinsiyetimiz belli değil 15 . haftamızdayız....
bizede ilk olarak anneannesi içlik almıştı , babası yılbaşı hediyesi tulum almışş, babannede hırka örmeye başladı ama onlar bende değil bu sayfa güsel olmuşş aldıkça paylaşırız insan sabredemiyor ama; 0 yaş kıyafetler bile ayrılmış kız erkek diyealamıyorsun doğal olarak yada beyaz tercih ediyorsun hayırlısıyl abelli olsunda yvarucuklarımız sağlıkla alırız inşallah
çok güzelmiş...güle güle kullanın..bende erkek olursa kırmızı renk istiyorum eşyalarının ağırlık rengi olarak...bana hediye geldi canım:) arabayla puset takım canım dur resmini bulursam kopyalayayım
Eki Görüntüle 123367
ayy yirim ben bunları....hele içine bıcırık girsin kıtır kıtır yerim :18::18:maşallah....buda bebişimize bizim aldıgımız yılbaşı hediyesi:) sitesinden buldum ekliyorumEki Görüntüle 123368
sıcak sıcak ekliyorum kızlar :)
isteyene fiyatlarını da yazabilirim hem karsılastırma yapar :)
Eki Görüntüle 125606 Eki Görüntüle 125604 Eki Görüntüle 125605 Eki Görüntüle 125603 Eki Görüntüle 125602 Eki Görüntüle 125601
grili uzun kollu cıtcıtlıları lc den aldı babası
digerlerini bugun ben aldım:)
allahım saglıcakla giydirmeyi nasip etsin herkese
Eki Görüntüle 125606 Eki Görüntüle 125604 Eki Görüntüle 125605 Eki Görüntüle 125603 Eki Görüntüle 125602 Eki Görüntüle 125601
ayy çok şekerler yaaa...maşallah...rabbim sağlıcakla giymesini nasip etsin melekklerimzii korusun..sıcak sıcak ekliyorum kızlar :)
Aslında ir sürü cici almıştım ama daha önce ki gebeliğimde yaşadığım tatsızlıklar yüzünden nazar değmesin diye, aldığım tüm cicileri hediye olarak bebeği olanlara dağıttım, nazar değmasin diye de hiç birşey almıyorum... Birgünde çıkıp herşeyini alırız diyoruz eşimle.... Tabi anneler boş durmaz, annem alt açma, uyku tulumu falan almış ama ben bakmadım bile....
kızlar foruma da yazmıştım ama orada dikkat çekmedi bunu almayı düşünüyorum bu ay bi fikir verirmisiniz marka olarak guvenıyorum renk olarak da sız bı fıkır versenız kırmızı dusunuyordum ama bu rengı daha guzel geldı sankı bana,
GRACO CONTOUR ELECTRA VIBE Park Yatak - Venüs - Anne & Bebek
Canım oraya da yazdık; ama görmedin sanırım
Çok güzel yatak bence; ama şimdi vereceğine parayı kenara koysan sonra alsan olmaz mı? Belki ilerde daha güzeli çıkar karşına.
Ayrıca bu rengi daha güzelmiş. :13:
hımm para bırıktırmek ayırmak gıbı bı lüksüm olamayacak,eşimin tarafı sıfır destek,bol köstek durumu,eşim askere gıdecek ben kadroya geçemedim daha yazınn boşta olacagım yanı maaşşsız,eşimde gıdınce annem kalcak benle ama sıfıra sıfır hıc bır sekılde sıkıştıramam,nazar mazar bekle dıyorlar ama beklersemde olmayacak cunku zaten her ay doktora bı suru para verıyoruz dogum amsrafı ıvır zıvırı bılmıyorum ne olacak,belkı ılk etapta bebek arabası almam,süt pompası alamayacagım elektrıklı falan,bakım ürünleri var,kıyafetleri,yatagı nevresimi,termometresi vs,çok şey var yani alınacak her ay bırını alsam anca :2:
Allah kolaylık versin canım o zaman. Tabii senin her ay eline para geçtikçe alman daha mantıklı bu durumda. İndirimleri takip et olmazsa, bazen çok ucuza güzel şeyler bulabiliyorsun.
Ayrıca birkaç sayfa önceleri 2010 Temmuz annelerinden biri süt pompasını satmak istiyordu. Bak istersen fiyatı uygun gelirse al.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?