2011 Temmuz Annelerinin Bebişlerine Aldıkları Ciciler :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Arina
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

teşekkürler canımm
benim aldığım mont ya 6-9 yada 9-12 tam emin diilim
şimdi annemde olduğundan net bişi diemiorum ama
3-6 ay arası tam kış olmuo hemde kışın içine de kalın giydirince anca denk gelir

kızlar selam; ancak fırsat bulabildim, bunlar da bizim cicilerimiz..

Eklentiler

• $DSCN0307.webp
    48,1 KB · Görüntüleme: 23
  • $DSCN0306.webp
    38,3 KB · Görüntüleme: 30
  • $DSCN0308.webp
    42,6 KB · Görüntüleme: 30
  • $DSCN0311.webp
    43,5 KB · Görüntüleme: 37
  • $DSCN0310.webp
    47,3 KB · Görüntüleme: 30
  • $DSCN0309.webp
    40,3 KB · Görüntüleme: 34
bi de bunlar var şekerler

Eklentiler

• $arzum sterilizatör.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 31
  • $kraft oyun parkı-821.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 43

maşallah canım pek bişi kalmamış kıyafet olarak zıbın cenneti olmuş:) ben de çok aldım sanıodum ama seninki benimkinden çok galiba. Allah güle güle giydirsin çok güsel hepsi. arzumun makinadan ben de aldım inş kullanışlı olurr

güle güle giysin bebişin canım, en çok ihtiyaç duyacağımız şeyleri almışsın,ben daha 4 body aldım.park yatağınız da çok güzel

anamm :) çok ciciler maşallah ne çok cici almışsın annesi, iyi günlerde kullanın.

ara ara baktım başlığa ama yetişemedim hepinizin aldıkları hayırlı olsun kızlar.

maşallah canım cicilerinizin hepsi çok güzel Allah ağız tadı ile kullanmayı nasip etsin inşalah

güle güle giysin bebişin canım, en çok ihtiyaç duyacağımız şeyleri almışsın,ben daha 4 body aldım.park yatağınız da çok güzel

ne kadar çok şey almışın canım ya hızınahayran oldum

anamm :) çok ciciler maşallah ne çok cici almışsın annesi, iyi günlerde kullanın.

ara ara baktım başlığa ama yetişemedim hepinizin aldıkları hayırlı olsun kızlar.

Güle güle kullanın cicilerinizi canım

Teşekkür ederim hepinize kızlar, ben daha önce bir bebek arabası almıştım, başka bir modelle değiştirecektim, kayınvalidem arabayı ben alıcam diye de tutturunca bende bebek arabasının yerine alışveriş yaptım şekerler.. Tuyacım arzumun makinasını sen söylemiştin bana, onun üzerine sipariş verdim, inşallah kullanabiliriz..

sıtede en tembel kendımı ılan edıyorum hele son olarak senı gorunce yuh dedım daha hıc bı sey almadın yavruna bu arada o makına ne ıcın ılk kez gordum de

elçincin canımmm çok güzeller hepsiiide
güzel günler de giysin oğluşun

ha öle mi canım ne güsel :) umarım kullanışlı olur canım. ben onla beraber bi de oda-banyo termometresi almıştım. bu arada ne ii kaynanan var. illa ben bebek arabası alcam die tutturmuş:)

oyyy anam bunlar cok guzeller masallah allah ii gunlerde sağlıkla giydirmeyi nasip etsin bende kolsuz ve kısa kollu bady olayını abarttım canım ya inş.uzun süre giyebilirler yoksa cok acırım valla gule gule kullan canım:) park yataga bayıldım eşimde aynısı begendi ama beni o oyuncak kısmı rahatsız etti kullanıslıdır inş.muck

meliscim maaşallah ne güzel şeyler almışsın öyle hepsine bayıldım hatta o fenerbahçeli takımı eşim gördü ve doğrusunu söyleyim kıskançlıktan çatladı oda hemen galatasaray takımı sipariş etti. ama hepsine tek kelime ile bayıldım.

kızlar e-bebekden o kadar guzel seyler aldık ki eklicem cogu seyi bitti diebilirim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…