hepsine bayıldım güzel günler kullanmak nasip olsun inşallah.bende minik bir mont almak istiyorum ilk kış için.şu aralarda epey uygun fiyatlar.acaba 3-6 ay mı alsam 6-9 aylık mı alsam:26: malum bizim bebişler yaz bebişi olunca karar veremedim bi türlü
kızlar selam; ancak fırsat bulabildim, bunlar da bizim cicilerimiz..
bi de bunlar var şekerler
maşallah canım cicilerinizin hepsi çok güzelAllah ağız tadı ile kullanmayı nasip etsin inşalah
maşallah canım pek bişi kalmamış kıyafet olarak zıbın cenneti olmuş:) ben de çok aldım sanıodum ama seninki benimkinden çok galiba. Allah güle güle giydirsin çok güsel hepsi. arzumun makinadan ben de aldım inş kullanışlı olurr
güle güle giysin bebişin canım, en çok ihtiyaç duyacağımız şeyleri almışsın,ben daha 4 body aldım.park yatağınız da çok güzel
ne kadar çok şey almışın canım ya hızınahayran oldum
anamm :) çok ciciler maşallah ne çok cici almışsın annesi, iyi günlerde kullanın.
ara ara baktım başlığa ama yetişemedim hepinizin aldıkları hayırlı olsun kızlar.
Güle güle kullanın cicilerinizi canım
Teşekkür ederim hepinize kızlar, ben daha önce bir bebek arabası almıştım, başka bir modelle değiştirecektim, kayınvalidem arabayı ben alıcam diye de tutturunca bende bebek arabasının yerine alışveriş yaptım şekerler.. Tuyacım arzumun makinasını sen söylemiştin bana, onun üzerine sipariş verdim, inşallah kullanabiliriz..
Teşekkür ederim hepinize kızlar, ben daha önce bir bebek arabası almıştım, başka bir modelle değiştirecektim, kayınvalidem arabayı ben alıcam diye de tutturunca bende bebek arabasının yerine alışveriş yaptım şekerler.. Tuyacım arzumun makinasını sen söylemiştin bana, onun üzerine sipariş verdim, inşallah kullanabiliriz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?