2011 Temmuz Annelerinin Bebişlerine Aldıkları Ciciler :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Arina
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bebek arabamızıda aldık arabamıza yürüteç hediye ettiler anneannemizle çıkmıştık alışverişe gaza geldi oda bi sürü cici aldı kızıma. akşam fotolarını çekip eklerim inş. tembelliğim tutmazsa, şimdilik bu kadarEki Görüntüle 153681

çok güzel tatlım. Allah sağlıkla yatacağı günleri nasip etsin inşallah

kızlar bu arada fikrinize ihtiyacım var :13: bende bel fıtığı var 1 lt süt taşısam elimde bel ağrısından kıvranıyorum. bebek arabamızda en hafifinden olsun ama mutlaka travel sistem olsun istiyordum. bebek arabamız katalogda 5,8 kg yazıyordu pek 5,8 işi değil biraz daha ağır ama neyse deyip aldık annemle. Çünkü öyle çok model çeşit varki bak bak kafası karışıyor insanın. bide kadıncağızı 2 gün boyunca sürükledim peşimde ama arabamıza şimdi internetten bakıyorum 11kg yazıyor :44: ben bunu gidip kraft energy travel sistemi ile değişsem mi o daha hafif gelmişti, katalogta o da 5,8 kg yazıyordu internette aratınca da aynı olduğunu görüyorum. ne yapsam acaba?

canım şu ana kadar gördüğüm en güzel park yatak gerçekten güle güle kullansın melek kızın :)

çok güzeller cnm hayırlı olsunnn...

çok tşk ederiz teyzesi daha güzeli senin meleğinin olsun

ne kadara aldın park yagı ben de alıcam da bu renk istiyordum oğluma bıde baby maxın bı tane var mavılı yesıllı ıkısı arasında kararsızım hatta konu actım bunun ıcın bı bakıp yorum yaparsanız sevınrım

Son düzenleme:

Güle güle güzel günlerde kullanın inşallah.

Arinacım, bebek arabanız tek kelimeyle MÜ-KEM-MEL :) Güzel günlerde kullanın inş.

Çok teşekkür ediyorum hayatım

Güle güle kullanın canım. Park yatağınızı çok beğendim. Ne kadar aldınız acaba? Bende böyle birşey düşünüyorum da ilk etapta.

Park yatağınız çok güzelmiş canım. Puantiyeli. Severim :))) İyi günlerde kullanın inşallah

CANım, öncelikle arabanız çok güzel, iyi günlerde gezdiğin bebeğinizi. Canım, eğer fıtığın varsa daha hafif olanı tercih et, arabayı çok kullanacaksın

Keyifle ne güzel şeyler almışsın canım :))) iyi günlerde kullansın bebişin :))

ay ben gormeyeli ne kadar cok sey almissiniz ayri yorumlar yapalmiyorum ama tek diyecegim bizim gurubun hatunlari cook zevkli hic birinede a bunu niye almislar demedim of cok sirin seyler diye baktim:)
bebekleriniz doldursun icini insallah

Park yatakları sevmiyorum ama sizinki çok şekermiş cidden. Arabanızda çok güzel ve hepsi hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın inşallah

Allah ağız tadıyla giydirmeyi nasip etsin inşallah, hepsi çok şeker :97:

Yerim yerim kız bebiş cicileri çok güzel oluyor yaa:97:
İyi günlerde kullanın canım, allah huzurla eskitmeyi nasip etsin

yeni ciciler eklenmiş oh maşallah hayırlı olsn kızlar

canım herşey çok güzel güle güle giydir inş.

bayıldımmmmmmmm cicilerinize. güle güle giyin tatlişim

Güle güle güzel günlerde kullanın inşallah.

hepinize teşekkür ederim kızlar
Rabbim en güzel günlerde giydirmek nasip etsin hepimize

Hepsi çok güzel. İyi günlerde kullanın inşallah.

canım hepsi çok güzeller Allah güle güle kullanmayı nasip etsin :)

Hepinize teşekkür ederim canım.. İnşallah daha güzelleri sizin olsun.. İnşallah içinde kıpır kıpır oynadığını görelim demi ama:
))))

canım iyi günlerde kullan inşallah çok beğendim cicilerinizi

canım güle güle kullan park yatağın çok hoşmuş bayıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…