merhaba arkadaşlar bu hafta sonu kızıma bi dolu alışveriş yaptım. babamız yurt dışında görevli kızımla 2 haftadır özledik babamızı bizde gittik acımızı alışverişten çıkarttıkeklemeyi becerebilirsem park yatağımızla başlayımEki Görüntüle 153680
bebek arabamızıda aldık arabamıza yürüteç hediye ettileranneannemizle çıkmıştık alışverişe gaza geldi oda bi sürü cici aldı kızıma. akşam fotolarını çekip eklerim inş. tembelliğim tutmazsa, şimdilik bu kadar Eki Görüntüle 153681
çok güzel tatlım. Allah sağlıkla yatacağı günleri nasip etsin inşallah
canım çok beğendim. bebişi bol bol gezdirirsin artık
canım şu ana kadar gördüğüm en güzel park yatak gerçekten güle güle kullansın melek kızın :)merhaba arkadaşlar bu hafta sonu kızıma bi dolu alışveriş yaptım. babamız yurt dışında görevli kızımla 2 haftadır özledik babamızı bizde gittik acımızı alışverişten çıkarttıkeklemeyi becerebilirsem park yatağımızla başlayımEki Görüntüle 153680
merhaba arkadaşlar bu hafta sonu kızıma bi dolu alışveriş yaptım. babamız yurt dışında görevli kızımla 2 haftadır özledik babamızı bizde gittik acımızı alışverişten çıkarttıkeklemeyi becerebilirsem park yatağımızla başlayımEki Görüntüle 153680
bebek arabamızıda aldık arabamıza yürüteç hediye ettileranneannemizle çıkmıştık alışverişe gaza geldi oda bi sürü cici aldı kızıma. akşam fotolarını çekip eklerim inş. tembelliğim tutmazsa, şimdilik bu kadar Eki Görüntüle 153681
çok tşk ederiz teyzesi daha güzeli senin meleğinin olsuncanım şu ana kadar gördüğüm en güzel park yatak gerçekten güle güle kullansın melek kızın :)
çok tşk ederiz teyzesi daha güzeli senin meleğinin olsun
kızlar bunlarda babannemizin aldığı cicilerden bazıları
Eki Görüntüle 153278 Eki Görüntüle 153279 Eki Görüntüle 153280 Eki Görüntüle 153282 Eki Görüntüle 153281 Eki Görüntüle 153283 Eki Görüntüle 153284
Arinacım, bebek arabanız tek kelimeyle MÜ-KEM-MEL :) Güzel günlerde kullanın inş.
kızlar bu arada fikrinize ihtiyacım var :13: bende bel fıtığı var 1 lt süt taşısam elimde bel ağrısından kıvranıyorum. bebek arabamızda en hafifinden olsun ama mutlaka travel sistem olsun istiyordum. bebek arabamız katalogda 5,8 kg yazıyordu pek 5,8 işi değil biraz daha ağır ama neyse deyip aldık annemle. Çünkü öyle çok model çeşit varki bak bak kafası karışıyor insanın. bide kadıncağızı 2 gün boyunca sürükledim peşimdeama arabamıza şimdi internetten bakıyorum 11kg yazıyor :44: ben bunu gidip kraft energy travel sistemi ile değişsem mi o daha hafif gelmişti, katalogta o da 5,8 kg yazıyordu internette aratınca da aynı olduğunu görüyorum. ne yapsam acaba?
Yerim yerim kız bebiş cicileri çok güzel oluyor yaa:97:
İyi günlerde kullanın canım, allah huzurla eskitmeyi nasip etsin
yeni ciciler eklenmiş oh maşallah hayırlı olsn kızlar
canım herşey çok güzel güle güle giydir inş.
bayıldımmmmmmmm cicilerinize. güle güle giyin tatlişim
Güle güle güzel günlerde kullanın inşallah.
Hepsi çok güzel. İyi günlerde kullanın inşallah.
Park yatakları sevmiyorum ama sizinki çok şekermiş cidden. Arabanızda çok güzel ve hepsi hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın inşallah
Allah ağız tadıyla giydirmeyi nasip etsin inşallah, hepsi çok şeker :97:
canım hepsi çok güzeller Allah güle güle kullanmayı nasip etsin :)
canım iyi günlerde kullan inşallah çok beğendim cicilerinizi
canım güle güle kullan park yatağın çok hoşmuş bayıldımmerhaba arkadaşlar bu hafta sonu kızıma bi dolu alışveriş yaptım. babamız yurt dışında görevli kızımla 2 haftadır özledik babamızı bizde gittik acımızı alışverişten çıkarttıkeklemeyi becerebilirsem park yatağımızla başlayımEki Görüntüle 153680
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?