ne kadara aldın park yagı ben de alıcam da bu renk istiyordum oğluma bıde baby maxın bı tane var mavılı yesıllı ıkısı arasında kararsızım hatta konu actım bunun ıcın bı bakıp yorum yaparsanız sevınrım
Kızlarrrrrr bugün aldığımız cicilerimiz...
çok güzeller cnm hayırlı olsunnn...
Güle güle güzel günlerde kullanın inşallah.
Çok teşekkür ediyorum hayatım
Güle güle kullanın canım. Park yatağınızı çok beğendim. Ne kadar aldınız acaba? Bende böyle birşey düşünüyorum da ilk etapta.
Park yatağınız çok güzelmiş canım. Puantiyeli. Severim :))) İyi günlerde kullanın inşallah
CANım, öncelikle arabanız çok güzel, iyi günlerde gezdiğin bebeğinizi. Canım, eğer fıtığın varsa daha hafif olanı tercih et, arabayı çok kullanacaksın
Keyifle ne güzel şeyler almışsın canım :))) iyi günlerde kullansın bebişin :))
Park yatakları sevmiyorum ama sizinki çok şekermiş cidden. Arabanızda çok güzel ve hepsi hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın inşallah
Allah ağız tadıyla giydirmeyi nasip etsin inşallah, hepsi çok şeker :97:
canım iyi günlerde kullan inşallah çok beğendim cicilerinizi
canım güle güle kullan park yatağın çok hoşmuş bayıldım
denizkao,
park yatağına bayıldım gerçekten çok güzel bende graconun bir modeli alıcaktım ama bunu gördüm vazgeçtim.
markası nedir acaba öğrenebilir miyim??şimdiden teşekkürler
Eki Görüntüle 154740 Eki Görüntüle 154741 Eki Görüntüle 154742
Kızlarrr. bu da dün sipariş verdiğimiz ve hemen bugün gelen bakım çantamız...
Tavsiye ederim çok güzel bir çanta...
kızlar bunlarda babannemizin aldığı cicilerden bazıları
Eki Görüntüle 153278 Eki Görüntüle 153279 Eki Görüntüle 153280 Eki Görüntüle 153282 Eki Görüntüle 153281 Eki Görüntüle 153283 Eki Görüntüle 153284
merhaba arkadaşlar bu hafta sonu kızıma bi dolu alışveriş yaptım. babamız yurt dışında görevli kızımla 2 haftadır özledik babamızı bizde gittik acımızı alışverişten çıkarttıkeklemeyi becerebilirsem park yatağımızla başlayımEki Görüntüle 153680
kızlar bunlarda babannemizin aldığı cicilerden bazıları
Eki Görüntüle 153278 Eki Görüntüle 153279 Eki Görüntüle 153280 Eki Görüntüle 153282 Eki Görüntüle 153281 Eki Görüntüle 153283 Eki Görüntüle 153284
İyi günlerde kullan canım :)) Çantan fonksiyonel ve çok güzel görünüyor :)
benimki de bundanbikaç gün önce almıştım. çok beğendim.
pembe-mavi vs çantaları sevmiyorum. kol çantası gibi alır çıkarım tek çantayı. tamam biraz küçük gibi ama bence yine de işimizi fazlasıyla görür. hem siyah olduğu için her kıyafete de uyar.
hayırlı olsun cnm. güle güle kullaaaaaan
hepsine bayıldım güzel günler kullanmak nasip olsun inşallah.bende minik bir mont almak istiyorum ilk kış için.şu aralarda epey uygun fiyatlar.acaba 3-6 ay mı alsam 6-9 aylık mı alsam:26: malum bizim bebişler yaz bebişi olunca karar veremedim bi türlü
güle güle kullansın bebişleriniz cicilerini =)
kızlar bişey sorucam, bu park yatan alan ya da almayı düşünen arkadaşlar, kumaşı çıkıp yıkanabilen olanlardan bakıyorum ben de onları önerdiler çünkü sık sık yıkamak gerekiyormuş, sonuçta hijyeni sağlamak lazım... aldıklarınızdan ya da baktıklarınızdan hangilerinin yıkanabilir özelliği var? bazıları sabitmiş çıkmıyormuş sanırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?