2011 Temmuz Annelerinin Bebişlerine Aldıkları Ciciler :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Arina
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
denizkao,
park yatağına bayıldım gerçekten çok güzel bende graconun bir modeli alıcaktım ama bunu gördüm vazgeçtim.
markası nedir acaba öğrenebilir miyim??şimdiden teşekkürler

Kızlarrrrrr bugün aldığımız cicilerimiz...

çok güzeller cnm hayırlı olsunnn...

canım iyi günlerde kullan inşallah çok beğendim cicilerinizi

canım güle güle kullan park yatağın çok hoşmuş bayıldım

denizkao,
park yatağına bayıldım gerçekten çok güzel bende graconun bir modeli alıcaktım ama bunu gördüm vazgeçtim.
markası nedir acaba öğrenebilir miyim??şimdiden teşekkürler

kızımın cicilerine yorum yapan teyzeleri hepinize cok teşekkür ederiz

park yatağımızı botti bebekten aldık markası kraft 279tl fiyatı, aramızı da oradan aldık. ikisini birlikte aldığımız için park yatağımızın içine visco yatak hediye verdiler, birde yürüteç hediye verdiler oda çok şirin müzikli ışıklı filan. daha güzelleri sizin bebişlerinize kısmet olsun inşallah.:79:

htpinar cicileriniz çok tatlı, tavşanlı tulumunuzu nereden aldınız acaba?

htpinar cicileriniz çok tatlı, tavşanlı tulumunuzu nereden aldınız acaba?[/QUOTE]

Canım bnede onu en çok beğendim günlerdir arıyordum ama tesadüfen buldum eğer İstanbuldaysan CİVİL Bebe diye bir mağaza var bayaa büyük ordan aldım :
Çok şeker dimi ay onun içinde hayal ettikçe deliriyorum şirin şeyi...

Kızlarrr. bu da dün sipariş verdiğimiz ve hemen bugün gelen bakım çantamız...
Tavsiye ederim çok güzel bir çanta...

Eklentiler

• $IMG00010-20110308-1145 (6).webp
    36,2 KB · Görüntüleme: 19
Eki Görüntüle 154740 Eki Görüntüle 154741 Eki Görüntüle 154742

Kızlarrr. bu da dün sipariş verdiğimiz ve hemen bugün gelen bakım çantamız...
Tavsiye ederim çok güzel bir çanta...

benimki de bundan bikaç gün önce almıştım. çok beğendim.
pembe-mavi vs çantaları sevmiyorum. kol çantası gibi alır çıkarım tek çantayı. tamam biraz küçük gibi ama bence yine de işimizi fazlasıyla görür. hem siyah olduğu için her kıyafete de uyar.

hayırlı olsun cnm. güle güle kullaaaaaan

cok güzel canım bende bunun başka bi rengini begendim onu alıcam galiba chicco ve kraft arasında kaldım bakalım ii uykularda kullansın

güle güle kullansın bebişleriniz cicilerini =)

kızlar bişey sorucam, bu park yatan alan ya da almayı düşünen arkadaşlar, kumaşı çıkıp yıkanabilen olanlardan bakıyorum ben de onları önerdiler çünkü sık sık yıkamak gerekiyormuş, sonuçta hijyeni sağlamak lazım... aldıklarınızdan ya da baktıklarınızdan hangilerinin yıkanabilir özelliği var? bazıları sabitmiş çıkmıyormuş sanırım...

hepsine bayıldım güzel günler kullanmak nasip olsun inşallah.bende minik bir mont almak istiyorum ilk kış için.şu aralarda epey uygun fiyatlar.acaba 3-6 ay mı alsam 6-9 aylık mı alsam:26: malum bizim bebişler yaz bebişi olunca karar veremedim bi türlü

bende kraftın yeni seri 504 kırmızı gri park yatak ve kraft on tour 5li travel sistem arabasını aldık ben çok memnun kaldım arkadaşlar herkese tavsiye ederim özellikle aracın tekerleri çıkması ve tek tıkla kapanması süper sadece başta arka tekerler büyük diye düşünmüştüm ancak bu modellerin hepsinin aynı ve tek yönlü olduğunu görüyorum..

Aynen tatlım demekki aynı şeyleri düşünmüşüz..benimde Siyah olması leke tutmıcak olması açısından ve kışında rahat kullanım açısından hoşuma gitti ..e bide makinede 30 derecede yıkanabiliyor sürekli tertemiz hijyenik tutabiliyorsun.. Hemde şık..Demekki aynı düşüncelerle almışız tatlım..
Sende güle güle kullan iyi günlerde mutlu günlerde hep imşallah..

canım sanki 6-9 daha ii olur gerci bebisin nasıl olur iri mi minyon mu bilemem ama sanki zaten eylül ekim de hava ii oluyor daha sonrası lazım olacak daha cok:26:

canım chicco nun var cıkarıp yıkanabılem 400 lıra cıvarıydı fıyatı yanlış hatırlamıyorsam ama benım bı arkadaşım da kullanıyor park yatak hıc yıkanması gereken bı durum oluşmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…