2011 Temmuz Annelerinin Bebişlerine Aldıkları Ciciler :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Arina
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tuya.cım çok beğendim park yatağınızı. renkleri çok canlı, ne güzel
iyi günlerde kullanın inş.

Eki Görüntüle 167013

güzel anneler süt pompamızı aldım. çekişi bayağı iyi 1 kaç arkadaşımın tavsiyesi ile aldım çalışan her anneye kesinlikle lazım olan bi ürün

medela canım galiba dimi bende bundan alıcam ama daha erken herkes bunu tavsiye ediyor ii gunlerde kullan canım bol bol sutun olsun inş. yeni makinanla

şapkalarını yerim ben o fıstığın
sağlıkla giydirmek nasip etsin canım , hepsi çok güzel...

Ne sevimli şeyler almışsın :))) Sağlıkla hastaneden çıkarken giysin bebişin :)))

ay nede yakısır minigine bunlar cok sekerler canım bayıldım allah sağlıkla giymeyi nasip etsin inş.

yeter annesi tabiki. maşaAllah hepsi bribirinden güzel, güzel günlerde kullanın.

çok teşekkür ederiz kızlar çok daha güzelleri sizlerin olsun :)

canım hepsi çok güzeller kışlıklar bile düşünülmüş sağlıkla giysin minik ali yağız :) bende biberonu chicco aldım ama kocaman bişi bizimki

Eki Görüntüle 167061

bununla aynı renk uyku seti var bi de

çok güzel canımm güle güle kullanın cibinliği bile var ne güzel

canım hangi siteden aldın 120 tl.ye? sanırım medela.nın pompası bu ve fiyatı genelde 150 tl civarında...?
sanalreyonum diye bir site kargoda bayağı çabuk geldi ben ağrıdayım 2 gün sonra elime ulaştı
medela canım galiba dimi bende bundan alıcam ama daha erken herkes bunu tavsiye ediyor ii gunlerde kullan canım bol bol sutun olsun inş. yeni makinanla

teşekkür ederim tatlım makina gerçekten çok hoş elimin içine tutup çalıştırdım. bayağı kuvvetli çekimi var. titreşimide çok iyi

teşekkür ederim duygu. diğer sitelerde genel olarak 150.den başlıyo fiyatlar. kredi kartımın hesap kesim tarihi geçsin. hemen alcam bi tane :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…