2011 Temmuz Annelerinin Bebişlerine Aldıkları Ciciler :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Arina
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Nazcım, ne güzel şeyler almışsın :))) yi günlerde giysin bebişin :))))

Eki Görüntüle 167013

güzel anneler süt pompamızı aldım. çekişi bayağı iyi 1 kaç arkadaşımın tavsiyesi ile aldım çalışan her anneye kesinlikle lazım olan bi ürün

Ben bir yıl ücretsiz izin alacağım ama tavsiyeler üzerine alsam mı diye düşünüyorum. Tabi, ilk haftaki süt performansıma göre karar vereceğim :))) Ama canım sen çok güzel bir fiyata almışsın, iyi günlerde kullan :)))))

Çok güzel ve faydalı şeyler almışsın canım, iyi günlerde kullanın :)))

Eki Görüntüle 167061

bununla aynı renk uyku seti var bi de

İyi günlerde uyusun bebişin, rengi de çok güzelmiş :)))

Eki Görüntüle 167061

bununla aynı renk uyku seti var bi de
çok güzel cıvıl cıvıl mışıl mışıl uysun bebişin
cnm çok güzeller güle güle giysin oğluşun
duygucum bende bundan istiyorum fiyatıda iyiymiş güle güle kullan cnm
iyi yapmıssın fıstıgım ben de defne de almıstım ameda ciftli pompa 330 liraydı kargoyla beraber(
çiftliye gerek var mı naz tekli yetmez mi ?

bende braunun ateş ölçerini almak istiyorum ama alından mı daha iyi kulaktan mı daha iyi bilemedim:26:

güle güle kullan cnm

evet nazcım medela tekli pompa elektrikli ve pilli internetten aldım kargo masrafı ile 120 tl

canım hangi siteden aldığını yazabilirmisin?

birde uygun olduğunu düşündünüz siteler varmı bir ürün farklı sayfalarda çok faklı fiyatlarda olabiliyor.

Bayildim ben bunlara ne becerikli kardesin varmis

Kizlar bebislerinize aldiklarinizi gule gule giydirin, hepsi birbirinden guzel

canım hangi siteden aldığını yazabilirmisin?

birde uygun olduğunu düşündünüz siteler varmı bir ürün farklı sayfalarda çok faklı fiyatlarda olabiliyor.

sanalreyonum diye bir siteden aldım kargo masrafı kdv falan hepsi 120 tl ye geldi:79:

aay canım benim cok guzel bunlar gule gule ii gunlerde sağlıkla girsin canım oğlusun bayıldım ben bunlara

Çok teşekkürler canım inşallah Allah hepimize güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin..Çok şanslılar..Senin bebişin kız mı erkek mi..Erkek bebeklere birşeyler bulmak çok zor mağzalarda koca reyon kızların bir iki raf erkeklerin çok sinir oluyorum valla:)

hala elinizdeyse ben bakabilirim süt pompasına..temmuzda geliyor bebişim işalaa..fotosunu da yollarsanız çok sevinirimm hala pompa almadımm çünkü

bende braunun ateş ölçerini almak istiyorum ama alından mı daha iyi kulaktan mı daha iyi bilemedim:26:

güle güle kullan cnm

bende senin gibi tereddut yasadim acikcasi. elimde sadece elektronik koltukalti olceri vardi.birde uzmantv de dinledigim kadari ile kulaktan olcum yaparken kulak kiri, bilmem ne zarinin kalin olmasi fln fln gibi bazi faktorler olcumu etkileyebiliyormus.bu yuzden alindan mi alsam diye dusunmustum. ayrica kulaktan olcum yaparken ki dereceyle koltukalti olcum arasinda farklar olabiliyormus normalmis yani ama degerlendirme yaparken bunu goz onunde bulundurup risk derecesini ona gore belirlemek gerekiyormus. bunuda ogrenmis oldum.

bu arada bende gecen bi yerde indirime girince AEG nin ates olcerini aldim. 3 farkli sekilde olcum yapabiliyormus.

1.alin
2.kulak
3.odanin derecesini olcebiliyormus

ama ne kadar iyidir yada ne kadar degildir fikrim yok acikcasi malesef.

Son düzenleme:

canım benim erkek evet ya kız reyonu 5 tane sıra ise erkek reyonu 2 sıra saka gibi kız bebişlerine almak daha kolay ve daha zevkli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…