2011 Temmuz Annelerinin Bebişlerine Aldıkları Ciciler :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Arina
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Eki Görüntüle 167061

bununla aynı renk uyku seti var bi de
Hayırlı olsun canım iyi günlerde kullanın.
Hayırlı olsun canım, çok ciciler
Eki Görüntüle 167013

güzel anneler süt pompamızı aldım. çekişi bayağı iyi 1 kaç arkadaşımın tavsiyesi ile aldım çalışan her anneye kesinlikle lazım olan bi ürün

Hayırlı olsun canım, iyi günlerde kullanın.

Çok şekerler canım hayırlı olsun iyi günlerde kullanın

Anneeem çok güzel olmuş bu ya, iyi günlerde kullanın canım

sanalreyonum diye bir siteden aldım kargo masrafı kdv falan hepsi 120 tl ye geldi:79:

canım bende aynı siten aldım ve yedek 5 li medela saklama kaplarınıda aldım ve orada ev tipi steril makinelerinde steril edilebilir veya 3 dakika kaynatılabilinir yazıyordu ama gelen üründe tek kullanmlıktır diyor arkasında özellikle belirtmişler ben hiç bişi anlamadım tek kullanımlık biberon ne işime yarayacak benim sizin bir bilginiz varmı kızlar.

beğenmemek mümkün mü canımmm. güzel günlerde kullanın

Çok şekerrrrr.

Allah güzel günlerde kullanmak nasip etsin. Miniğin mışıl mışıl uyusun inşallahhh

ay canım benim bayıldım besiğe cok guzel ii gunlerde uyusun bebişin kuvet olarak bende aynısını aldım 3 li bide file krem renkli benim kuvet bide ayagını aldım ilave olarak

beşiğii çokkk güzelmişşşşş iyi günlerde kullanmak nasip etsin allahım inşallhh

çok datluuuu iyi günlerde bol uykulu günlerde kullanın canım sepeti ne kadara aldın bende bu tarz bişi bakıyorum henüz fiyat edinmedim bi yerden

çok güzel canım , allah sağlıkla kullanmak nasip etsin

canım güzel günlerde kullan çok şekermiş

sağolun kızlar cok cok daha güzelleri sizlerin ve bebişlerinizin olsun inşallah....

katrecim sepet 445 tl idi 400 tl ye aldık tanıdık bir yerden aldığımız için... fiyatlar 350 civarından başlıyor 500-600 e kadar var... benimki gibi bambudan olanlar 450 tl civarında canım....ayakları sunta karyola seklinde olanlar daha ucuz... bir de ceviz ağacından olanlar vardı baktığım yerde o 580 tl idi en pahalısıydı canım... fiyatlar böyle.....

alıp almama konusunda mı canım???

kayınvalidem oda almak istio annem beşik alcam dio ben şu anda odayı gereksiz görüyorum ama beşiği nasıl alıcağıma karar veremiyorum park yatakmı mobilya beşikmi bilemedim :26:

anladım canım... biz oda da yaptırıyoruz sonuçta cocuğun bir odası olması lazım en azından bir dolabı.... ben de park yatak düşünmüştüm ama fiyatlar hemen hemen aynı beşikle annem de ben de çok özeniyorduk beşiğe süsüne falan hadi sepet olsun dedik... nasıl özeniyorsan onu yap bence sonuçta 10. cocuğumuz değiller...

bence onda bir hata var o zaman öyle şey olurmu canım. tek kullanımlık hiç duymamıştım bence siteyi arayıp bilgi al derim olmadı iade et bence eğer öyleyse

Bende süslü bişi olsun istiyorum ama oda yapmak için çok erken evim fazla büyük diil o yüzden en azından okula başlayana kadar oda yapmayı düşünmüyorum ama tabi beşikle en azından bi çamaşırlık şart

çok tatlılar güle güle giysin oğluşun
bende kararsızım bi gidip bakıcam eminönüne bakalım hangisini alıcam
ben çoook beğendim cnm güle güle kullansın bebişin gerçekten çok güzel

Kızlar şuanda pakette olduğu için netten buldum resimleri...

Bu bizim park yatağımız;

Mothercare Bassinette and Travel Cot : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop

Mothercare'den aldık.. 250 TL.. Ama 100 TL'lik hediye çeki vardı; yani bize 150 TL'ye geldi. Ben zaten normal karyola alacağım için pahalı birşey istemiyordum. Yatak odamla da uydu rengi.

Bunlarda hava nemlendiricisi ve kulaktan ateşölçerimiz;

Weewell Iyonizer Nem Ayarlı Kumandalı Buhar Makinası - Anne ve Bebek - joker.com.tr

Braun Thermoscan Ateşölçer - Anne ve Bebek - joker.com.tr

Başka aldıklarımda var. Onalrı da resimleyip ekleyeceğim

Penye battaniyelerimiz.. Beyaz olanı Kanz'dan, diğerini Mothercare'den aldım.

2 tane lastikli çarşafımız ve pikemiz... Park yatağımız için aldık.

Minik adamımın şortlu takımı

7 tane donumuz Mothercare'den aldım. 2-3 yaş için olanından. Zaten bezle ancak olur

Şapkamızı daha önce ekledim mi bilmiyorum. Onu da anneannemiz almış.

Bunlarda 3'lüçıtçıtlı badimiz. Kanz'dan aldım 6 aylık olanından; ama Mothercare ile karşılaştırdığımda bu yeni doğan gibi gözüküyor

güzel günlerde kullanın inşaallaaaahhhh

güle güle kullanın canım. hepsi birbirinden güzelll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…