2011 Temmuz Annelerinin Bebişlerine Aldıkları Ciciler :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Arina
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bunların hepsi çok güzel ya güle güle kullansın güzel kızımız

saol canımm daa iileri sizin olsun

Ayyy canım çok güzeller güle güle kullansın kuzucuk

teşekkür ederiz teyzesi

Çok şekerler o kenarları sarı biyeli tulumuna bayıldım, allah iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin

amin cnm hepimize
o dediğin kısa tulumu pançodan aldım
hatırlamaıorum ama erkek için olanı da vardır belki

ay tarağını sevsinlerrr çok cici canım hepsi güle güle kullanın

saol canım limangodan sipariş vermiştim tarakları

canım hepsi de çook tatlı,oyuncak bebeğini bile almışsın,güle güle iyi günlerde giysin kızın

saol canımmm ilk oyuncağı kızımın
BİMden aldım kız annelerine tavsiye ediorum

oy hepsi çok güzeller canım
mavi kadife tulumun aynısından yakın bi arkadaşmda var
bayılmştm onu üstünde görünce
senn yakışklı oğluşunada çok yakışıcak hepsi canım

:) güzel gnlerde giysnler inşallah minnaaklaarr cnm bnmm...

amin cnmm tşk ederimm..

Güle güle güzel günlerde kullanın inşallah. Çok güzeller
tşk ler cnmm...

tşkler tatlışımmmm...malesefff cnmm yaa keşke yardımcı olabilseydim ama çetrefillinin deidği gibii ip satan yerlere bi bak isterseennn..

tatlım çok güzel aldıklarınız bebeğin güle güle kullansın insallah... özellikle battaniyeye bayıldım modelini kaydettim bilgisayarıma ben de ördürteyim bu modeliden....
tşkler kuzummm

tatlım çok güzeller çok beğendim battaniyesi benim oğlumunkine çok benziyor. benim bebeklik battaniyemin aynısını ördü kayınvalidem çok güzel bir model iyi günlerde kullan

çok güzeller canım

gule gule kullansin bebegin kubra

canım cok guzel aldıkların maşşallah ii gunlerde giysin inş.
çokkkk tşk ederim kızlaaarrr....

Kübra'cım, bebişinin tüm giysileri harika cnaım, iyi günlerde giysin. Battaniye seçimin de harika. Anneciğin ördükten sonra senin renk seçiminle görmek isterim canımcımm

çok saoll şekerimmmm.... dur bakalımmm annemmm internette okey oynamaktan fırsat bulursaaa örmek içinn bitirrirrr bu kışaa doğru heraldeeeeeayy çıldırtcak bu kadın beniii,ananneee olcannn tak gözlüğünü ört dizinee şalını ör bitir şunu diyorumm dinlemiyorrr

ay canım cok guzeller ya ben boyle tulumlar hiç almadım yaaa 3-6 almak lazım onlardan herhalde ben hep kısa kollu cıtcıtlı bady aldım yaz bebegi dediler cok almayın dediler oof oof ama seninkilere bayıldım sanırım havuzlu han a gidince bi ton tulum alıcam

ay canım bunlar cok guzeller yaaa bayıldım ya işte bi tane orda kırmızı alt üst var ya yandan cıtcıtlı onu yenidogan için dimi onun içine bisey giydirecekmiyiz ilk dogduklarında ben onu cok merak ediyorum cıtcııtlı askılı bady yada iç zıbın denilen ince tulbent tarzı seyden :44: aaay ama hepsi cok seker ve annesinin zevki cok guzel tabii ikincisi kız olsa benim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…