2011 Temmuz Annelerinin Bebişlerine Aldıkları Ciciler :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Arina
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Güle güle güzel günlerde kullanın inşallah. Çok güzeller

hepsi çok güzeller bayıldım battaniyeye bana bu battaniyeyi parayla örebilicek bir tanıdığın varmı benim çevremdekiler örgü bilmiyolar birde tanıdığım birisinden rica etsem biliyorumki benden para almayacak o yüzden bu battaniyeeyi bana örebilcek birsini arıyorum ne kadar örebililrlerr nede olsa kışa çok zaman varr

tatlım çok güzel aldıklarınız bebeğin güle güle kullansın insallah... özellikle battaniyeye bayıldım modelini kaydettim bilgisayarıma ben de ördürteyim bu modeliden....

tatlım çok güzeller çok beğendim battaniyesi benim oğlumunkine çok benziyor. benim bebeklik battaniyemin aynısını ördü kayınvalidem çok güzel bir model iyi günlerde kullan

miniklerimiz güle güle giysinler..bizde baya bişeyler aldık beşik,dolap vs. falanda aldım ama resim ekleyemiyorum fotoğraf makinam hala bozuk..

canım hazır triko battaniyeler satılıyor, zaten sıcak tutacak bişey deil örgü battaniyeler, tulumunun üzerine ya da pusetle gedirirken dizlerine örtersin. valla ben bebettonundu sanırım, bayılmıstım hazır örgülere. bir bak istersen. bir de örgü ipi satan dükkanlar var ya, orda kadınlar örüp bırakıyor dükkanlara satılsın diye, sorabilirsen seni kesin yönlendirirler

Kızlar bebek arabamızda geldi hemen paylaşmak istedim :)Mavi almak istemedim herşey mavi olacak diye kırmızı aldık..

Son düzenleme:

aa evet hiç aklıma gelmemişti iyi oldu hatırlattığın teşekkürler canımm

canım cok guzel aldıkların maşşallah ii gunlerde giysin inş.

Kübra'cım, bebişinin tüm giysileri harika cnaım, iyi günlerde giysin. Battaniye seçimin de harika. Anneciğin ördükten sonra senin renk seçiminle görmek isterim canımcımm

Kızlar bebek arabamızda geldi hemen paylaşmak istedim :)Mavi almak istemedim herşey mavi olacak diye kırmızı aldık..Eki Görüntüle 175040

İyi günlerde gezin canımm. Çok güzelmiş

çok teşekkür ederiz teyzeleri...havalar ısınacak ve iyice doğum yaklaşmış olacak diye alıyorum valla herşeyini...Allah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin hepimizede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…