2011 Temmuz Annelerinin Bebişlerine Aldıkları Ciciler :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Arina
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bugün doktordan çıktıktan sonra ilk adım olarak aldıklarımız

aaay annesi neler almısın sen boyle fıstıga süperler maşallah ya bende bi ton aldım ama ince dikişsiz yandan cıtcıtlı tulumlar ilk hafta cok ise yarıyormus ayaklı uzun kollu ince gobek bagı dusene kadar onları giydirmek iimis cunku ortadan olanlar gobege degiyormus bende dun ogrendim paylasayım dedim

İyi günlerde giysin bebişin canım. Hepsi çok güzel görünüyor :)))

SAĞOLASIN CANIM

teşekkür ederim canım ben duymamıştım doğru mantıklı ben heycandan göbeğiini göbek bağını düşünmedim bilgilendirdiğin için teşekkürlerr

ılk hafta zaten cıtcıtlı badı kullanamazsın kı zıbın takımı kullanılır ılk hafta ınce yanadan baglamalı olanlar zaten mınıcık bebek cıtcıtlıyla rahat edemezkııııııııııı ben ıkı tane zıbın takımı alcam ınce ıce gıyılenden sonra bı kac tanede normal penye zıbın takımı alcam yani iç zıbın ve dış zıbın olarak ayrı ayrı satılıyor bunlar ıkı tane ıc zıbın 3 4 tanede dış zıbın alcam inşallah ben 7 ayında bı kerede almayı planlıyorum herşeyı

Son düzenleme:

canım zaten yandan cıtcıtlı dedigim tulumun içine iç zıbın giydiryorsun tulum alınmasının sebebi de zıbın takımları atlı üstlü oluyormus alt kısım gobek bağı varken sıkıntı yarattıgı için butun yandan cıtcıtlı tulum daha iyimis benimde ilk cocugum sonucda dun bebek odasında calısan bi hemsire arkadasım var o uyardı beni bizde hast.de ilk cocuklara yandan cıtcıtlı tulum giydiriyoruz dedi

şortlu takıma ve ördüklerini çok beğendim cnm güle güle giysinn
bugün doktordan çıktıktan sonra ilk adım olarak aldıklarımız

bayada almışsın cnm güle güle kullanın inşş

ne azarlıyonda Ilk bebikimiz öğreniyorz yavaş yavaş canım herşeyi

şortlu takıma ve ördüklerini çok beğendim cnm güle güle giysinn

bayada almışsın cnm güle güle kullanın inşş

sağol canım inşallah

mavişşşşşşşşş nerelerdesin sen canım..?karşılamaz olduk...

canlarımm unnadodan aldığımm bodylerrr we patikli altlarr...
battaniyeyide dün annem model olarak gtrmişti yapccakmış aynısından ama bana çok kız işi gibi geldi pembe mawi sarı çiçeklerin renginde değişiklik yaptırtcaamm anacığımaaa...

canımmm güle güle kullansın bebişin inşallah. yalnız var ya biz seninle gebelik sürecini aynı gitmiyoruz sadece. ben de o küpekli takımdan aldım kızıma, geçmişte fotosu var burda:) bir de annemin ördüğü battaniye de buna benziyor, üstündeki işlemeleri yapmazsa daha sadece ve sık olur, ben de öyle yaptırdım

canım hepsi çok güzel gerçekten bayıldım hele battaniye çok hoş bende örüyorum kızıma battaniye böle örnekli felan değilk ama eklerim bitince Allah sağlıkla güzel günlerde kullanmak nasip etsin

Ben hastane çıkışı yerine 4 tane zıbın aldım Chicco'dan.. Uzun kollu ilk zamanlarda onları giydirmeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…