bugün doktordan çıktıktan sonra ilk adım olarak aldıklarımız
Hepiniz cicilerinizi güzel günlerde kullanın inşallah. Hepsi ayrı şeker. Bayıldım
Teşekkür ederim hayatım.
maşaAllah bi seferde biçok şey almışsın annesi, bıdığınla iyi günlerde kullanın.
İyi günlerde giysin bebişin canım. Hepsi çok güzel görünüyor :)))
aaay annesi neler almısın sen boyle fıstıga süperler maşallahya bende bi ton aldım ama ince dikişsiz yandan cıtcıtlı tulumlar ilk hafta cok ise yarıyormus ayaklı uzun kollu ince gobek bagı dusene kadar onları giydirmek iimis cunku ortadan olanlar gobege degiyormus bende dun ogrendim paylasayım dedim
ılk hafta zaten cıtcıtlı badı kullanamazsın kı zıbın takımı kullanılır ılk hafta ınce yanadan baglamalı olanlar zaten mınıcık bebek cıtcıtlıyla rahat edemezkııııııııııı ben ıkı tane zıbın takımı alcam ınce ıce gıyılenden sonra bı kac tanede normal penye zıbın takımı alcam yani iç zıbın ve dış zıbın olarak ayrı ayrı satılıyor bunlar ıkı tane ıc zıbın 3 4 tanede dış zıbın alcam inşallah ben 7 ayında bı kerede almayı planlıyorum herşeyı
şortlu takıma ve ördüklerini çok beğendim cnm güle güle giysinnBenim ördüğüm patik bere ve saç bandı ..
Eki Görüntüle 172379
Bunlar da babannemizin aldıkları
2' li pijama takımı
Eki Görüntüle 172380
10'lu hastane çıkışı
Eki Görüntüle 172381
çıtçıtlı body ve çorapları
Eki Görüntüle 172382
Şortlu penye takımı
Eki Görüntüle 172383
şapka,patik ve eldivenli tulum takımı
Eki Görüntüle 172384
bere,patik ve eldivenli peluş battaniyemiz
Eki Görüntüle 172385
ılk hafta zaten cıtcıtlı badı kullanamazsın kı zıbın takımı kullanılır ılk hafta ınce yanadan baglamalı olanlar zaten mınıcık bebek cıtcıtlıyla rahat edemezkııııııııııı ben ıkı tane zıbın takımı alcam ınce ıce gıyılenden sonra bı kac tanede normal penye zıbın takımı alcam yani iç zıbın ve dış zıbın olarak ayrı ayrı satılıyor bunlar ıkı tane ıc zıbın 3 4 tanede dış zıbın alcam inşallah ben 7 ayında bı kerede almayı planlıyorum herşeyı
şortlu takıma ve ördüklerini çok beğendim cnm güle güle giysinn
bayada almışsın cnm güle güle kullanın inşş
canım hepsi çok tatlı
eee kız çocuk olunca bi başka güzel oluyo haliyle
çok güzeller, güle güle kullansın şeker:)
Eki Görüntüle 174170 Eki Görüntüle 174165 Eki Görüntüle 174160 Eki Görüntüle 174158 Eki Görüntüle 174157 Eki Görüntüle 174154
canlarımm unnadodan aldığımm bodylerrr we patikli altlarr...
battaniyeyide dün annem model olarak gtrmişti yapccakmış aynısından ama bana çok kız işi gibi geldi pembe mawi sarı çiçeklerin renginde değişiklik yaptırtcaamm anacığımaaa...
güle güle kullansın canımm baddaniyesinee bayıldım çok cicii
güle güle kullansın tatlım..
canımmm güle güle kullansın bebişin inşallah. yalnız var ya biz seninle gebelik sürecini aynı gitmiyoruz sadece. ben de o küpekli takımdan aldım kızıma, geçmişte fotosu var burda:) bir de annemin ördüğü battaniye de buna benziyor, üstündeki işlemeleri yapmazsa daha sadece ve sık olur, ben de öyle yaptırdımEki Görüntüle 174170 Eki Görüntüle 174165 Eki Görüntüle 174160 Eki Görüntüle 174158 Eki Görüntüle 174157 Eki Görüntüle 174154
battaniyeyide dün annem model olarak gtrmişti yapccakmış aynısından ama bana çok kız işi gibi geldi pembe mawi sarı çiçeklerin renginde değişiklik yaptırtcaamm anacığımaaa...
Eki Görüntüle 174170 Eki Görüntüle 174165 Eki Görüntüle 174160 Eki Görüntüle 174158 Eki Görüntüle 174157 Eki Görüntüle 174154
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?