2011 Temmuz Annelerinin Şafak Topiği:)

ben dün gittim doktora ..sezeryan dedi bana pazartesi tekrar gidicez bakalım.. büyük ihtimalle 20 temmuz da sezeryan olacak. çok az kaldı bi yandan heyecan bi yandan korku bi tuhaf oldum.. İnşallah sağ salim kurtuluruz..

youngmom ne yaptın karar verebildin mi doğuma?

Canim, dun doktora gittim. Hersey normal dogumu gosteriyor. Ben de oyle istiyorum zaten. Doktor beni hem Sema hem de Guzin Hanim'la tanistirdi. Benim tercihim Sema h. Eger doktorum yokken dogum gerceklesirse, insallah Sema H.'la yapacagiz. Senin kac gunun kaldin?

Bakalim hangisi once dogacak?
Bence dogumun Agustos'a kalmaz. Umarim suni sanci almak zorunda kalmazsin; cok zor
Benim oglanin kafa buyumesi durdu galiba. 9.66 cm cikti dun. Doktor cati muayenesi yapti. Musait dedi dogum icin. O yuzden sonuna kadar normal dogumu zorlayacagim.
Bu arada, dun aksam dogum basliyor zannettik. Birden, sofrayi hazirlarken, vajinama igne saplanir gibi agrilar girdi. cok acidi. Sonra da sancilarin araliklarini kaydetmeye calistik. Basta 10 dk'da bir sonra da 5 dk'da bire dustu. ama sonra duzensizlesti. Nisan ve su gelmeyince dokyoru aramadik. Sonra gece rahat uyudum. Sanirim dunku cati muayenesi sanciyi ve kasilmalari tetikledi.

bende dün doktorda geçirdim malesef. Gıda zehirlenmesi yaşadım. 2 serum verdiler. bu arada da nst de sancılarıma baktılar. 5 dk da bir düzenli sancın var dikkatli ol dediler. 70-80 arasındaymış sancım ama bu aynı zamanda zehirlenmeden de kaynaklanabilir dediler. bakalım görücez artık. Oğlanın hareketleri ve kalp atışları çok iyi ama çıkmak istemeyede bilirmiş:)
kafa büyümesinin durmasına sevindim çok şükür :) inşallah kolaylıklada dünyaya gelir. Ben kasılma hissediyorum ama hiç dk tutmuyorum. daha öncede 5 dk bir 50-60 arasında sancım çıkmıştı ama gelen giden yoktu :)sıklaşırsa anlarım herhalde. Bana doğuma yakın çatı muayenesi yapıcakmış doktor. en iyi o zaman anlaşılırmış. ama haftayada böyle sancım çıkarsa bakar herhalde... zaten çok büyük sıkıntı olmadığı sürece normali zorlıcakmış doktorum sezeryanı önermiyor.

Ay! Çok geçmiş olsun, canım. Dışarıdan yediğin bir şeyden falan mı zehirlendin? Bir arkadaşım da böyle hamileliğin son zamanı zehirlenmişti. Ama doğumu tetiklemedi. 3-4 hafta sonra doğdu bebiş.

Artık bundan sonra bu sancılar normaldir. Senin sancılar benden daha fazla çıkıyor hep. Bakalım hangimiz önce doğuracak?

sağol canım çok şükür bugün iyiyim. sabaha iyi kalktım :)
Benim ilk doğum olduğndan önceden sanclarım olması normalmiş. Annem merak etme gününü bulur o diyor :) bana kalsa aslında önce gelsin :) bence bizim oğlanlar gününde gelicekler dünyaya :) herkes patır patır erken doğuruyor biz senle son güne beklicez anlaşılan :)

1 gün kaldı fakat oğlumda bir atraksiyon yok. inş. fazla bekletmez oğlum beni ve babasını iyice sabırsızlandık kucağımıza almak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…