2011 temmuz ayında evlenecekler toplaşalım...

Kızlar nasılız heyecanlı dimi. Ben askerimi bekliyorum mayısta gelecek nasipse.heyecan dolu bekleyiş devam

selam temmuz gelinleri
yahu bende pek heyecan yok niyeyse..
sanırım derslere taktım kafayı ondan..
gelinlik muhabbeti var sitede..
temmuz gelinlerimizden biri şimdiden alsam mı falan demiş..
valla ben daha hiç çıkıp bakmadım ama dediği giib indirimli zamanlardır bu aralar..
ama ben haziran başından itibaren bakabilirim ancak bitiyor sınavlarım..
mayıs bitecek benim telaş başlayacak işte o zaman

ev tutulacak..halılar..perdeler..gelinlik..kuaför..bindallı..nişan kıyafeti..
1.5 ayda hepsini yapcam Allahın izniyle..

Gelinlik alırken ; özel sipariş diktiricekseniz eğer 2 yada 3 ay önceden sipariş vermeniz gerekir. eğer size özel dikilecekse tabiki daha makbul .Fiziginize uygun hatlardaki modeller her zaman size yakışmasını sağlar.

.

ben diktirmeyi falan düşünmüyorum..
kafamda kurguladığım gelinliği bulursam kiralayacağım..
haziranda tabi daha pahalı olur ama şimdiden kiralama olur mu ki 17 temmuza ?

kiralık gelinliklerde üzerine göre dikilebilir. hazır kiralamayı düşünüyorsan sanırım en fazla 1 ay önceden alman lazım.

selam kızlar bende bi temmuz gelini olarak nüans moda evine mail atmıştım banada dediler 3 ay önceden burda olmalısınız. Acaba içinizden nüans'a giden yada ordan gelinlik alan varmı?

mayıstan sonra tamamen boş olursan halledersin canım.. ben evimin kurulacağı yere uzağım.. temmuza kadar da çalışacağım için fırsatım olmayacak. o yüzden hepsini yavaş yavaş yapmam gerek.. ama gelinlik konusunda acele etmemiz gerek sanırım biraz..

Funda biz seninle aynı kaderi yaşıyoruz :)

zevklerimiz yakın demek ki :)))) güzel günlerde kullanalım canım.. sen yatak örtüsü ve perdeyi nasıl düşünüyon? fikir alışverişinde bulunalım... :))))

canım valla hiç perde düşünmedim desem :S gidicem perdeciye orda bakıcam sanırım..
sen nasıl düşündün;?

canım valla hiç perde düşünmedim desem :S gidicem perdeciye orda bakıcam sanırım..
sen nasıl düşündün;?

hergün farklı bi şey düşünüyom :)))) açık renk bi tül, kahve tonlu sadece yan kanat ve stor güneşlik düşündüm. tabii yatak örtüsüde öyle olcak.. bi de gülkurusu var aklımda... yatak örtüsü için krem de olabilir diyom.. kararsızım yani.

kızlar bugün başka yerlere de baktım gelinlik için hep yeni modeller gelmiş zaten fiyatlar da artmaya başlamış.. aysira da giydiğim gelinliği nişanlımla kardeşim beğenmedi bana 2011 demişlerdi ama bi araştırdık 2009 2010 çıktı gelinlik o yüzden güvenemiyorum artık değiştiririz dediler ama biraz daha bekleyeceğim aldım mı daha değiştirmek yok

Evimo

Merhabalar 2011 temmuz gelinleri evlilik hazırlıgı yaptıgımız su günlerde belki sizde bir seyler kazanırsınız

Giz gelmiosun artık 2011 gelin adaylarına

Arada uğruyorum canım gelmezmiyim hiçç

kızlar nişanlım pazar gelicek demiştim ya bi baktım cuma akşamı geldi
meğerse babamla plan yapmışlar sürpriz yaptı bana
kapıyıda çalmadı kuzenime açtırmış evde otururken bi baktım nişanlım
nasıl mutlu oldum anlatamam :)
2 gün nasıl geçti anlamadım alışveriş yaptık bol bol
beyaz eşyalara,yatak odası tk,yemek odası onlara baktık gezdik
bugün sabahta ailesi geldi
düğün işleri konuşuldu ne yapalım ne edelim diye
evimiz haziran başı tutulacak
2 hafta sonra bodruma gidicem nikah işlemleri yaptırıcaz

çok özlemişimm ev bomoş kaldıı sanki....

Yeni gelinlermizide ekledimmm

bende sonlardayım dilekcim :)

nasılsınız kızlarrr

heviiiiiinnnnnnnnnn nerdesinnnn bitmedi mi nöbetinnn ????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…