2011 temmuz ayında evlenecekler toplaşalım...

oh güzel bir haber.. senin adına sevindim canım.. gelince güzel, gidince zor...

benden de iyilik ya ne olsun..
burda okuyup okuyup gaza geliyorum gelinlik bakayım diye çok erken gibi geliyor ya kiralayacağım ben ...

benden de iyilik ya ne olsun..
burda okuyup okuyup gaza geliyorum gelinlik bakayım diye çok erken gibi geliyor ya kiralayacağım ben ...

ay sorma benim de bakasım gelio ama bu kadar erken alırsam hevesim kaçar bnm.. böle kimi beğendiğim modellerin resimlerine baktıkça sıkıldığımı hissediom..

bakalım..
diğer hazırlıklar ne alemde?

benim sadece evim tutulacak,halılarım ve perdelerim alınacak tamam..
başka bir eksiğim yok şükürler olsun..

tabi gelinlik en büyük eksik :)
ya ben haziran başı gibi düşünüyorum hem finallerim bitmiş olur hem 1.5 ay kalır düğünüme diye ama burda fiyatlar şu an uygun bakalım falan diyenler oldu kafam ona takıldı

kızlar nişanlım bugün bi mağazayla görüşmüş

onlar demişler ki sezon açılmadan gelin bol denesin çeşitleri olmazsa dikeriz diye zaten ben hayalimdekini bulamazsam diktiricem nisan başı gibi alsam erken mi olur ki ??? ne diyosunuzzz?????

Merhaba kızlar. Sitede yeniyim daha, temmuz düğünleri denilince bende yazayım dedim. düğünüm 2 temmuzda.

bir eksik listesi çıkardım.kendim inanamadım yok bitmez bunlar.hergün bişi alıyrm hergün listeye yeni bişi ekliyrm.

bir eksik listesi çıkardım.kendim inanamadım yok bitmez bunlar.hergün bişi alıyrm hergün listeye yeni bişi ekliyrm.

ben de yaptım eksik listesi mutlaka yapılmalı :) aldıkça alıyoruz aldığımı da unutuyorum :) aldıklarımı da yazdım alacaklarımı da vallaa bitmiyoo

ewet cnm.kesinlikle yapılmalı.bi yerden sonra ipler kopuyor.ne aldığınıda unutuyor insan.

ewdeki avizeleri fln aldınızmı
benmi almalıyım onuda bilmiyrm.
klasik soru kız tarafımı alır erkek tarafımı

ben daha ev tutmadığım için almadım cnm daha çok mutfak yatak odası ıvır zıvır şeyler alıyorum şu anda en sona da perde halı ve avizeleri bırakcam ama şöyle biliyorum yatak odasını kız tarafı herşeyini yapar avizesine kadar ama diğer odalarda ortak yapılabilir durumunuza bağlı..

ohhh bişeyin kalmamış senin..
biz evimizi tuttuk :), mobilyalarım bu hafta gelicek.. yatak odası nevresimler battaniyeler filan tamam.. mutfak eşyalarımın da bi kısmı tamam. beyaz eşyalarım halım perdem yok.. vs. yavaş yavaş yapcam mobilyalar bi gelsin de :):)

oluyor yavaştan..

dantel örtü mutfak eşyası vb şeyler kalmadı benim hepsi tam şükürler olsun..
ama yukarda yazanların dediği gibi eksik bitmiyor şu da olsun bu da olsun diyorsun hep

bugün 2 tane ayak havlusu almış annem bana..
bir tane de buzdolabı süsü notluk gibi olanlardan..

burda ( Konyada ) ünlü bir gelinlik mağazasının 2011 modellerine bakmış da bir arkadaşım 1.5 ile 2ooo arası değişiyormuş..
kiralama da en çok 1000 tl dir dedim ama 200 tl oynuyor arasında dedi..
canım çok sıkıldı yaa zaten masraf çok niye bu kadar pahalı ki ?
her şeyi nişanlım yaptığı için onu da düşünmek zorundayım işte

1000 tl.ye kiralama bile çok derken oyy oyy...
neyse ben bir de başka mağazalara sorayım bari blki orası ünlü bir yer olunca ondan bu kadar pahalıdır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…