2011 temmuz ayında evlenecekler toplaşalım...

canım insan içine girince anlıyor maddiyatı düşünmek zorundayız işte

kızlar ben sordum ama görmediniz sanırım gelinliğimi nisan başı falan baksam erken olur mu sizce siz ne yaptınız yada çevrenizden gördüğünüz kadarıyla :26:

ben hiç bulamazsam diktiricem de

giiizz canım ben de senin gbi eğer bulamazsam diktircem.. mayıs gibi bakıcam ben de.. 2 ay yeter diyorum hep..

ama işte fiyatlar artıyormuş ya o endişelendirdi beni..

evet öyle oluyormuş canım en ince ayrıntısına düşünüyoruz istemeden :/

diktirmek için 2 ay yeterli bi süre dimiii

selam kızlar :)
gelinlik mevzuları yine ohh tam üstüne gelmişim ...

diktirmeyi hiç düşünmedim yaa..
ben de en erken mayıs sonu haziran başı bakabilirim..
derslerim kesin aksar gelinliğe kafayı takarsam ama bende bir huy var pek gezmeden alırım her şeyi..
%50 ilk dükkandadır beğeneceğim en kötü ihtimalle 3.dükkan :)

ama işte gelinlik olunca herkesin fikrini almak da gerek
olmazsa bir ara şöylee bir tur atayım gelinlik mağazalarına nişanlımla

en azından fiyat ve fikir sahibi olurum..

bana bu aralar almak kiralamak diktirmek çok erken gibi ama herkesin kendi fikri tabi...
daha koskoca 4 ay var önümüzde

valla ben de nişanlımı batırmamak için herşeyin hesaplı olmasına dikkat ediyorum..
sanırım 2 ay yeter çünkü bnm bi arkadaşımın 15 nisanda düğünü var 2 hafta önce dikime verdi kabası bitmiş bi işlemeleri boncukları kalmış mesela..

canım o şarkı sana göre değil sen evlen biran önce bak yoksa hiç evlenemessin:S niyeyese üstüne lütfen alınma ama kızlar bi yaştan sonra beğenemiyor kimselerii niyeyese hep daha iyisini falan bekliyorlar kuzenden biliyorum bendeDDevde kaldın die dalga geçiyoruzhem senin evlenme çağın gelmiş geçiyor bile ee okul yok işin var yeterince gezip tozmuşsun daha neeDD bana gelince canım bende 22 yaşındayım.açıktan okuyorum.6 yıldır çıkıyoruz ve rahat görüşemiyoruz o çok yoğun yeter dedik:Sallaha şükür evide var sorunumuz olmuycak.gelin gittiğim evde zaten alt mahallemizdeDDtüm akrabalarım burdaa.ilçede olduğumdan pek bi iş imkanıda yok ee napcam arkadaşım yok(( en azından evlenirsem bende yuvamı kurmuş olurum.aşkımla daha rahat gezer tozarız.ona göre planlarımız olur geleceğe dair.mesela ben üni bitirip kpssye giricem yada bi işe giricem.daha sonra çocuk istiyoruz bu süredede evliliğin dadını çıkarırızD anlıycağın yapıcak bişey kalmayınca sıkılıyorsun belli bi yaşa gelince kendi evinde bile rahat davranamadığın oluyor:SSs kaldıki ben çok rahatımdır.doğanın kanunu işte.hem bana bakarsan evde bilem kaldım sayılır yane burdaki kızlar koca kıtlığı varmış gibi hemen kaçıyolar16-17-18 yaşlarındalar:SSS neyse çok uzattım allah herkesin yuvasını korusun.yuva kurcak olanlarada sabır ve bol paralar versin:))))

not:bu arada gudubet pc hala bu siteye girmiyor çıldırcam şimdi aşkımın doğum günü onlardayız o arada kaçamak yazıyorum sizşlere hadi hepsinizi çok öptümDD

Diktirmek için yeterli mi bilmiyorum ama ben geçenlerde gelinlikçileri dolaştım.Nişanlım mayısta gelicek askerden onun için sordum mayısta gelsek geçmi olur diye.Aksine bir ay bile yeter dedi.Ben hazır almak istiyorum tabi sen diktiricekmişsin onu bilemiyorum gizcim

off çok kararsızım en azından nisan başından gezip dolaşmak lazım kafamdakini bulursam mayıs sonu alırım

bulamazsam diktiricem bilmiyorumm iştee

bu arada 4 months zaman azalıyor 4.aydan düşeceksin elfida :)

Şuan tezkere şafağı saydığım için onu sayamıyorum canım şimdi sen söyleyince farkettim.Gerçi nişanlım sağolsun sürekli hatırlatır

not:bu arada gudubet pc hala bu siteye girmiyor çıldırcam şimdi aşkımın doğum günü onlardayız o arada kaçamak yazıyorum sizşlere hadi hepsinizi çok öptümDD

Benim pc de de o sorun vardı nişanlım bişey yaptırdı bana düzeldi.Sanırım internet explorer'in yeni sürümünden kaynaklanıyor.

ben geldim

ayy şimdi benim cetvelde yarın 3 ay 4 hafta mı yazacak ?

oyy pek sevindim 3 ay yazacak olması bile heyecanımı artırdı

Son düzenleme:
Hoşgelmişssinn sipidiiiii

iyiyiiizzz şafak sayıyoruuzz sennn ??? :)

dilekcimm evet ne kadar heyecan verici dimi,küçük şeylerden mutlu oluyoruzz

ben varım funda muğlaya gidicemm

sende mi yoksa

hiç gitmedim muğlaya bakalım nasıl olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…