dantel örtü mutfak eşyası vb şeyler kalmadı benim hepsi tam şükürler olsun..
ama yukarda yazanların dediği gibi eksik bitmiyor şu da olsun bu da olsun diyorsun hep
bugün 2 tane ayak havlusu almış annem bana..
bir tane de buzdolabı süsü notluk gibi olanlardan..
burda ( Konyada ) ünlü bir gelinlik mağazasının 2011 modellerine bakmış da bir arkadaşım 1.5 ile 2ooo arası değişiyormuş..
kiralama da en çok 1000 tl dir dedim ama 200 tl oynuyor arasında dedi..
canım çok sıkıldı yaa zaten masraf çok niye bu kadar pahalı ki ?
her şeyi nişanlım yaptığı için onu da düşünmek zorundayım işte
1000 tl.ye kiralama bile çok derken oyy oyy...
neyse ben bir de başka mağazalara sorayım bari blki orası ünlü bir yer olunca ondan bu kadar pahalıdır..
canım insan içine girince anlıyor maddiyatı düşünmek zorundayız işte
kızlar ben sordum ama görmediniz sanırım gelinliğimi nisan başı falan baksam erken olur mu sizce siz ne yaptınız yada çevrenizden gördüğünüz kadarıyla :26:
ben hiç bulamazsam diktiricem de
evet öyle oluyormuş canım en ince ayrıntısına düşünüyoruz istemeden :/
diktirmek için 2 ay yeterli bi süre dimiii
ah bu kayınvalide, gün muhabbetleri ne sıkıcı şeyler...Allah kolaylık versin sana.. ben çok şükür uzağım.. bu arada şarkına bayıldım canım.... eğer yaşın çok genç ise cidden evlenme, gençliğini tüketme derim :)))) ( şaka tabii) kendim için konuşayım ben 28 yaşındayım... 6 yıldır çalışıyorum.. gezdim, tozdum.. kız arkadaşlarla ve kendi özgür iradem ile yapmak istediğim her şeyi yaptım. içimde bir şey kalmadı yani.. şimdi evlenip, aile hayatı yaşamak ve çocuk yapmak istiyorum :)))
evet öyle oluyormuş canım en ince ayrıntısına düşünüyoruz istemeden :/
diktirmek için 2 ay yeterli bi süre dimiii
Diktirmek için yeterli mi bilmiyorum ama ben geçenlerde gelinlikçileri dolaştım.Nişanlım mayısta gelicek askerden onun için sordum mayısta gelsek geçmi olur diye.Aksine bir ay bile yeter dedi.Ben hazır almak istiyorum tabi sen diktiricekmişsin onu bilemiyorum gizcim
off çok kararsızım en azından nisan başından gezip dolaşmak lazım kafamdakini bulursam mayıs sonu alırım
bulamazsam diktiricem bilmiyorumm iştee
bu arada 4 months zaman azalıyor 4.aydan düşeceksin elfida :)
not:bu arada gudubet pc hala bu siteye girmiyor çıldırcam şimdi aşkımın doğum günü onlardayız o arada kaçamak yazıyorum sizşlere hadi hepsinizi çok öptümDD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?