selam kızlar nabersinizz
ben hastayım yatıyorum başucumda 5 tane ilaçla :)
miğdemi üşütmüşümm
vay anam vay temmuz geliniyim ama pek bir pasifim ben ya
koli işine falan hiç girişmedik biz..ev tutulmadı daha ama büyük ihtimalle 15-20 dk.lık mesafe ile olacak ama benim bu kadar ağırdan alma sebebim sınavlarım yaa
bu hafta sonu var sonra da mayıs sonu var ama mayıs sonundakinden sonra ancak ev işleri falan olur sanırım
ben bu sakin halimden memnun değilim ama napalım sizlerin hazırlıkları okuyup okuyp heyecan yapayım bari
Geçmiş olsun GizUmarım en kısa zamanda iyileşirsin
Günaydınnn
hayırlı cumalar herkese
bir haftayı daha devirdik
Hallettim sayılır canım geçen pazar gittik baktım altı benim istediğim gibiydi üstünüde kendi beğendiğim modelden yaptırıcam
onun yanı sıra bindallı ve kına gecesi abiyemi de hallettim
mayıs 17 de teslim alıcam Allahın izniyle :)
senin ne durumda
valla giz'cim. biz ablamla bi kaç haftadır bütün gelinlikçilere girdik çıktık.. sonunda müthiş bi mağaza bulduk.. orada beğendim bi kaç model ama nişanlımla gidicem bi iki haftaya halledicem kısmetse
merhaba temmuz gelinleri
bir toplaşıpta muhabbet edemedik
bende varııııııııım 11 temmuz 2011 gelini olacam kısmet ederse rabbim 9u da kınam
Bende sendenim dilek :)Bende Mayıs sonunda başlıcam ancak.Açıköğretim sınavına mı giriceksin?
evet açık öğretim ingilizce öğretmenliği son sınıfım ben elfida..
Allah kolaylık versin hepimize
kızlar bir şey soracam size..
diyorum ki büyük fırın almasam da küçük fırınla set üstü ocak mı alsam?
evde bakıyorum büyük fırın 40 yılda 1 kullanılıyor birde tek bir şey pişirmek istesen de epey bir bekliyoruz ısınmasını ( evdeki arçelik )
ama küçük fırınımızı hep kullanıyoruz annemle..
ama bir de düşündüm misafirim geldiğinde büyük fırın iyi olur diğerinde çok uğraşır mıyım diyorum da mesela kurabiye ile keki aynı anda pişirmiyoruz zaten büyük fırında..
küçük fırınla aynı hesap oluyor :44:
fikirlerinizi alayım dedim hem yerden tasarruf ederim diye düşündüm küçük fırınla set üstü ocak için
canım küçük fırınların tepsileri de küçük oluyo bi yemek ya da pasta kurabiye yapmaya kalksan 2 tepsi yapcan mecbur biz kalabalığız :) annemin fırını büyüklerden ama iki gözlü yani altta ayrı üstte ayrı pişirebiliyosun ve kokuları da karışmıyo.. büyük lazım olmayınca da küçüğünü kullanırsın işini görürsün :)
Eki Görüntüle 171932 böyle bir şey olabilir meselaa
teşekkür ederim fikir verdiğin için..
böyle fırın mağazalarda hiç görmedim ama bir araştırayım bari..
doğru tepsiler küçük ben sadece misafir geleceğinde sıkıntı yaşarım küçük fırında evde zaten 2 kişiyiz bir süre de olsa
Günayddıınnn güzel bi hafta olsun hepimiz için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?