2011 temmuz ayında evlenecekler toplaşalım...

Bende sendenim dilek :)Bende Mayıs sonunda başlıcam ancak.Açıköğretim sınavına mı giriceksin?

valla giz'cim. biz ablamla bi kaç haftadır bütün gelinlikçilere girdik çıktık.. sonunda müthiş bi mağaza bulduk.. orada beğendim bi kaç model ama nişanlımla gidicem bi iki haftaya halledicem kısmetse

valla giz'cim. biz ablamla bi kaç haftadır bütün gelinlikçilere girdik çıktık.. sonunda müthiş bi mağaza bulduk.. orada beğendim bi kaç model ama nişanlımla gidicem bi iki haftaya halledicem kısmetse

İnşallah gönlündeki gibi olur ezgim :)

merhaba temmuz gelinleri
bir toplaşıpta muhabbet edemedik

merhabalarr

kavuşmamıza 82, düğünümüze 92 gün kaldııı

kızlar maalesef gelinliği bulamıyorum internetten kaç gündür arıyorum miss defnenin bi modeli bi kaç resim buldum anlatmaya çalışıcam :)

aynı üst kısmı bu şekilde ama göğüs kısmı daha ince drapeli..sol koltuk altından taşlar belli bi düzen olmadan sağ tarafa doğru iniyo çapraz gibi düşünebilirsinizz..taşlar ince başlıyo ortaya doğru artıyo be bele doğru da inceliyo tekrar büyüklü küçüklü daire gibi taşlar..

straplez ve gelinliğin alt kısmı daa düz o bele doğru inen taşlar ince sıra çizgi gibi belden sağ taraftan aşağıya kadar taşlı çizgi gibi iniyo

model numarası da 4157 miiss defne

bende varııııııııım 11 temmuz 2011 gelini olacam kısmet ederse rabbim 9u da kınam

Bende sendenim dilek :)Bende Mayıs sonunda başlıcam ancak.Açıköğretim sınavına mı giriceksin?

evet açık öğretim ingilizce öğretmenliği son sınıfım ben elfida..
Allah kolaylık versin hepimize

kızlar bir şey soracam size..
diyorum ki büyük fırın almasam da küçük fırınla set üstü ocak mı alsam?
evde bakıyorum büyük fırın 40 yılda 1 kullanılıyor birde tek bir şey pişirmek istesen de epey bir bekliyoruz ısınmasını ( evdeki arçelik )
ama küçük fırınımızı hep kullanıyoruz annemle..
ama bir de düşündüm misafirim geldiğinde büyük fırın iyi olur diğerinde çok uğraşır mıyım diyorum da mesela kurabiye ile keki aynı anda pişirmiyoruz zaten büyük fırında..
küçük fırınla aynı hesap oluyor :44:

fikirlerinizi alayım dedim hem yerden tasarruf ederim diye düşündüm küçük fırınla set üstü ocak için

canım küçük fırınların tepsileri de küçük oluyo bi yemek ya da pasta kurabiye yapmaya kalksan 2 tepsi yapcan mecbur biz kalabalığız :) annemin fırını büyüklerden ama iki gözlü yani altta ayrı üstte ayrı pişirebiliyosun ve kokuları da karışmıyo.. büyük lazım olmayınca da küçüğünü kullanırsın işini görürsün :)

böyle bir şey olabilir meselaa

teşekkür ederim fikir verdiğin için..
böyle fırın mağazalarda hiç görmedim ama bir araştırayım bari..

doğru tepsiler küçük ben sadece misafir geleceğinde sıkıntı yaşarım küçük fırında evde zaten 2 kişiyiz bir süre de olsa

evet evde iki kişiyken de fazla oluyo büyük fırınlar ama her zaman büyük fırın iyidir diye düşünüyorum az bişey pişirceksen de borcamla koyarsın ya da üst taraftaki küçük olan fırında pişirirsin

merhabaaa...

inşallah bende temmuz gelini olucam
bu arada maşallah ne çok 17 temmuz düğünü varmış
herkese sorunsuz umut ettiği gibi bol eğlenceli bir düğün diliyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…