- 14 Ekim 2010
- 388
- 20
- 118
kızlar salon takımımı ekleyecektim fikirlerinize ihtiyacım var ama ekleyemiyorum
sanırım boyutu büyük geliyor napıcaaamm??
selam temmuz gelinleri...
nasılsınız bakalım ?
temmuz ortası gelini olarak temmuz başına gelinlerine soruyorum heyecan var mıııı ?
:S tüh!!
ya salon takımımı mağazada nası beğeneeerrk aldım hoş nişanlım hala çok beğeniyor. ama eve geldikten sonra baktım herkesin bööle parlak marlak bişiler benimki böle beyaza çalan gri çok tatlı kelebekli kırlentleri var yatak oluyor bazalı filan ama böle sönük geldi.. gerçi ben öölee şıkırtılı salon istememiştim zaten ama ne bilim. ablam filan da diyor ki kızım daha perde yok aksesuar yok halı yok sana o yüzden öyle geliyor diyor. ama bi haftadır çıldıracağım
İnşallah sipidimmm sandığımdan daha kolay olduu çok yorulduk ama olsun :)
inşallah mayısta teslim aldığımda da memnun kalırımm :18:
Ben geldimmmm
dün gecede baktım ama çok yorgundum yazamadım :)
kızlar süper geçti hafta sonum
bodruma gittik gezdik pazar günü sabah erken muğlaya gittik
ordan ulaya bi mağazaya girdik süper ilgili insanlar
hayalimdeki model belliydi zaten bi gelinlik beğendim,altı tam benim istediğim gibiydi
üstünüde kendi beğendiğim bi modeli yaptırıyorum,o gelinliği giyince kendimi peri gibi hissettim :)
bindallımı aldım,abiye mi de nişanlıma ayakkabısını kına gecesi takımı ,düğün takımı aldık
hepsini mayıs 17 de teslim alıcazzz çok heyecanlıyım Allaha bin şükürr
sağol fundacım :) gelinlik damatlık telaşı bitti sayılır işteçok sevindim canım.. ooo her şeyi kolayca bitirmişsin maaşallah.. fotoğrafları varsa yükle, merak ettim ya.. senin adına ben heyecan yaptım yaa. ne güzel, ne güzel..
inşallah cnaım zaten memnun kalmasan bile zamanın var
kısa sürede hızlıca müdahele edebilirsin :82:
COLOR="red"]aynen canım o yüzden erken başlattım zaten yeni baştan yaptırma şansım var inş.gerek kalmasında tek
Merhaba kızlar benim de düğünüm temmuzda bir problemim var ve nasıl çözebilirim bilmiyorum.düğün günümle regl günüm aynı gün.bu konuda ne yapabilirim acaba
Merhaba kızlar benim de düğünüm temmuzda bir problemim var ve nasıl çözebilirim bilmiyorum.düğün günümle regl günüm aynı gün.bu konuda ne yapabilirim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?