geçmş olsun canım dinlenseydin güzelce
selam kızlar.. 23 temmuzda bende evleniyorum..herkese şimdiden mutluluklar diliyorum.dikkat ettiğim bir konu var tatlı telaş içinde gerginliklerde çok fazla..benden tavsiye biraz daha kontrollü davranın..en güzel anlarımızı kendimiz için bişeyler yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz..
kızlar nasılsınız nasıl gidiyor hazırlıklar??
sizlere birşey danışcam cevap verirseniz sevinirim..gelinliğimi beğendiğim ama henüz almadım saten ve üzeri taş işlemeli hiç güpür falan yok sizce nasıl bi duvak uygn olur??
sizlere birşey danışcam cevap verirseniz sevinirim..gelinliğimi beğendiğim ama henüz almadım saten ve üzeri taş işlemeli hiç güpür falan yok sizce nasıl bi duvak uygn olur??
Canım resmini koyarsan daha iyi olur
ya da internet benzeri modeli bulup koy ki daha net fikirler ortaya çıkarrr
güzel gelin adaylarımız uyuyor ne güzel hastayım 5 tane ilaç içtim uyuyamıyorum ağrım da çok oysa kiii :2:
Sağol ezgicim geçsin kısa zamanda inşallah :)
kızlar çeyizleri kolilediniz mi,ben yavaş yavaş koli bulup paketlemeyi düşünüyorumm
anladım ezgim
bizim 2,5 saatlik yola gidicekte mecbur koliliycez yavaş yavaş başlıcam kolilemeye
tabi haklısın!! bu arada gelinlği halletmişsiiinn ?
vay anam vay temmuz geliniyim ama pek bir pasifim ben ya
koli işine falan hiç girişmedik biz..ev tutulmadı daha ama büyük ihtimalle 15-20 dk.lık mesafe ile olacak ama benim bu kadar ağırdan alma sebebim sınavlarım yaa
bu hafta sonu var sonra da mayıs sonu var ama mayıs sonundakinden sonra ancak ev işleri falan olur sanırım
ben bu sakin halimden memnun değilim ama napalım sizlerin hazırlıkları okuyup okuyp heyecan yapayım bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?