benim 14 temmuz kına,16 ve 17sinde düğün var canım hayırlısıyla
benim de 16sı kına 17si düğün
son 100 gün
anaaammm 100 gün mü? ben saymıyorum canım ya,az kalmış
anladım cnm atanmak çok zor hakkımızda hayırlısıben açıköğretim ingilizce öğretmenliği son sınıf öğrencisiyim canım..
benim bölüm biraz tuhaf aöf.ye de benziyor örgüne de :)
ilk 2 yıl okula devam zorunluluğum vardı eğitim fakültesinde..
3. ve 4.sınıfta okul yok..
geçme notum 70
örgünlerle hiç farkımız yok kpss.den ben de 80 alsam atanırım orda okuyan da atanır..
:
Funda nabersessiz sessiz bakıyosun ordan
Kırşehirde görev yapıyorum ben
düğünüm de 8-9-10 Temmuz'da.
Benimde son 3 ay 3 güüüün
iyidir canım... çok yoğun günler geçirdim.. ancak arada uğrayıp baktım, yazma fırsatım olmadı. nişanlım geldi ,gelinliğimi aldık ... aysiradan. daha önce modeli paylaşmıştım.. yarında annem geliyo yanıma.. ufak tefek alışveriş yapacaz... senden naber canım?
iyidir canım... çok yoğun günler geçirdim.. ancak arada uğrayıp baktım, yazma fırsatım olmadı. nişanlım geldi ,gelinliğimi aldık ... aysiradan. daha önce modeli paylaşmıştım.. yarında annem geliyo yanıma.. ufak tefek alışveriş yapacaz... senden naber canım?
Sağol canım bende iyim çok şükür.Gelinlik derdini halletmişsin ne güzel.Darısı benim başıma.Bende aysira dan almak istiyorum senin gelinliğin resmini koysana bakalım.Benim pek hazırlığım yok işle güçle uğraşıyoruz şimdilik:))Size kolay gelsin
anaaaammm 98 miii? millet temizlik malzemesini kovasını alıyo ben sadece mobilya ve beyaz eşyaları aldım yaaaastres yaptım
benim sorunum bambaşka
nişanlımla ne zaman görüşmeye kalksam benim ailem bir sıkıntı çıkarıyor
az sonra nişanlım ailesi ve hatta nişanlı olan diğer eltim ( kayınım şu an askerde ) köylerine gidiyorlar..
bizimkiler olmaz dedi..
nerdeyse tüm aile ordayken bana bişey yapacak hali yok nişanlımın ama her zamanki gibi izin alamdım..
nişanlım çok üzülüyor ve gittikçe soğuyor ailemden..
geçen haftalarda akşam sinemaya gidelim dedik ( 10da evde olacağım şekilde ) yine bir sürü sıkıntı çıktı..
çok üzülüyorum çok canım sıkılıyor yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?