2011 temmuz ayında evlenecekler toplaşalım...

Kırşehirde görev yapıyorum ben
düğünüm de 8-9-10 Temmuz'da.
Benimde son 3 ay 3 güüüün

Son düzenleme:
anaaammm 100 gün mü? ben saymıyorum canım ya,az kalmış

bugün nişanlım dedi son 100 gün diye..aslında ben de sayıyorum da ondan duymak çok hoşuma gitti

pixa daha erkenci gelinlerden

Allahım hepimize zamanı su gibi geçirsin ve huzurlu sağlıklı yuvalar nasip etsin..
asla " keşke " ler olmasın hayatımızda

anladım cnm atanmak çok zor hakkımızda hayırlısı

evet atanmak zor biliyorum ben bu yılki kpss.ye çalışamıyorum zaten..
bu sene okulum aşırı yoğun 2 tane stajım var ve yazdığımız raporlar tezlerden farksız

bu sene inşaallah mezun olursam belediye kurslarında çalışacağım hem de 2012 kpss.ye hazırlanacağım..

inşaallah dilediğim gibi olur her şey

Funda nabersessiz sessiz bakıyosun ordan

iyidir canım... çok yoğun günler geçirdim.. ancak arada uğrayıp baktım, yazma fırsatım olmadı. nişanlım geldi ,gelinliğimi aldık ... aysiradan. daha önce modeli paylaşmıştım.. yarında annem geliyo yanıma.. ufak tefek alışveriş yapacaz... senden naber canım?

bu arada ne kadar çok öğretmen olmuş aramızda.. "temmuz ayında evlenecek öğretmenler" diye yeni bir sayfa mı açsak acaba :)))) ayrıca benim branş Türkçe..

Kırşehirde görev yapıyorum ben
düğünüm de 8-9-10 Temmuz'da.
Benimde son 3 ay 3 güüüün

Hoşgeldin aramıza canım

canım almışsın gelinliğin hayırlı uğurlu olsun

bende dün temizlik eşyalarını almaya başladım kova,kürek gibi sıra onlara geldi :)
mutfak önlüğü,dolap süsü aldım bide :)

Günaydınnn hpinize bir haftayı daha devirdikkk

ayy benim gelinlik işi hala muallakta ya

kuzenimin eşinin gelinliğe kafayı taktım da daha alıp da bir moda vine götürme fırsatımız olmadı..
hadi genişletme olmazsa diye düşünüyorum hemen bakılması gerek yani yoksa gelinlik arayacam bir de

ben de dün mutfak önlüğünü set olarak alayım dedim 50 tl istediler önlük,tutacak ve eldiven

ben de ucuzluk pazarı var oraya bakacam artık.. her şey tamam gibi de eksik gibi de ayy 98 gün kaldı

anaaaammm 98 miii? millet temizlik malzemesini kovasını alıyo ben sadece mobilya ve beyaz eşyaları aldım yaaaa stres yaptım

Sağol canım bende iyim çok şükür.Gelinlik derdini halletmişsin ne güzel.Darısı benim başıma.Bende aysira dan almak istiyorum senin gelinliğin resmini koysana bakalım.Benim pek hazırlığım yok işle güçle uğraşıyoruz şimdilik:))Size kolay gelsin

vallahi gelinlik işi bitince sanki tüm işler bitti yaa :))) aysiradan memnunum şimdilik.. ben dikim işine kalkışamam dedim zaten.. provaları filan. bi de istediğin model çıkmaz karşına sonunda.. risk o yüzden.. aysirada giydim gelinliği, aşkıma, arkadaşlarıma gösterdim, beğendim.. aynı model benim bedenime dikiliyo .. içime sindi vallahi.. sende umarım gönlüne göre bulursun güzelim...

Eklentiler

• $aysiragl105y.webp
    6 KB · Görüntüleme: 23
anaaaammm 98 miii? millet temizlik malzemesini kovasını alıyo ben sadece mobilya ve beyaz eşyaları aldım yaaaa stres yaptım

meraklanma canım meslektaşım yaa... senin gibi olup düğününe daha da az zamanı olanlar var :))) bakınız örnek 1: funda6167 :))))

iyi akşamlar kızlar
sizleri görünce panik yapıyorum
bizim daha evimiz belli değil
eşyalarımızı almadık
sadece düğün yerimizi
ve gelinliği hallettik
düğünümde 3 temmuzda
inanılmaz bir rahatlık var bende
Allahım selamete çıkıarsın

kızlar benimde ev tutulmadı eşyalar yok sadece kendi çeyizlerim tamam telaş yapmayınnnn

funda güzelmiş model bende bi katologdan beğendiğim modelin aynısını bedenime göre yaptırıyorum
giyip deneme fırsatım oldu şükür kii

kızlar benim de 4 temmuz düğünüm ve evet ben de o eşyaları henüz almayanlardanım ama hiç olmazsa belli neleri alacağımız onlar değil sorun ettiğim ama ; benim sorunum gelinlik hala bir şey beğenemiyorum çok sıkıntıya giriyorum siz gelinlik işini ne yaptınız :)

benim sorunum bambaşka
nişanlımla ne zaman görüşmeye kalksam benim ailem bir sıkıntı çıkarıyor

az sonra nişanlım ailesi ve hatta nişanlı olan diğer eltim ( kayınım şu an askerde ) köylerine gidiyorlar..
bizimkiler olmaz dedi..
nerdeyse tüm aile ordayken bana bişey yapacak hali yok nişanlımın ama her zamanki gibi izin alamdım..

nişanlım çok üzülüyor ve gittikçe soğuyor ailemden..

geçen haftalarda akşam sinemaya gidelim dedik ( 10da evde olacağım şekilde ) yine bir sürü sıkıntı çıktı..

çok üzülüyorum çok canım sıkılıyor yaa

canım seni çok iyi anlıyorum benim de babam öyle,annem rahat kadındır,birşey demez ama babam da millet laf yapar diye çekiniyor,bir yere giderken şu saatte evde olacağız diyorum hep,olsun az kaldı düğüne,sabırlı ol,düğünden sonra rahat rahat gezip dolaşacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…