bize hiç izin yok desem yeridir canım..
düğüne az kaldı ben sabır diyorum da nişanlım iyice soğudu ailemden..
onlarla görüşmeyi pek istemedğini hissediyorum..
geçen hafta onlara oturmaya gittik..
kendine mesai yapmış biz kalkmadan 10 dakika önce geldi..
saygıda kusur yok ama içten içe soğuyor..
ben de çok bunaldım..ne biçim nişanlıyız diyor nişanlım..
boşa yaptık nişanı ben öyle diyorum kendi kendime valla..
şu 3 ay burnumdan gelecek kesin..
kizlar bende temmuz ortasinda evleniyorum Allahim kismet ederse
benimde kendimce bi sorunum var kizlar offffhalayla, karsilikli oynamasini hic sevmiyorum gerci pek guzel oynandigimda söylenmez ben yurdisindayim ve burda hic dugun falan görmedik o yuzdende oynamasini pek bilmiyorum
vallahi gelinlik işi bitince sanki tüm işler bitti yaa :))) aysiradan memnunum şimdilik.. ben dikim işine kalkışamam dedim zaten.. provaları filan. bi de istediğin model çıkmaz karşına sonunda.. risk o yüzden.. aysirada giydim gelinliği, aşkıma, arkadaşlarıma gösterdim, beğendim.. aynı model benim bedenime dikiliyo .. içime sindi vallahi.. sende umarım gönlüne göre bulursun güzelim...
bize hiç izin yok desem yeridir canım..
düğüne az kaldı ben sabır diyorum da nişanlım iyice soğudu ailemden..
onlarla görüşmeyi pek istemedğini hissediyorum..
geçen hafta onlara oturmaya gittik..
kendine mesai yapmış biz kalkmadan 10 dakika önce geldi..
saygıda kusur yok ama içten içe soğuyor..
ben de çok bunaldım..ne biçim nişanlıyız diyor nişanlım..
boşa yaptık nişanı ben öyle diyorum kendi kendime valla..
şu 3 ay burnumdan gelecek kesin..
hayırlı olsun, hoşgelidin cnm.. kabarık gelinlik ile nasıl oynadığın belli bile olmaz canım.. ayrıca pratik yapmak için önünde zaman var... indir oyun havalarını, başla tez zamanda pratik yapmaya...
benim sorunum bambaşka
nişanlımla ne zaman görüşmeye kalksam benim ailem bir sıkıntı çıkarıyor
az sonra nişanlım ailesi ve hatta nişanlı olan diğer eltim ( kayınım şu an askerde ) köylerine gidiyorlar..
bizimkiler olmaz dedi..
nerdeyse tüm aile ordayken bana bişey yapacak hali yok nişanlımın ama her zamanki gibi izin alamdım..
nişanlım çok üzülüyor ve gittikçe soğuyor ailemden..
geçen haftalarda akşam sinemaya gidelim dedik ( 10da evde olacağım şekilde ) yine bir sürü sıkıntı çıktı..
çok üzülüyorum çok canım sıkılıyor yaa
Merhaba ben iyim sen nasılsın?Gelinliğini ne yaptın alt kısmını değiştirdin mi?merhaba temmuz gelinleri.. nasilsiniz bakalim
Gelinliğin çok güzelmiş canım güle güle giyersin inşallahBende senin söylediğin nedenler yüzünden diktirmeyi düşünmüyorum.3 sene önce ablamın gelinliğinide ordan almıştık ve ben oranın gelinliklerini çok beğenmiştim onun için ilk oraya bakmayı düşünüyorum.Umarım bende çok zorlanmadan gelinliğimi alırım:)Bu arada ne kadara aldınız?
tsk ederim, canim darisi tum bekarlarin basina....
öylede canim ya gecenlerde oyun havalarini indirdim simdiden yavas yavas pratik yapmaya basladim.... ama ne bilim canim ya bana oynamak yakismiyor sanki...
hatta nisanim da bile annem böyle dedi sana yakismiyo, yada oynamasini bilmiyorsun dedi
evde bol bol pratik yapmami önerdi annecim ve hatta onunla bile karsilikli bile oynamaya basladik bile
annecim o kadar guzel oynarki, gencligin de hep dugunlerde halay basi cekermis herkes annecimin oynamasini cok begeniyormus....
İndirimi kaçırmayı bende istemem:)ama nişanlımın askerden gelmesini bekleyeceğim ne yazık ki umarım ozamana kadar indirim devam ederteşekkürler canım.. bu aralar indirim var, bence indirim dönemini kaçırma. biz peşin 1900e aldık..
İndirimi kaçırmayı bende istemem:)ama nişanlımın askerden gelmesini bekleyeceğim ne yazık ki umarım ozamana kadar indirim devam eder
off seni çok iyi anlıyorum canım..
biz nişanlımla uzaktayız 1-1,5 ayda anca görüşebiliyoruz,benim ailemde çok sıkı
bu problemleri bizde yaşıyoruz :/
ne zaman gelcek ki nişanlın canım.. bence o gelmeden sen biraz bakınmaya başla.. çünkü insan birden karar veremiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?