2011 temmuz ayında evlenecekler toplaşalım...

Merhaba ben iyim sen nasılsın?Gelinliğini ne yaptın alt kısmını değiştirdin mi?

Cok sukur canim bende iyimm.. gelinligimin etegine karar verdim.. yurtdisinda oldugum icin yaptirmadim yazin geldigimde yaptiracagim insallah.. sende ne var ne yok.. nasil gidiyor hazirliklar?

Cok sukur canim bende iyimm.. gelinligimin etegine karar verdim.. yurtdisinda oldugum icin yaptirmadim yazin geldigimde yaptiracagim insallah.. sende ne var ne yok.. nasil gidiyor hazirliklar?

Bende pek hazırlık yok ufak tefek gördüğüm şeyleri alıyorum işte.Benim asıl hazırlık mayısta başlayacak

Günaydınnn güzel gelin adaylarıı
bu arada kızlar annem yanımda ve çeyileri kolileme işine başladık yavaştan... bugünde akrabalara vereceğimiz boğçalar için iççamaşırı ve çorap filan aldık.. bizde adettir de..
bizimde vardır adetlerimizde fundacımmm bizde yavaş yavaş koliliycez artıkk
Kızlar üzülüp te bu güzel günlerinizi zehir etmeyin, az kaldı kavuşmamıza ondan sonra hiç kimse bir şey diyemez eşlerimiz dışında. Biraz daha sabır sadece.

hevincimmm nasılsınn

bende iyiyim hevincim nasıl olayım yavaş yavaş hazırlıklar devam ediyor

nikah işlemlerini başlatıyoruz yavaş yavaş

yarın vesikalık fotoğ.çekilicem işte

şafağa devamm

maşallah canım
biz hiç bişey yapamıyoruz uzaklıktan üfff
bi ev baktık nolur dua edin kızlar olsun diye ev sahibinden haber bekliyoruz hala.
onun dışında nikahı öne aldık biz 1 temmuzda resmi nikahımız olacak bizim için çok özel bi tarih :)
düğünümüz 3 temmuzda ama değişen bişey yok.

Günaydınn kızlarrr

hevincim inşallah olur o içine sinen ev

bizde ev bakıyoruz nişanlım beğenmiş 2 tane bakalım bende gittiğimde karar vericez :)

sipidii çeyiz tamam senin dimi gelinlik ne durumda,davetiye falan neler kaldıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…