2011 temmuz ayında evlenecekler toplaşalım...

EVET canım 360 ile başladım şafak saymaya çok şükür artık sonuna geldim.
sizinde şimdi herşey hızlanacak son 1 ay nasıl geçti inan bilmiyorum oraya git.
onu beğen bunu al derken geçmiş farkında değilim
Allah gönlüne göre versin canım

sende neredeyse askerlik gibi:))
bizim 90 ile başladı ve devam ediyorr
bana göre nişanlım geldiğinden beri hızlı geçiyor zaman
ama dediğin gibi çok hızlanacak haziran bizim için
rabbim sağlık versinde
seninde gönlüne göre versin Allahım
düğünün sorunsuz herşey istediğin gibi olsun canım

evet canım. haziran hızlı geçer şimdi. temmuzu düşünme zaten.
dinlenme ile falan geçiyor bu zamanda dikkat et kendine yoksa hasta olursun.
resmen yerde sürünüp eziyet çekersin

inanamıyorum olanlara ya..
imam nikahı kıyılana kadar yalnız görüşürsek hakkım helal değil demiş kayınpederim..
babam da kıydırmam şimdi diyor..
1.5 ay sadece aileler varken bakacaz birbirimize..
biz davetiye seçecektik daha fırın alacaktık yaa..
ne biçin şansım var benim ya..
babama anneme dedim iyi olmuş görüşmeyin diyorlar..
1.5 ayı burnumdan getirecekler..
yok yok ayrılalım istiyorlar kesin yoksa orta yol bulur birileri yaa offfffffffffffff

Merhaba kızlar gene kimse yokKeyifler yerinde mi bakalım?Evde okadar iş varki girip bakmaya fırsat bulamıyorum.Bugünde gelinliğimi aldık.Büyük bir yük kalktı üstümden.Dilekciğim sana gelince nişanlının ailesinin düşünceleri bana saçma geldi tabiki kendi inançlarına göre bunu savunuyorlar ama yok hakkımı helal etmem falan demeleri hoş değil.Ya böyle olunca insan sevincini heyecanını da yaşayamıyor ne gerek var huzursuzluk çıkarmaya ama işte insanları anlamak zor.Tabiki insan nişanlısıyla başbaşa beğenmek isteyebilir bazı şeyleri ama 1,5 ay sabrediceksiniz ondan sonra zaten hep berabersiniz.Bu günlerini bunları kafana takarak geçirme tatlım.İnşallah ailelerinizin fikri değişir

canım kafana takma,evet düşünceleri çok saçma ama herkesin doğrusu da farklı,biraz sabret 1buçuk ay kaldı ve seni hiç birşeyin üzmesine izin verme,onlara inat mutlu ol

iyi pazarlar kızlar herkes iyidir umarım

Dilekcim ne kadar üzülme takma kafana desemde olmaz, sadece birazcık sabır canım geçecek bu günlerde

Bizim nikahımıza 1 ay 3 gün kalmışş
Düğüne son 1 ay 5 gün inanmıyorum..
8 aydır sayıyordum sonunda bu günleride gördüm

merhaba kızlar.. nasılsınız? bende de heyecan gün geçtikçe artıyor.. 4 haziran cumartesi mobilyalarım, perdelerim ve halılarım gelecek.. sonra burdaki evimin toparlanması, çeyizlerin gitmesi vs vs.. 18 haziranda da çeyiz yerleştirmeyi düşünüyoruz.. kızlar eksikler bitti diyoruz, aklımıza yeni şeyler geliyo.. 19 mayıs tatilinde damatlık ve davetiye işini hallettik.. dün aklıma yatak almadığımız geldi :))) inanın unutmuşuz.. en önemlisi ben hala kına elbisesi bulamadım.. onu da hallatsem iyi olacak.. bu arada kızlar kınalığı ve bindallıyı satın mı aldınız, kiraladınız mı? ben gelinliğimi satın aldım ama bindallıyı çok kısa süre giycem acaba kiralasam mı diye düşünüyom..

Fundacım hayırlı olsun canım bitiyor bak birer birer sağlık olsun yeterki
Yatağı unutmanıza çok güldüm ya ama aynısı benimde başıma geldiği için
Ben yemek odasını almayı unuttum daha doğrusu sadece yemek masası sandalyeler ve bir konsol alıcma, kaldı oda. Artık aşkım buraya geldikten sonra alırız, daha TV ve çamaşır makinasıda alınmadı sonraya bıraktım bunları beraber alırız diye.

Canım ben hepsini kiralamayı düşünüyorum, gelinliğide bindallıyıda. Gelinliği almayı düşünmedim hiç kalıcak öyle dolapta, her yıldönümünde giyebiliriz aslında ama kim bilir her sene aynı kiloda olacakmıyız
Bindallıyı alanlarda var ama nerde giyceksinki başka oda kalcak öyle dolapta. Yinede sen bilirsin tabi tatlım içinde sakın kalmasın bişey

Aa tabi ya biz düğündaşız dimi Funda
Bitiyor canım bak kaldı 35 günümüz

:))) yatak konusu benim de aklıma gelince hala gülüyorum.. aslında ben de gelinliği de kiralamayı düşünüyodum ama hani gelinlik daha bi anlam yüklü geldi bana.. sonrasında giymesen de insanın gelinliğinin durmusa düşüncesi hoş geldi.. hani hep filmlerde filan sandığın en altından bi gelinlik çıkar ya.. belki komik gelecek ama o düşünce hoşuma gidiyo.. gelinliğimi Allah ömür verirse saklamak istiyorum.. ama bindallı konusunda haklısın canım..

canım benim almakla çok iyi yapmışsın aklında kalmasın sakın hiç birşey
hem ilerde Allah nasip ederse olursa kızın giyer kınada, öyle yapan çok var

selam kızlarrr

nasılsınızzz???

hafta sonu nişanlım geldii cuma günü işten çıkınca gezdikk bol bol kına ayakkabımıda aldımm eklicem resmini

6:30 da bindii işte gidiyor şimdii

selam kızlarrr

nasılsınızzz???

hafta sonu nişanlım geldii cuma günü işten çıkınca gezdikk bol bol kına ayakkabımıda aldımm eklicem resmini

6:30 da bindii işte gidiyor şimdii

hayırlı olsun canım.. Allah kavuştursun ..kına da bindallı giyecek misin sen?

merhaba kızlar.. nasılsınız? bu korunma konusunda iyice kafam karıştı, ben de bugün özel bi hastaneye gittim.. doktorla epey konuştum.. ultroson çektirdim.. hiçbir şey çıkmadı şükür.. korunma konusunda en az yan etkili olarak yasmin verdi.. hapı bıraktıktan sonrasında hamileliği geciktirmez aksine daha kolaylaştırır dedi.. yan etkileri kişiden kişiye değişir. değişik haplar var. sen de çok yan etki yaparsa hapı değişitirirsin dedi... ayrıca reglim balayına denk geldiği için bi de geciktirici verdi...

slm kızlarrr
bılmem hatrlarmısınz gecen gun kıralık ev bulamadıgımızdan yakınmıstımm
allahıma sukurler olsun hep derızya her işte bır hayr vardır dıyee ev aldıkk cokk buyuk bır yuk kalktı ustumuzden
bugunde tv-dolap-davlumbaz-ocak-fırın-supurge-camasır-bulasıkve saç kurutma makınemızı aldıkk geriye mobılyalar kaldı tabı ıvır zıvır seylerde var poffff :82:

benide ekleyinnn :))) 2 temmuz kına 3 temmuz nikah 9 temmuz düğünnn
tamam canım ekliyorum hemen senii
hayırlı olsun canım.. Allah kavuştursun ..kına da bindallı giyecek misin sen?
sağol canım evet kına yakılırken bindallı giyicem ayrıyetten abiye giyicem

bende haziranın 16sından önce gidicem özel hastaneye iyice konuşucam ama nişanlımlada konuştuk şuan için en iyi yöntem hap belli bi zaman sonra değiştiririz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…