2011 temmuz ayında evlenecekler toplaşalım...

hayırlı olsun demiştim sana Allah yardım eder diye çok çok sevindim senin adına

:123:

gizcim listeler çok güzel görünüyor ellerine sağlık
bizde beyaz eşyalarımızı,tüm elekronik eşyalarımızı mobilyalarımızı aldık
geriye sadece perde ve halılarımız kaldı
herkes aldıklarını ağız tadıyla mutlulukla kullansın inşallah

hayırlı olsun canım... demek zamanı şimdi imiş...

aynen bizimde canım halı ve perdeler kaldıı bakalım yarın inşallah kiracılar çıkar

tesekkur ederım arkadaslar
baya bır borca gırdık allah yardımcımız olsun
darısı olmayanların basına tez zamanda ınsallhh

Günaydınn kızlar

kandiliniz mübarek olsun

bizim kiracılar dün çıktıı şükür ki , bugün de 8 de eve boyacı girdi tüm gün bitirecek

yarın da temizlik için bayan gelicek o halledicek

bugün çeyizlerimin yarısı gidiyor

diğer yarısı da cumartesi sabahı bizimle gidicekk

çok heyecanlıyım nasıl olucak evimm sürekli rüyamda görüyorum :)))

seninde kandilin mubaek olsun canım.. ooo bak işler birden rayına oturmuş. hadi hayırlı olsun.. ben de yarın yani bugün :))) yola çıkıyorum.. cumartesi mobilya, halı, perde gelecek.. evim kabaca yerleşcek yani.. ben de aynı senin gibi çok heyecanlıyım. inşallah hepsi çok güzel olur..

aynı zamanda aynı şeyleri yaşıyoruz fundacım
eşyalar gitti sayılır
boya bitti
temizlikte yarın biticek
cumartesi biz gidicez,eşyaları yerleştirip halı ve perdeleri bakıcaz :))
beyaz eşyalarda o gün gelicek evimize

cidden aynı günlerde aynı şeyleri yaşıyoruz.. onun için içimizdeki heyecanı , stresi ve çoşkuyu bizden iyi anlayan çıkmaz herhalde.. ama ben senden önce gelin olcam :))) senin düğünün zamanı ben balayından dönmüş tayin işleri ile uğraşıyor olucam.. inşallah düğün sonrası da haberleşir duygu ve düşüncelerimizi paylaşırız...

başta hejaR12 olmak üzere tüm 3 temmuz gelinleri... bugün 3 haziran ve sadece son 1 ay... bekar olarak geçireceğimiz son günlerimiz.. heyecan büyük... umarım en güzel şekilde geçer son bekar günlerimiz... hepinize bol telaşlı, bol tebessümlü günler.. :)))

merhaba canım,artık aylar bitti
haftalar kaldı
rabbim hayırlısıyla kavuştursun bizleri

Kızlar nasılsınız ?
Kusuruma bakmayın nolur hiç katılamıyorum size ama çok yoğunum bu aralar,
anahtarları teslim aldık, tülleri iptal ettirmiştim geçen içime fazla sinmedi,
bugün yine gittim başkasını aldım harika ama bunu çok beğendim
yorgan aldım bir tane daha,
vee artık ev için bişeyler almıcam, bundan sonra kendim ve balayımız için alıcam
ev için düğünden sonrada bakarım, malum nişanlım hemen gelemicek benimle vize beklicez :18:

bu arada 3 Temmuz gelinleri,
Allah nasip kısmet ederse bugün tam 1 ay sonra herşey bitmiş olcak tüm stres sıkıntı ve yeni hayat başlayacak nasipse.
Biz bugün 1 ay sonra Antalyadayız kısmetse, deniz kum güneş ve kocam

Son düzenleme:
kızlar iyi gecelerr..ben de bugün mutfağımı yerleştirdim birkaç tncere falan kaldı işte yerleşecek.perdeler dikiliyo halılar kaldı gerçi mobilyadan halıya pek yer kaldı diyemem paspas gibi 1,5 metrekarelik falan halılardan alcam artık..
şu yastık yorgan olaylarından da bıktım artık istemiyorum diyorum aylardır inatla yapıyo kaynanam sağolsun yün yorganda yatamıyorum alerjim var kendisi de yatmıyo yaaa neysee..onlar bi eve gelsin ya geri yollayacam ya da ihtiyacı olan birine vercem artık sinir geldi laftan anlamıyo yapma dedikçe yapıyo oooff

bizde 1 ay sonra bugün Antalyadayız canım.. kulağa çok hoş geliyor ya.. deniz, kum, güneş ve kocam.. :))) ah bi o gün gelse.. biz Belekteyiz canım.. Rixos hotel. siz nerdesiniz?

kızlar dün mobilyalarım geldi.. hepsi harika oldu.. perdelerim takıldı.. nasıl olcaklar mobilayalar ile diye kafamda soru işaretleri vardı ama hepsi çok güzel uydu.. şimdi sıra çeyizde :))) çok şükür işler yolunda gidiyor.. evimi eşyalarımla görünce içinde yaşamak için sabırsızlanmaya başladım.. insanın kendi evinde, eşiyle olma düşüncesi harika. yıllardır kendi evimde yaşıyorum ama bekar evi tabiii. böyle eşinle birlikte yaşama düşüncesi harika.. bu arada kızlar mobilyaların kurulumu çok zaman alıyor.. her şey fabrika çıkışı olduğu için küçük parçalar halinde.. akşama kadar zor kurdular adamlar.. bi de küçük gibi görünen eşyalar evin içinde kocaman geliyor insana. yatak odası zor sığdı mesela.. en çok balkonumda oturmayı sevdim.. evim 4. kat, güzel bir orman manzarası var.. nişanlımda yemek masasını balkona koymuş, eşyalar takılırken orda oturduk. yedik, içtik. bayıldım.. evet kızlar, sizlerinde eşya yerleştirme maceralarınızı ve ilk izlenimlerinizi bekliyorum..

Fundacım bi an ben mi yazdım son yolladığını diye tereddütte kaldım
benimde evim 4. kat, balkonum orman manzaralı

çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine tatlım,
Allah sağlıkla sıhhatle oturmayı nasip etsin.

Bizim daha mobilyalar gelmedi malesef, haftaya gelir diye düşünüyorum,
perdelerimi cumartesi teslim alıcam, halılarım hazır zaten.
Bugün yine evimize gittim biraz havalandırdım, bambaşka bir duygu gerçekten,
Rabbim isteyen herkese nasip etsin

canım biz Kervansaray Lara'ya gidiyoruz kısmetse 4 gece 5 gün,
ordanda Ağva'ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…