Canım merak etme bende seninle beraberim:)Düğün 16 temmuzda ama gelinliğim 13'ünde teslim olacak.Bugün oturma odası,salon takımı ve yemek odasını aldık onlarda ayın 20'sinde gelecek.Daha kına kıyafeti bakmadım,bindallı bakmadım,halılar alınmadı,perdeler verilmedi.Mutfak ara fayansı yapılmadı usta sürekli sallayıp duruyor.Neyseki beyaz eşyalarımızı istediğimiz zaman getirecekler.Nasıl yetişecek nasıl olacak bilmiyorum:44:Nikah işlemlerinede başlamadık.Allah yardımcımız olsun.
Fundacım bi an ben mi yazdım son yolladığını diye tereddütte kaldım
benimde evim 4. kat, balkonum orman manzaralı
çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine tatlım,
Allah sağlıkla sıhhatle oturmayı nasip etsin.
Bizim daha mobilyalar gelmedi malesef, haftaya gelir diye düşünüyorum,
perdelerimi cumartesi teslim alıcam, halılarım hazır zaten.
Bugün yine evimize gittim biraz havalandırdım, bambaşka bir duygu gerçekten,
Rabbim isteyen herkese nasip etsin
canım biz Kervansaray Lara'ya gidiyoruz kısmetse 4 gece 5 gün,
ordanda Ağva'ya
kızlar bişey sorcam size..dış mekan çekimi yaptıralım demeye başladı nişanlım önceden de stüdyodan randevu almıştık saat 5 gibi kuaförden çıkıp gitcektik..şimdi merak ediyorum bu dış çekim uzun sürmez mi düğün günü kuaförden erken çıkmak lazım dimi bilgilendirirseniz sevinirim lütfen acil karar vermemiz lazım
canım biz de dış çekim yaptırcaz. ona göre randevumuzu aldık. eğer çekimin yapılcağı yer çok uzak değilse fazla zaman almaz.. sadece yol zaman alır. onun harici bi şey fark etmez.. çekim içerde,dışarda aynı şey.. tabii inşallah hava güzel olur. biz deniz manzaralı bir tepeye gidecez. hem deniz, hem yeşili kullancaz.. ben çekilmiş fotoları gördüm. çok beğendim. ben dış çekimi tavsiye ediyorum yani..
ayy unuttum bişe daha vardı kafa kalmadı ki artık :) bi problem de ben düğünde kesin adet oluyorum e sonrasında da balayı var ilaç kullansam mı ne yapsam bilemedim doktora mı gitmem gerekiyo
hımm anladım bizimki de 10 dklık yol bişe değil..ama hep fotolara bakıyorum günlük güneşlik sanki öğle saatinde çekilmiş gibii :) bizimki de tepede deniz manzaralı :)) öyle erken saatte çekiliyorsa çok erken hazırlanmak gerekir ee akşama kadar da bozulur herşey saç başş
bende aynı durumdayım , doktora gittim canım.. durumu anlattım. bana geciktirici verdi..
ya ben de gideyim o zaman şimdiden mi gitmem gerekiyo cnm çok soru sordum ama idare et :)
bide geciktirici kullandıkça o şişkinlik falan kalıyodur herhalde gerim gerim geriliriz artık :)
ayy unuttum bişe daha vardı kafa kalmadı ki artık :) bi problem de ben düğünde kesin adet oluyorum e sonrasında da balayı var ilaç kullansam mı ne yapsam bilemedim doktora mı gitmem gerekiyo
bence şimdiden git korunma yöntemlerini de konuş.. şişkinlik konusunda bi bilgim yok canım.. ben öğretmenim canım.. soru cevaplamaya alışkınım.. hiç çekinme. bilgi paylaştıkça çoğalır..
ben de öğretmenim anasınıfı hem de benim cevapladığım soruları düşün artık :))
:))) benim de çok sevdiğim arkadaşlarım var anasınıfı öğretmeni olan. fırsat buldukça onların sınıflarına gidip çocuklarla oynadığım, boyama yaptığım oldu.. biliyorum o afacanları. uzaktan çok tatlılar ama yakından biraz yakıyorlar :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?