hadi hayırlısı kızlar az kaldı temmuza
hoşgeldin ya senin hazirandaydı dimii düğünDDD nasıldı anlatsana yaaaa aaaaaaaaa şuna bak sen artık evli bir kadın oldunn DDDdetayları bekliyoruzzzzzzzzz sen usat biz kalfaa DD
Ben aldım gelinliği ve kına kıyafetini
nişanda kısaydı elbisem, kına uzun düz aldımm giyilir akraba düğünlerinde kabarık düşünmedim zaten hiçç canım:)
amandaaaaaaaaaaaaaaa gelinlerimize bakın heleeeeeeeeeeeeeee tutuşmuşlar mı ne???kızlar herşeyin hallolmuş daha nedir sizin derdiniz ayol bende daha bişiy yok bi mobilya aldım onun dışında daha hepsi beni bekliyorr DDben heç kasmıyorum yetişitği kadar yetişsin olmayanı sonra alırım ucunda ölümmü var bunu yaw DDDDDDDDDDD yaa arkadaşlar benim için bi iyilik yapsanızda aldığınız yemek takımlarını setleri halinde resmini ekleseniz buğün yarın alıcam kurtulayım artık bıktım yemek takımı bakmaktan:SSS
heyecanlı gelinler ben siz için örneğim bakın bana sizden çok çok gerideyim ben heyecan yapmıyorum sizde yapmayın herşey olur giderrDDDDDDson olarak gelinliğini kaç kişi aldı bakıyım DDkına gecesinde nasıl bi elbise alıcaksınız????ben kısa bir elbise alıyım diyorum ya uzun alsam iyi güzelde bir daha nerde giyicem yaa nişanlığımı aldım uzun hafif kabarık falandı dolap bekliyor birdaha giyilmiycek kısa alırsam en azından daha sonrada kullanabilirim takii evlendikten sonra kilo alana denk.hehhh bak işte takmak istiyodunuz ya buna takın yaa kızlar cidden evlenenlerin hepsi kilo alıyor ben şişko olmaktan çok korkuyorum (( 43:
evet canım evlendim balayına gittim dinlendim geldim geri iştevallahi çok güzeldi çok şükür inşallah sizde sorunsuzca atlatırsınız
allahh mutlu mesut etsin canım benimm umarım dahada çok mutlu olursunuzz.
detay dedim yaww hiç detay yokki bundaDDD azcık açsana nasıl gelinsin sen söyle ballandıra ballandıra anlatman gerek DD boş bırakma burayı gelinlerimize yardımcı olursun tecrübee söz konusu
Kizlar balayini ayarladiniz mi ?
Speedy siz balayinda nereye gittiniz cnm?
Biz henüz ayarlamadik, is ilgili bi sorun oldugu icin...
Son anda nereyi tercih ederiz hala bilmiyorum..
evet canım evlendim balayına gittim dinlendim geldim geri iştevallahi çok güzeldi çok şükür inşallah sizde sorunsuzca atlatırsınız
bende kısa istiyorum bakalım bu yıl pudra,mercan,vizon renkleri moda o renklerde kısa bir elbise alıyım diyorumDDumarım bulurum.bu arada gelinliğini nerden ve kaça aldın ayrıntı versenee gizemcim yaa:)))
ben gelinliğimi aldım ama kınalığa karar veremiyorum daha nasıl bişey alsam diye hiç bi fikrimde yok biraz fazla mı rahat davranıyorum acaba
:103::103: anlatılmaz yaşanır canım ne diyim ki.
evlilik gerçekten çok güzel :98::98: aklına gelen merak ettiğin bişey var ise sor söylerim :121:
giz ve speedy tam tatillik yerleri tercih etmissiniz. cok iyi tercihler ..
bizimkide belli olsa artik, balayi cok önemli .. o kac ayin stressini atmak gerek..
evet öncelikli sorum utandınmı???ikinci sorum ise nasıl alışabildin biriyle aynı yatakta uyuyup uyanmayı?aynı evde yaşamak,aranızdaki diyaloglar nasıl konuşcak şeyler varmı vee en önemlisiii aileni özlüyormusunDDevini artık benimseyebildinmi???
giz ve speedy tam tatillik yerleri tercih etmissiniz. cok iyi tercihler ..
bizimkide belli olsa artik, balayi cok önemli .. o kac ayin stressini atmak gerek..
evet canım sizde ayarlarsınız bende stres yapmıştım olmucak diye ayarladık çok şükür
sen yurtdışındaydın dımı tr ye gelin geliyorsun evin hazır mı canım nane durumda hazırlılıklar
:124: daha önce yani evimi hazırladığımızdan itibaren hergün evime gitmek istiyordum... bi özlem vardı içimde yani.
kına günü başladık ilk kez ağlamaya bu zamana kadarda ben hiç ağlamadım kına yakılırkende ağlamadm kınadan sonra babamla en kıymetlim şarkısında dans ettik tüm herkezi ağlattımm
ertesi günü içimde böyle bi sıkıntı vardı vee düğün günü salona gidene kadar mükemmeldim evden çıkarkende öyle huzurlydum.. ama salona gittik kötü oldum. o anda başladım onları özlemeyebirisi hadi gidiyoruz dese kalkar giderdim.... düğün bitti yine sıktım kendimi ağlamadım duygulandım sadece gülerek sırıtrak gittim kimse üzülmesin diye
eve gittik evde başladım ağlamaya evi görmek bile istemedim.. ertesi gün olsa da annemlere gitsek diyordum.. ilk gece korkmadım utanmadım da korkulak hiç bişeyde yok( arada söyleyim dedim)
şimdi ise onunla uyuyp uyanmak mükemmel... beraber işler yaomak süper. sevdiğim adam ile yatıyorum huzuru bambaşkadiyalogda gayet güzel. zaten ev işlerine girdin mi zaman nasıl geçitor anlamıyrsun :44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?