2011 temmuz ayında evlenecekler toplaşalım...

:18: aynen kızlar ben atlattım bitti artık 17 günlük evliyim hala inanamıyorum ama.
şuanda çok güzel gidşiyor çabuk alıştım telaşe ile hızlıca geçiyor

hoşgeldin ya senin hazirandaydı dimii düğünDDD nasıldı anlatsana yaaaa aaaaaaaaa şuna bak sen artık evli bir kadın oldunnDDDdetayları bekliyoruzzzzzzzzz sen usat biz kalfaaDD

evet canım evlendim balayına gittim dinlendim geldim geri işte vallahi çok güzeldi çok şükür inşallah sizde sorunsuzca atlatırsınız

Ben aldım gelinliği ve kına kıyafetini

nişanda kısaydı elbisem, kına uzun düz aldımm giyilir akraba düğünlerinde kabarık düşünmedim zaten hiçç canım:)

bende kısa istiyorum bakalım bu yıl pudra,mercan,vizon renkleri moda o renklerde kısa bir elbise alıyım diyorumDDumarım bulurum.bu arada gelinliğini nerden ve kaça aldın ayrıntı versenee gizemcim yaa:)))

ben gelinliğimi aldım ama kınalığa karar veremiyorum daha nasıl bişey alsam diye hiç bi fikrimde yok biraz fazla mı rahat davranıyorum acaba

evet canım evlendim balayına gittim dinlendim geldim geri işte vallahi çok güzeldi çok şükür inşallah sizde sorunsuzca atlatırsınız

allahh mutlu mesut etsin canım benimm umarım dahada çok mutlu olursunuzz.

detay dedim yaww hiç detay yokki bundaDDD azcık açsana nasıl gelinsin sen söyle ballandıra ballandıra anlatman gerekDD boş bırakma burayı gelinlerimize yardımcı olursun tecrübee söz konusu

Kizlar balayini ayarladiniz mi ?

Speedy siz balayinda nereye gittiniz cnm?

Biz henüz ayarlamadik, is ilgili bi sorun oldugu icin...
Son anda nereyi tercih ederiz hala bilmiyorum..

:103::103: anlatılmaz yaşanır canım ne diyim ki.
evlilik gerçekten çok güzel :98::98: aklına gelen merak ettiğin bişey var ise sor söylerim :121:

biraz acele edin canım benim son ana bırakıp fazla para vermeyin...
biz antalya kemere gittik havalar gayet güzel sıcacıık öyle biyer tercih edebilirsiniz.

herşey böyle gitsin canım o telaşlar bitti işte

bende kısa istiyorum bakalım bu yıl pudra,mercan,vizon renkleri moda o renklerde kısa bir elbise alıyım diyorumDDumarım bulurum.bu arada gelinliğini nerden ve kaça aldın ayrıntı versenee gizemcim yaa:)))

ben muğladan aldım canım diktirdim bi gelinlik beğendim orada üstünde değişiklik yaptırdım 1.500 'ü buldu sanırım herşeyiyle

ben gelinliğimi aldım ama kınalığa karar veremiyorum daha nasıl bişey alsam diye hiç bi fikrimde yok biraz fazla mı rahat davranıyorum acaba

canım kaça aldın söylermisin? kınaya gelince haklısın renk çok model çok gelinlikten zor seçimi yaniDD bu yıl moda renklerinden şaşma derim esmersen açık tonları tavsiye ederim fiziğin müsayitse kısa giy derim.genciz güzeliz ilerde kilo alıcaz yaşlanıcaz giyemeyizz kısaDDD uzun elbiseyi anca yakınlarının düğününde falan giycen ee ozamana modası geçicek yeni bişey istiyceksin ama kısalarda öyle bişey söz konusu değil herhangi bir davette,yemekte,nişanda,yılbaşında,yıl dönümlerinde... heryerde giyebilirsin.bindallıya gelincede kiralayan yerler vardır kiralıyıver nasılsa bir daha giyilmiycek

canım bizde geçen hafta ayarlayabildik geç bile kaldık aslında bizimde işle ilgili problem çıktı

bodrum gümbet palm garden ' ı ayarladıkk

:103::103: anlatılmaz yaşanır canım ne diyim ki.
evlilik gerçekten çok güzel :98::98: aklına gelen merak ettiğin bişey var ise sor söylerim :121:

evet öncelikli sorum utandınmı???ikinci sorum ise nasıl alışabildin biriyle aynı yatakta uyuyup uyanmayı?aynı evde yaşamak,aranızdaki diyaloglar nasıl konuşcak şeyler varmı vee en önemlisiii aileni özlüyormusunDDevini artık benimseyebildinmi???

giz ve speedy tam tatillik yerleri tercih etmissiniz. cok iyi tercihler ..

bizimkide belli olsa artik, balayi cok önemli .. o kac ayin stressini atmak gerek..

bizimkide belli olsa artik, balayi cok önemli .. o kac ayin stressini atmak gerek..

evet canım sizde ayarlarsınız bende stres yapmıştım olmucak diye ayarladık çok şükür

sen yurtdışındaydın dımı tr ye gelin geliyorsun evin hazır mı canım nane durumda hazırlılıklar

:124: daha önce yani evimi hazırladığımızdan itibaren hergün evime gitmek istiyordum... bi özlem vardı içimde yani.
kına günü başladık ilk kez ağlamaya bu zamana kadarda ben hiç ağlamadım kına yakılırkende ağlamadm kınadan sonra babamla en kıymetlim şarkısında dans ettik tüm herkezi ağlattımm
ertesi günü içimde böyle bi sıkıntı vardı vee düğün günü salona gidene kadar mükemmeldim evden çıkarkende öyle huzurlydum.. ama salona gittik kötü oldum. o anda başladım onları özlemeye birisi hadi gidiyoruz dese kalkar giderdim.... düğün bitti yine sıktım kendimi ağlamadım duygulandım sadece gülerek sırıtrak gittim kimse üzülmesin diye
eve gittik evde başladım ağlamaya evi görmek bile istemedim.. ertesi gün olsa da annemlere gitsek diyordum.. ilk gece korkmadım utanmadım da korkulak hiç bişeyde yok ( arada söyleyim dedim)
şimdi ise onunla uyuyp uyanmak mükemmel... beraber işler yaomak süper. sevdiğim adam ile yatıyorum huzuru bambaşka diyalogda gayet güzel. zaten ev işlerine girdin mi zaman nasıl geçitor anlamıyrsun :44::44::44:

biz ocak ayında aldık canım erken rez. ile çok uyguna geldi. aynen öyle oluyor ama oradan geldikten sonra hepsinin yorgunluğu çıkıyor

canım bizde ocaktamı şubattamı ne ayarladıkDD alva donna antalya belekte 5 gece 6 gündüz 7 gün kalıcaz.onun dışında sahişl şeridinden gezerek,dolaşarak gelelim yolda birer gün konaklama yaparız diye düşündük nasipse artık allah herkese sorunsuzca kazasız belasız gidip dönmeyi nasip etsin inşallah.

sana gelince önce maddi açıdan düşün kaç liraya kadar para verebilirsiniz daha sonra istediklerine bak bi otelden ne beklersin???eğer maddi açıdan sorun olmassa tavsiye ederim sitede çok arkadaş alva donnaya gitti menü seçimleri oldukça fazla,gece 2 den sabah 6 ya kadar oda servisi beleş,internet bedava diğer otellerle kıyasladığında bi çok artısı var.

Evet cnm trye gelin gidiyorum.. 1 ay önce alisverislerimi tamamlamak icin ordaydim..
Mobilyalari sectik, mutfak yaptirdik, gelinlik damatlik,davetiye vs. hepsini halledip geri döndüm..
Simdi yavas yavas geliyor esyalar, ev hazir sayilir..
Perdeler gecen hafta takildi, uzaktan takip ediyorum simdilik..:97:
Banyo dolabi ve celik kapi yaptirilacak son olarak portmanto kaldi..

Senin nasil gidiyor hazirliklarin canim ?

kıyamam ben sana yaaabakalaım ben tutabilecekmiyim kendimii ki tutuamam asla nişanda bile salona girince öyle kötü oldumki anlatamam.babam ve annem kıpkırmızı olmuşlar elleri titiriyor bi yandan bizi alkışlıyolar oturup orda ağlayasım geldi yeminlee(( neyse bukadar duygusallık yeterrr.şimdi gelelim ilk kavganızı ettiğinizmi bakemmDDD bu arada sakın adamı alıştırmaa herşeyee o sana hizmet etsin DDbuğünler dahada gelmez geriii kıymetini bil bizler şimdi en sıkıcı evredeyisss koşuşturmaca almış başını gidiyor bi yanım hemen düğün günü gelsin istiyor diğer yanımda ailemden uzaklaşmak istemiyor çok kötü bi durum.SSS

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…