- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
kıyamam ben sana yaaabakalaım ben tutabilecekmiyim kendimii ki tutuamam asla nişanda bile salona girince öyle kötü oldumki anlatamam.babam ve annem kıpkırmızı olmuşlar elleri titiriyor bi yandan bizi alkışlıyolar oturup orda ağlayasım geldi yeminlee (( neyse bukadar duygusallık yeterrr.şimdi gelelim ilk kavganızı ettiğinizmi bakemm DDD bu arada sakın adamı alıştırmaa herşeyee o sana hizmet etsin DDbuğünler dahada gelmez geriii kıymetini bil bizler şimdi en sıkıcı evredeyisss koşuşturmaca almış başını gidiyor bi yanım hemen düğün günü gelsin istiyor diğer yanımda ailemden uzaklaşmak istemiyor çok kötü bi durum.SSS
:124: daha önce yani evimi hazırladığımızdan itibaren hergün evime gitmek istiyordum... bi özlem vardı içimde yani.
kına günü başladık ilk kez ağlamaya bu zamana kadarda ben hiç ağlamadım kına yakılırkende ağlamadm kınadan sonra babamla en kıymetlim şarkısında dans ettik tüm herkezi ağlattımm
ertesi günü içimde böyle bi sıkıntı vardı vee düğün günü salona gidene kadar mükemmeldim evden çıkarkende öyle huzurlydum.. ama salona gittik kötü oldum. o anda başladım onları özlemeyebirisi hadi gidiyoruz dese kalkar giderdim.... düğün bitti yine sıktım kendimi ağlamadım duygulandım sadece gülerek sırıtrak gittim kimse üzülmesin diye
eve gittik evde başladım ağlamaya evi görmek bile istemedim.. ertesi gün olsa da annemlere gitsek diyordum.. ilk gece korkmadım utanmadım da korkulak hiç bişeyde yok( arada söyleyim dedim)
şimdi ise onunla uyuyp uyanmak mükemmel... beraber işler yaomak süper. sevdiğim adam ile yatıyorum huzuru bambaşkadiyalogda gayet güzel. zaten ev işlerine girdin mi zaman nasıl geçitor anlamıyrsun :44::44::44:
ilk kavgamızı etmedik ama arada tartışma oluyor. ufak tefek hatırlamıyorum bile.
ikisi de güzel merak etme bi süre sonra eşine evine mutlaka alışıyorsun. benb her gün gezmek isterimm.. evde yemek yapmam diyordum.
ama eve gitsemde işlerimi yapsam diye bekliyorum şimdi
Evet cnm trye gelin gidiyorum.. 1 ay önce alisverislerimi tamamlamak icin ordaydim..
Mobilyalari sectik, mutfak yaptirdik, gelinlik damatlik,davetiye vs. hepsini halledip geri döndüm..
Simdi yavas yavas geliyor esyalar, ev hazir sayilir..
Perdeler gecen hafta takildi, uzaktan takip ediyorum simdilik..:97:
Banyo dolabi ve celik kapi yaptirilacak son olarak portmanto kaldi..
Senin nasil gidiyor hazirliklarin canim ?
Suan icin yok :) Benim heyecan son anlarda geliyor hep, tabi oda cok siddetli oluyor
Sende nasil durumlar ? Neler eksik neler hazir ?
OKurken duygulandim, gelin olmak ne zormus :) Hem aglarim hem giderim lafi cok dogru..
Bende senin gibi agladigimi pek göstermek istemeyenlerdenim,
kinamda da öyle oldu icim kan aglarken ben gülümsemek zorundaymisim
gibi hissediyordum kendimi, sirf ailem üzülmesin diye..
Dügün salonunda bekleme ani tam bi dehset olmali :)) heyecandan neler neler oluyormus..
Ya nasip diyelim...
bende dışarıya göstermeyi pek sevmem hep gizli gizli üzüldüm şimdiye kadar
ama düünde değşicek sanırım
istanbula mı geliceksin
bende uzak tan takip ediyorum canım , benimde geçen hafta halılar geldi ve perdeler takıldı
şimdi mutfak masası ve portmanto kaldı
onuda temmuzun ilk haftası gidicez o zaman alıcaz
ben aydındayım nişanlım muğla merkez de ama gidemiyorum işte
Vallaha canim.. bendede genelde son gunlerde heyecan baslar.. Ama dügünüm icin heyecanli degilim..
zaten 2.5 senedir evliyim.. ama dügünümüz olmamisti..
Bizde hersey hazir.. Salon, gelinlik, kartlar, araba, kuafor, fotografci vs vs
kocacigim yurt disina gelecek dugunden sonra, ev hazir, o evde kaliyorum zaten (bizim evimizde yani)
Bi o eksik anlayacagin..
Evet suu dogru söylüyorsun.. Bence herseyin bi zamani vardir, sart degil..evet yaa tam düğün biticek herkesin gözü yaşlı bir şekildee nereye kadar susucaksınki???ilk gece yalan dahi olabilir yani çünkü ailenin hala üzülüp ağladığını biliyorsun sende üzgünsün o morallle değil birlikte olmak insanın konuşası gelmez oturup ağlar durur heralde:SSSgerçi birazda yapıya bağlı bazıları pek önemsemez.bazılarıda hassastır:SSSneyse ya o günler bi gelsinde napalım doğanın kanunu bu vakti gelen yuvadan uçup yuva kurucak belki ilk aylarda zorlanırız ama sonrada ille kendi evimiz der dururuz
Anladim cnm, aynen bendede yok heyecan, son anda gelecek ama biliyorum kendimi..
Eviniz herseyiniz oldugu icin suan onun vermis oldugu huzur ve rahatlik vardir..
Sizin dügün ne zaman peki?
Bende mobilyalar yetismeyecek zannediyordum bi ara, ne kadar delilik ya
mutfak masasi bizdede eksik, eksikler ne zaman bitecek bilmiyorum
en kabasini halledelim sonrasina bakariz diyoruz hep..
Evet suu dogru söylüyorsun.. Bence herseyin bi zamani vardir, sart degil..
Gelin olmak, gelin etmek zor hem kiz icin hem ailesi icin.. Herkesin kaderi bu..
Manidar seyler ama en güzel sekilde hatirlamak icin cok fazla sulu gözlü olmaya gerek yok,enazindan ailenin yaninda..
OKurken duygulandim, gelin olmak ne zormus :) Hem aglarim hem giderim lafi cok dogru..
Bende senin gibi agladigimi pek göstermek istemeyenlerdenim,
kinamda da öyle oldu icim kan aglarken ben gülümsemek zorundaymisim
gibi hissediyordum kendimi, sirf ailem üzülmesin diye..
Dügün salonunda bekleme ani tam bi dehset olmali :)) heyecandan neler neler oluyormus..
Ya nasip diyelim...
demek 17 günlükken tartışmalar başlamış bileeDD bakalım bende ne zaman başlıycak??? yemek yap elbetteki ama hizmetçi gibide davranma en ufak şeyde bile yardımcı olmasını iste bi rahata alıştırırsan dahada bulamassın adamı DDeee gelin hanım evinde hala eksiklikler varmı herkes diyorki nekadar alsanda mutlaka eksiklikler oluyorr,zamanla tamamlarsın diyolar.hımmm en önemlisi kayınvalidenle aran nasılll Dkaynanalık ediyormu sana???
kocaeline cnm.. uzaktan halletmek bi yandan iyi, bi yandan buruk oluyor insan..
iyi yönü temizligi sen degil, digerleri hallediyor
eve her gelen yeni esyada nisanlimin basinin etini yiyorum fotograf cek yolla diye :)
mutfak masasi bizdede eksik, eksikler ne zaman bitecek bilmiyorum
en kabasini halledelim sonrasina bakariz diyoruz hep..
mugla aydin cok yakin aslinda, is nedeniyle mi gidemiyorsun cnm?
Anladim cnm, aynen bendede yok heyecan, son anda gelecek ama biliyorum kendimi..
Eviniz herseyiniz oldugu icin suan onun vermis oldugu huzur ve rahatlik vardir..
Sizin dügün ne zaman peki?
Bende mobilyalar yetismeyecek zannediyordum bi ara, ne kadar delilik ya
Evet suu dogru söylüyorsun.. Bence herseyin bi zamani vardir, sart degil..
Gelin olmak, gelin etmek zor hem kiz icin hem ailesi icin.. Herkesin kaderi bu..
Manidar seyler ama en güzel sekilde hatirlamak icin cok fazla sulu gözlü olmaya gerek yok,enazindan ailenin yaninda..
tartışma her zaman olacak canım 2 demir birbirine sürte sürte birbirine bağlanıyor bizde öyleyiz sürtüşüyoruz arada ama adı kavga olamaz.
eşim elinden geleni yapıyor çok şükür kaynanam ile aram mükemmel Nazar daha hiç problemimiz olmadı
alacakta bitmiyor ölene kadarda bitmez ama daha evime aman şu eksik hemen alıyım dediğim bişey olmadı zamanla zevkime göre değiştitcem
ya tartışmasız olmaz zaten biz nişanda bile tartışmıştık arkadaşlarıyla oynadı yanıma gelmedi diyeDDDDDDDDD kavga tuz biber misalii rutin sıkıyor insanı
eşyalarıda en önemlilerini alıcam ötekiler çokta mühim değil alsamda olur almasamda düğünden sonra alabilirim.malum ramazan geliyor kızımDD bi başlıcaz davet etmeye allah versin artık büyük oloasılıkla annemden yardım alıcam yoksa nasıl yetiştiririmki:SSS
Evet ben yurtdisindayim, sende yurtdisinda misin suan ? Yani esin yanina gelecek dimi ?Bencede onun icin heyecan yoktur.. Dügünümüz sizden bir gün önce.. 29 temmüz Istanbulda oluyor..
25 Temmüz Türkiyeye ucuyorum.. Sen Türkiyeye gelin gideceksin he? Nerede oturuyorsun sen?
Ailen falan varmi Türkiyede, gidecegin yerde?
bence kesinlikle set halinde al, daha uyguna geliyor.. ben karacanin ürünlerini aldim gecen yil..napıcaz ağla sızlaa olucak şeyler 3 saat ağlarıs sonra susarızDDeksikliklere gelince bitmiyor canım yaa bende alıcam mutfak masası perdeleri buğün sipariş edicem beyaz eşyayıda yarın alıcam yemek takımım kalıyor.ama kararsızım setlerdenmi alsam yoksa ayrı setmi yapsam ayrı daha masraflı olucak gibi:SSS en önemlileri alalımda düğünden sonra ufak ayrıntıları hallederizz rahat rahat gezerek içimize sinerek aceleye getirmemek gerek sonuçta bi kez alınıcak.
evet canım yakın ben çalışmıyorum şuan babam izin vermiyor gitmeme
nişanlım mesaj atmış biraz önce eksikleri yazıyorsunn dimi gerçi eksikler bitmezz ama kabalarını yazz demiş
dediğin doğru canım o yüzden
keşke yakın olsaydık tanışmak isterdim seninle
aynen öyle canım hem ağladım hemde gittim ilk zamanlar ailelere gidince hadi biz kalkıyoruz demek zor geldi. bu hala da öyle.
hele balayında da bi kaç gün çok ağladım. onlarda bana belli etmemeye çalışsalarda biliyordum telefnu kapatınca ağlayacaklarını bi garip işte
tartışma her zaman olacak canım 2 demir birbirine sürte sürte birbirine bağlanıyor bizde öyleyiz sürtüşüyoruz arada ama adı kavga olamaz.
eşim elinden geleni yapıyor çok şükür kaynanam ile aram mükemmel Nazar daha hiç problemimiz olmadı
alacakta bitmiyor ölene kadarda bitmez ama daha evime aman şu eksik hemen alıyım dediğim bişey olmadı zamanla zevkime göre değiştitcem
Evet ben yurtdisindayim, sende yurtdisinda misin suan ? Yani esin yanina gelecek dimi ?
Zor oldumu islemler ? Ben buraya getirmeye cesaret edemezdim sanirim,bisürü prosedürü var..
1 gün ara var demek :) istanbulun neresinde olacak ?
seni cok iyi anlayabiliyorum.. ama olsun geride kaldi iste..
zor geliyor bu dügün isleri, vedasmalar vs... kinam yakilirken.. allahim bu her genc kizin cilesi diye düsündüm..
2 saat göbecik at oyna, sonra otur üzül :)) olacak is degil..
Evlilik fotolarini ekleyecekmisin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?