Evet, Ben hollanda'da yasiyorum cnm..
Vallaha Vizesi cikti..
Turkiye ve Hollandadan toplam 97 evrak topladim.. Bir ton stress/SIKINTI cektik vize islemlerden dolayi..
2.5 ay surdu ve gecen hafta vizesi cikti.. 7 agustos birlikte buraya ucuyoruz Allahin izniyle,..
Ama bizde insallah 10 sene icinde Türkiyeye yerlesmek istiyoruz..
Buranin sartlari daha iyi oldugu icin, biraz birikim yapip Türkiyeye gitmeyi düsünüyoruz..
Bakalim hayirlisi..
Bizim dügün Güngören'de olacak, sizin? Ve sen Nerde yasiyorsun?
Ailen falan varmi gidecegin yerde? yada sadece onun ailesimi
Aynen öyle canım başkasının kınasına gittiğimde ne güzel baksana falan diyordum.
bende böyle olucam diye kafamda plan yapıyordum ama o anda şu kına bitse de çilede bitse dedim..
kına yakılırken hep güldüm. sonra ağladım birazcık işete
resimlerim özel albumde bakarsın canım :44::92:
Canim baktim simdi ama albümün yok, ben göremedim.. Merak ettim seni, topuzun güzel duruyor..
Ooo 97 evrakmi, allah sabrini vermis arkadasim.. sükür atlatmissin..
Ben almanyada kaliyorum, burdada artik cok zorlasti es getirmek..
Bizimkisi kocaelinde olacak, istanbulda akrabalarimin tamami orada diyebilirim..
Hollanada okullar ne zaman tatil oluyor ? 29 ve 30 temmuz aslinda dügün icin gec
bi tarih ama bizim baska secenegimiz yoktu, okullar burada 22 temmuzda tatil olacak..
Herseyin hayirlisi diyoruz bizde, hayat bu belli olmaz nerede yasayacagimiz..
Ne demisler dogudum degil doydugum yer :)
Az önce baktim fotograflara..Herseyinle sahane olmussun, yüzünün asil bi güzelligi var..
nikah salonda mi kiyildi ?
Hmmm anladim.. hayirlisi tabiki.. Türkiyeye gibisi yok, herzaman demisimdir..
Burdada 22 temmüz yaz tatili basliyor, ve oruc 1 agustos basladigi icin
mecbur 29 temmuz'a aldim.. akrabalar hepsi arabayla ve ucakla turkiyeye gelecekler..
1 hafta icinde mecbur yapmaliydik yani.. Sendede ayni bence demi?
Insallah mutlu mesut yasarsin vatanimizda.. Bekle bende gelecem :))
teşekkür ederim canım düşüncelerin için beğenmene sevindim
salonda oldu canım 20:00'da
Bizimde nikahimiz salonda kiyilacak, sunu merak ediyorum canim..
Giris müzigiyle iceriye girdiniz, sonra ilk dans, sonra mi nikah kiyildi ?
Yoksa nikahtan sonra mi ilk dansinizi yaptiniz ?
Evet ben yurtdisindayim, sende yurtdisinda misin suan ? Yani esin yanina gelecek dimi ?
Zor oldumu islemler ? Ben buraya getirmeye cesaret edemezdim sanirim,bisürü prosedürü var..
1 gün ara var demek :) istanbulun neresinde olacak ?
bence kesinlikle set halinde al, daha uyguna geliyor.. ben karacanin ürünlerini aldim gecen yil..
ve hevesle kullanmayi bekliyorum.. ramazan dedin de aklima geldi, birde hemen evlenir evlenmez ramazan basliyor..
ilk ramazanda cagirma olayi olmasa ne iyi olurdu :)
anladim canim.. dügün aydinda mi olacak peki ? ceyiz sermeye gidicekmisiniz?
nisanlin dogru söylemis, onlarda bizim sayemizde bizden birseyler ögreniyorlar iste..
benim nisanlim artik sasiriyor bana, herseyi en ince ayrintisina kadar arastiriyorum ona bildiriyorum
bende tanismak isterdim cnm, cok sicakkanlisin..
canım kaça aldın söylermisin? kınaya gelince haklısın renk çok model çok gelinlikten zor seçimi yaniDD bu yıl moda renklerinden şaşma derim esmersen açık tonları tavsiye ederim fiziğin müsayitse kısa giy derim.genciz güzeliz ilerde kilo alıcaz yaşlanıcaz giyemeyizz kısa DDD uzun elbiseyi anca yakınlarının düğününde falan giycen ee ozamana modası geçicek yeni bişey istiyceksin ama kısalarda öyle bişey söz konusu değil herhangi bir davette,yemekte,nişanda,yılbaşında,yıl dönümlerinde... heryerde giyebilirsin.bindallıya gelincede kiralayan yerler vardır kiralıyıver nasılsa bir daha giyilmiycek
[SUB][/SUB]
ya canım hadi düğün bitimine denk kendini tutarsında orda ailenlee son kez sarılıp ayrılırken kaldıki herkes ağlarken nasıl kendini tutucaksınki????
kocaeline cnm.. uzaktan halletmek bi yandan iyi, bi yandan buruk oluyor insan..
iyi yönü temizligi sen degil, digerleri hallediyor
eve her gelen yeni esyada nisanlimin basinin etini yiyorum fotograf cek yolla diye :)
mutfak masasi bizdede eksik, eksikler ne zaman bitecek bilmiyorum
en kabasini halledelim sonrasina bakariz diyoruz hep..
mugla aydin cok yakin aslinda, is nedeniyle mi gidemiyorsun cnm?
Anladim cnm, aynen bendede yok heyecan, son anda gelecek ama biliyorum kendimi..
Eviniz herseyiniz oldugu icin suan onun vermis oldugu huzur ve rahatlik vardir..
Sizin dügün ne zaman peki?
Bende mobilyalar yetismeyecek zannediyordum bi ara, ne kadar delilik ya
Evet suu dogru söylüyorsun.. Bence herseyin bi zamani vardir, sart degil..
Gelin olmak, gelin etmek zor hem kiz icin hem ailesi icin.. Herkesin kaderi bu..
Manidar seyler ama en güzel sekilde hatirlamak icin cok fazla sulu gözlü olmaya gerek yok,enazindan ailenin yaninda..
ya ben son ana kadar kendimi tutamam kesin nikahımda bile masaya ilk oturduğum an okadar duygulandımki hatta bi fotomda dudaklarımı ısırırken çıkmışım:)))) düğünü düşünemiyorum artık salona girince başlarım heralde çok da uzağa gitmiyorum ama annem balkona çıkıp çağırsa duyarım okadar yaniiiiii:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?