yaşasınnnnnnnnn demekki temmuz ayının ilk gelinlerini everdik hee
DDallah mutlu mesut etsin kazasız belasız balayına gidip dönmeyi,kimselere muhtaç olmadan kendi yağlarıyla kavrulmayı nasip etsin inşallah.umarım herkesin evliliği çok güzel gider.sorunsuz,sıkıntısız...
eeee gelin adaylarına gelince kızlar az kaldı sabredin artık.bazen sinir olup ağlasakta,aksilikler yakamızı bırakmasada çoğumuz evleri döşedi allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.oo güzel kafalarınıza hiçbişeyi takmayın eşyamış oymuş buymuş hepsi zamanla değişiyor.bende bu salı evimi yerleştiriyorum çarşambada halıları alıcam sonra izmirr gelinlik almadım daha
DDen tembel gelin seçilicem yawwww
DDDama napıyım ev yerleşmeden nasıl gidiyim gelinlik almaya zaten çokta önem vermiyorum allasen 3 saat giycez sonra dolap kuşu olcak önemli olan eşyalar sürekli kullanıcaz.başında olmayıncada olmuyor ne yazıkki:S bendeki gelişmeler böyle işte daha çok detay varda zamanım yok yarın son temizliğe gidicez evi camlar tozlanmış yine pazartesi perdeler gelcek.davetiyelerimizi bastırdık dağıtıcaz işte.allahtan kuzenim yanımda bana destek oluyor.
bu arada şimdiden evden ayrılacak olmanın hüznü var içimdeee ne yazıkki bi hüzün kapladı yüreğimi bazen sebepsiz boncuk boncuk oluveriyor gözlerim
(((sayılı gün hemen geçiyor daha dün gibi nişanımız olalı oysa 1 yıl olucak yakında.düğünden sonra birde evliliğe alışma ve aileye olan özlem dışındaa hçbir sorunumuz kalmıyor tabii herkesinn olmassa olmaz borçlarını saymassak
DDD
bu arada bi arkadaş çeyiz muhabbetine değinmiş canım burdada aslında bahsettiğin gibi oluyor ama ben öyle yapmıycam.nişanlım gelip gittikçe çeyizlerimden götürüyor.en sona bi sandık,bi gelinlik yorganı falan bırakıcaz oda adet yerini bulsun bizimkiler bahşişlerini koparsınlar diye
DDDhee aynı zamanda güsel anlarda yaşanmıyor değil
DDgelin yorganının üstünee ilk hangi bebeği koyarsan ilk çocuğun o olurmuş
bende hep kızım olsun istemişlimdişr niyeyse hep kız istiyorum.sülalede en küçük kız kardeşim 20 yaşında oluncaa yorganımın üstüne kuzenim kardeşimi kucaklayıp koydu ardından annem 7 aylık dayı oğlunu koyduu ama ortam harikaydı yaa.hergün evimize gelen giden oluyor sürekli çeyizleri paketliyoruz yıka,ütüle ambalajlaa
DDallahtan oda bitti.çini eşyalarından yemek takımımla tencere setim yanlış gelmiş hafta içi onlarda gelicek onları yıkayıp yerleştiricez.diğer ıvır zıvırları mutfağa yıkayıp yerleştirdik zaten.amma çenem düştü hee
D neyse canlarım hepinizi kocaman kocaman öptüm.sakin,huzurlu,mutluuuuuuuuuuu günler sizin olsun!!!!