günaydın arkadaşlar
su ben soldaki takımı daha çok beğendimm arkadaşımm
ben muğlaya gidicem kayınvalidemler bodrumdalar iç güvey durumu yok bizde :)
ben 1. ve 2. model arasında kaldımm canım
ikiside hoşuma gitti benimm ama sade olsun biraz dersen 1.model derim
evim yerleşti kızlarrr :):) bırakıp gelmek çok zor oldu.2 gün öldüm ama yorgunluktanama bitti gibi.çok şık oldu ne tuhaf bi his bu ya
slm kızlar...
ben de memleketime geldim.sormayın başıma neler geldi.ben taaa şubatta almıştım mobilyalarımı.mayıs sonu teslim tarihiydi.ben memelekete gelince eve gelsin dedik.benim mobalyalar bekliyordu mağazada.benim yatak odasını başkasına vermişler benimkini yetiştiririz diye.şimdi de benim yatak odası yok.temmuzun 7sinde gelir diyorlar ama o da şüpheli çünkü üretne firma ile mağazanın sorunları varmış.mağaza bir kaç ürünü sorunlu diye iade etmiş onlar da gıcıklık olsun diye geciktiriyorlarmış ve sonra anlaşmayı bitirmişler.ben de yetişmez diye korktum gittim başka aldım ama acayip moralim bozuldu,hayallerim yıkıldı resmen ya.yeni yatak odası bakmaya gidince mutfağıma da çok güzel bir masa aldım,bu hafta perde halıları halletcem ve en önemlisi hala gelinlik bakmadım
Kızlar merhabalar.... Temmuz ayında düğünüm var. Ancak buraya gelipte sohbete katılmaya fırsatıım olmamış hiç... Ee o kadar çok temmuzda gelincikler varken konuşmadan olmaz dedim. Tabi aranıza alırsanız benide:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?