funda son günlerin bile tadını çıkart o anlar bile inanılmaz kıymetli... :)
heyecan ve stresten ne yaptığımı bilmiyorum ya canım.. hem yaşadığım yerden ayrılma, hem yeni düzen kurma, evlilik stresi.. annemin kaprisleri. bunaldım ya.. eğer çok sevmesem bu sıkıntılar çekilmezmiş dedim ya..
eee olacak canım ama kasma kendini normal hayatına devam et. evlensende dünyaın sonu değil evlendiktwn sonra 1 hafta zor gelecek ama alışyorsn sonra
ben çıkıyorum kızlar öptümmm
ben annemgile 20-25 dakika uzağa gelin gidecem aynı ilçe ama bende bile burukluk var yaaa...
kendini tuarsın meraklanma ilk bi girişte heyecan,panik,üzüntü,sevinç karışıyor insansalak gibi oluyor sonra oynamaya başladınmı unutulur gider.birde takıda anne ve baba ssana altın takarken elleri titriyor sen ellerini öpüyorsun ya işte o sahnede biraz duygusal.tabi en acıklı sahneside düğünden sonra vedalaşması:SSS
kaynanam ben gelinimi akşam üstü almaya gelcem öyle istiyorum dedi anneme geçen gece annemde sen bilirsin dedi bende bişey demedim kırmak istemedim.ama esktradan 2 kez üzülmüş olcaklar hem bi evden çıkarken hemde gece salondan çıkarken((anlıycanız bende 2 kez ağlamış haşat olmuş olucam o yüzden fotolarımı kuaförden hemen sonra çektiricem sonra evden çıkınca tekrar gidicem kuaföre ee okadar ağlıcam makyaj akıcak palyanço gibi kalıcam ortalıkta Dgeceninse pek bi önemi yok nasılsa düğün biticek şebeğe dönsemde farketmez .birazcık ağlarıs elbet ama çok ağlamayalım hanımlar biz ağladıkça onlar daha bi çok ağlar dicemde bizde de sulu göz çok bi isteme oldu annem,teyzelerim,yengem,kiracılarımız,ben,kuzenlerim... hepberaber ağladık napim kötü oluyorsun herkes ağlıyarak sana sarılıyor.sende ağlıyorsun otomatikman bu ağlama sahneside babam gençler tanımış istemiş birbirlerini bizede yol göstermek düşer diyince başladı DDD
işin espiriside o canım kaynanamın üst katında oturucam annemlerinde bir alt mahallesindeDDDDDDDDDDd tam ana yolda çarşıya falan giderken evimin önünden geçicekler yanee: DD ama işte doğanın kanunu onlarıda anlamak gerek.sonuçta sen bebeiğini doğur,büyük,okut bu yaşa getirr sonra elin adamı alıp götürsün DD kaldıki bizde durum daha farklı annemin annesi çok küçük yaşta ölmüş üvey anne çok kötü davranmış bunlara o yüzden annem tam bir melektir yani hiç bişeye kızmaz.herşeye onay verir bize çok düşkündür birde tansiyon hastası inanki içime şimdiden sıkıntılar düştü (( 43:
ben annemgile 20-25 dakika uzağa gelin gidecem aynı ilçe ama bende bile burukluk var yaaa...
2,5 saatlik uzakta benim manitaaa
ben de salona gitmeden önce eve gelecem anannem salona gitmez onu görmek için eve gelecem önce ben de iki kere ağlamış olacam yaa bazen düşünüyorum evime gelinlikle geldiğimi çok garip bi duygu yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?