2011 temmuz ayında evlenecekler toplaşalım...

bu arada buğün yaptıklarımdan bahsediyim azcıkDDD nişanlımla perdeciye gittik kararımızı verdik kapora bıraktık.1 hafta sonra elimizde.mobilyalarımızın hepsi gelmiş bizi bekliyolarlar,beyaz eşyalarımızıda aldık bu ay sonunda teslimat var.lenslerimi sipariş ettimDDişte pazarteside evi temizleyelim diyoruz.salı avizeleri taktıralım,çarşambada mobilyalarımız gelsin.ona göre halı ve mutfak eşyalarını halledelim sonra suuuu izmir yolcusuDD malum tembel gelininiz daha gelinlik,kına gecesi için elbise ve bindallı ,ayakkabı,çanta,balayı için kıyafet ve birde şık bir valiz almam gerekDDD

aaaaaa nerde benim gelinlerim kimsecikler yokmu???herkes işte yada alışverişte sanırım.neyse hepinize kolay gelsin.

merhaba kızlar.. son bir haftadayım.. heyecan felaket :)) veeee ağlamaya başladım bile.. bugün 6. yıldır çalıştığım okuluma veda ettim, iş arkadaşlarıma, yaşadığım evime.. hepsi çok zordu cidden.. şimdi annemin yanına gidiyorum. o da son günlerde çok stresli.. şu hafta bi bitse de kurtulsam artık diyorum.. hazırlık anlamında pek bi şey kalmadı. kendime bakıcım artık. saç boyası filan.. spedy biz de o günleri görürüz tezden inşallah.. her şey böyle güzel gider umarım..

funda son günlerin bile tadını çıkart o anlar bile inanılmaz kıymetli... :)

Son düzenleme:
funda son günlerin bile tadını çıkart o anlar bile inanılmaz kıymetli... :)

heyecan ve stresten ne yaptığımı bilmiyorum ya canım.. hem yaşadığım yerden ayrılma, hem yeni düzen kurma, evlilik stresi.. annemin kaprisleri. bunaldım ya.. eğer çok sevmesem bu sıkıntılar çekilmezmiş dedim ya..

eee olacak canım ama kasma kendini normal hayatına devam et. evlensende dünyaın sonu değil evlendiktwn sonra 1 hafta zor gelecek ama alışyorsn sonra
ben çıkıyorum kızlar öptümmm

selamm canlarımm ne var ne yokkk ???

alışverişteydik bugün bizde bohçaya koyucaklarımızı tamamladık sayılır parça parça aldık hep unutuyoruz

fundacım son 1 haftan ne kadar heyecanlısın az çok tahmin edebiliyorum , veda etmek uzaklaşmak sevdiklerinde zor bende ailemden ilk defa ayrılıcam

ama Allah yardım eder hepimize inşallah

sen üzülmemeye çalış elinde değil biliyorum ama en güzel zamanlarımız

ben 1 hafta kaldığını hiç düşünemiyorum yaa

ne bu yaa heyecanlanan heycanlananaDDDkızlarrr siz tutturdunuz evlencezz ille diyeeDDDşaka bi yana cidden çok sıkıcı bişey bu hazırlıklar yaa bi mobilya beğenirken çok sorun etmedim.onun dışında herşey sorun kaldıki ben dışarda dolanlamı hiç sevmem.bana işkence gibi geliyor sinirlenince kendime söleniyorum artık halt vardı sanki evlencem diye tutturdun otursaydın oturduğun yerde ne güzel bi ilişkimiz vardı kafamız rahattı her akşam görüşemesekte haftada 3-4 kez mutlaka görüşürdük,kaçak olduğumuzdan hep yemeklere çıkardık başbaşaaaaaa daha bi güzeldi herşeyDDşimdi yemeğe gittiğimizde ikimizde sussukun o düşünüyor napcam ne etcem nasıl yapıcaz bende düşünüyorumDDtek muhabbetimiz alışveriş,eşyalar falan filanDDeski muhabbetlerimizi,kavgalarımızı özledim yaaaa((

ya bu arada sizin manitalarınız uzaktamı yaw.ondanmı zor geliyor size:SS tamamen olduğun çevreden ayrılmak falan:S

ben de salona gitmeden önce eve gelecem anannem salona gitmez onu görmek için eve gelecem önce ben de iki kere ağlamış olacam yaa bazen düşünüyorum evime gelinlikle geldiğimi çok garip bi duygu yaa

ben annemgile 20-25 dakika uzağa gelin gidecem aynı ilçe ama bende bile burukluk var yaaa...

ya o duygu hepimizde var aynı apartmanda bile otursak hep aynı.ama birazda şükretmek lazım sonuçta gurbete giden birçok kız var.onların ki daha bi kötü.direk adam tarafına gidiyorsun.iyi anlaşsanda arıyorsun kendi aileni,arkadaşlarını,akrabalarını.allah korusun birde anlaşamassan kafanı dağıtıcak,derdini anlatacak kimsen yok.

bu gelinlerin hikayeleri hep aynı.gelinin birini almaya gitmişler evinden.gelin ve ailesi öyle çok ağlıyormuşki sanki cenaze evi.yakınlarından biride sormuş geline madem bukadar çok üzülüyorsun bu işi burda bitirelim gitme demiş.geli,n hemen ağlamayı kesmiş ben hem ağlar hem giderim demişbizimkide aynı o hesapDDhem sanki bir daha görmeyecek gibi ağlarız hemde gitcez diye tuttururuzDDhatta ailelerimizi zahmete sokmaz evleneceğimiz kişileri kendimiz buluruzDD

ben de salona gitmeden önce eve gelecem anannem salona gitmez onu görmek için eve gelecem önce ben de iki kere ağlamış olacam yaa bazen düşünüyorum evime gelinlikle geldiğimi çok garip bi duygu yaa

napalım yaa ağlar ağlar içimizi boşaltırız önümüzdeki 1 yılın ağlama kapasitesini bi günde doldururuzDDbenim düşündüğüm şimdi çok ağlarsak moraller bozulur birde yokmu o anneler ahhhh işte onları ağlarken görünce nasıl arkanı dönüp gidicen.oğlan evi güler kız evi ağlar:SSs kıyıpta nasıl gidicem hadi gittim diyelim nasıl toparlancam.zifaf gecesini bile unutmak lazım artık hahahahahaDDD

kızlar sizce hangisi daha güzel???

Eklentiler

• $nnn.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 42
  • $nn.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 27
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…