• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 temmuz ayında evlenecekler toplaşalım...

selam kızlar..
ohh davetiyeler evler maşaallah maşaallah :69:

biz de geliriz o günlere inşaallah..
şu an düşündüğümüz semtte yok kiralık ev ama davetiyede aslında kafamızda kararlaştırdığımız olunca ağırdan alıyoruz :69:

aklımızdan geçen şunlar gibi..
iç kısımların örnekler ve dış görünüş ..

Eklentiler

• $evlilik_cuzdani-1200x1200.webp
    $evlilik_cuzdani-1200x1200.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 25
  • $PIC_0246.webp
    $PIC_0246.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 25
dilek davetiyenin aynısını ben gördüm çok güzel yakından da

ee bende ekliyim bari düşündüklerimiziii :)

$DSCI0191.webp $DSCI0192.webp kapanmış halii

2.

$DSCI0206.webp$DSCI0207.webp

3.

$DSCI0202.webp

düşündüklerimiz bunlar kızlar nasılll ?????

canım ben o modeli çok beğendim , evi bulmanıza çok çok sevindimmm canım arkadaşım hayırlı uğurlu olsun
ben çeyizleri koliledim nişanlım oradan yavaş yavaş ev bakıyor işte
bi aksilik çıkmazsa haftaya ailecek gelcekler eşyalara davetiyeye falan bakıcaz bakalım artıkkk

bi hallolsa bu işler

bende beğendimde siyah olması kafamı karıştırıyor gizim :26:
aşkım çok beğendi çok asil diyor bakalım ne karar vericez :69:
sizde halletmişsiniz canım koliler falan, ben kolilemedim tuttuğumuz ev anneme 5 dk mesafede yürüyerek :16: arabayla götürürüm hemen :8:
ev içinde hayırlısı olur inşallah bitanem :nazar:

:nazar: 3 months gösteriyor tarihlerrrr :21:

:nazar: :nazar: :nazar:

günaydın arkadaşlar,
hevin işyerinden bakamıyorum açmadı linklteki resimleri sanırım yasaklı.
akşam evden bakarım bizde ebrudan beğendik ama daha yaptırmadık :31:

tamam sipaydim bi bak bakalım hangisini beğenceksin,
sizin davetiyeyi eklesene bi canım :16:

selam kızlar..
ohh davetiyeler evler maşaallah maşaallah :69:

biz de geliriz o günlere inşaallah..
şu an düşündüğümüz semtte yok kiralık ev ama davetiyede aslında kafamızda kararlaştırdığımız olunca ağırdan alıyoruz :69:

aklımızdan geçen şunlar gibi..
iç kısımların örnekler ve dış görünüş ..

gelirsiniz tabi bu günlere canım herşeyin hayırlısı olsun :69:
bu davetiyeyide görmüştüm çok orjinal gerçekten hayırlı olsun canım :nazar:

bizde dawetiyemize bu hafta karar wericez artık...3 tane war şimdilik.
Eki Görüntüle 183349 Eki Görüntüle 183347 Eki Görüntüle 183348

ikincisi benimde beğendiklerim arasında çok hoş bence :69:

dilek davetiyenin aynısını ben gördüm çok güzel yakından da

ee bende ekliyim bari düşündüklerimiziii :)

Eki Görüntüle 183355 Eki Görüntüle 183356 kapanmış halii

2.

Eki Görüntüle 183357 Eki Görüntüle 183358

3.

Eki Görüntüle 183360

düşündüklerimiz bunlar kızlar nasılll ?????

çook şeker canım :69: hangisine karar verdiniz tam olarak ?

Aa ne tesadüf canım :16:
Benimde kaynım dedi artık bakında halledelim diye, matbaacı arkadaşları var Sedef Davetiye'de de tanıdıkları var, o yaptırcak bize yani :62:
Bende şaşırıyorum canım ya, ev bulduk tutacağız Allahın izniyle, 1 Haziranda başlıcak sözleşme, ev en büyük sorundu o hallolursa geriside olur diyordum öylede oldu. :69:
Karar verdinizmi siz?
Nişanlım siyahlı olano kurdale var ya, benim açtığım konudaki 10. davetiyeyi çok beğendi o olcak muhtemelen :nazar:

bizim de kırtasiyeci abimiz tavsiye etti sedef davetiyeyi. biz de internetten baktık dün aşkımla siyahlı modeller bizimde hoşumuza gitti. hayırlısı bakacaz sonra tekrar. eviniz hayırlı olsun canım. bizim de ev işi tamam canım. nişanlım orman mühendisi. lojmanda oturuyo şu an. onun oturduğu daireye yerleşcektik. geçen hafta yeni bir daire boşalmış lojmanda nişanlımın oturduğu 2+1 ve 1.katta. bu 3+1 ve 5. katta. içi de daha güzelmiş. mutfak dolapları filan yeni yapılmış. şimdi büyük ihtimal nişanlım ona taşıncak ve ona yerleşcez. bende bu hafta izin alıp gitmeye çalışcam. eğer gidebilirsem evi kesinleştirip diğer eksiklere bakacaz. hayırlısı artık. dediğin gibi ev büyük mesele o kesinleşince diğerleri ona göre yapılacak.

Son düzenleme:
Bende temmuzda evleniyorummm inş :)))) :3:

Hoşgeldin aramıza temmuzun kaçında düğün

bende beğendimde siyah olması kafamı karıştırıyor gizim :26:
aşkım çok beğendi çok asil diyor bakalım ne karar vericez :69:
sizde halletmişsiniz canım koliler falan, ben kolilemedim tuttuğumuz ev anneme 5 dk mesafede yürüyerek :16: arabayla götürürüm hemen :8:
ev içinde hayırlısı olur inşallah bitanem :nazar:

:nazar: :nazar: :nazar:

tamam sipaydim bi bak bakalım hangisini beğenceksin,
sizin davetiyeyi eklesene bi canım :16:

gelirsiniz tabi bu günlere canım herşeyin hayırlısı olsun :69:
bu davetiyeyide görmüştüm çok orjinal gerçekten hayırlı olsun canım :nazar:

ikincisi benimde beğendiklerim arasında çok hoş bence :69:

çook şeker canım :69: hangisine karar verdiniz tam olarak ?

ev de yakınmış ne güzel canım ya

daha karar veremedik ama bende sanırım ilk davetiye ağır basıyorrr

hayırdır canım ne oldu ?
[/FONT]
Hayırdır canım noldu ?

Hayirdir canim ne oldu?

Banyo fayanslarımızın derz dolgusunu bej almıştık ama sarı-turuncu arası birşey olmuş ve çok bet duruyor.Mutfak dolaplarımızın altının rengi istediğimiz gibi yapılmamış daha koyu yapılmış.Kına gecesi kandile denk geldi v.s.Hadi kınayı bir gün önceden yapacağız ama diğerleri çok canımı sıktı iyi olsun diye uğraşıyoruz sonuç böyle:50:

Günaydınn kızlar

elfida canım aksilikler oluyor işte bizde de oluyor ama iyi yönlerinden bakmaya çalışıyorum

geldi mi üst üste gelirrr

sipidiiiiii benim eklediğim davetiyeler nasıl ??? bunları çok beğendim ben fikirr verr

1- öyle çok gördümki onun için eliyorum.
2*3 çook değişik canım benimde böyle renkliydi bide davetiyeye çok fazla para vermemekten yanayım.
genelde herkez atacak çünkü :1::1::1::1:

merhaba kızlar.. rapor aldım 5 günlük, az sonra yola çıkıyorum. ev işini kesinleştircez, perde halı, bakcaz. eee birazda gezcez :)) yaşasın. .aşkımı görecem, evimi görecem.. :))

1- öyle çok gördümki onun için eliyorum.
2*3 çook değişik canım benimde böyle renkliydi bide davetiyeye çok fazla para vermemekten yanayım.
genelde herkez atacak çünkü :1::1::1::1:

aynen katılıyorum..hatta gittim matbadaki kişi de aynısını söyledi hiç gerek yok fazla pahalı olmasına atılıyor çünkü dedi...haklıda yanii

dediğin gibi 1.modelden çok ben diğer modelleride ekliyim onlar da fikir olsun

merhaba kızlar.. rapor aldım 5 günlük, az sonra yola çıkıyorum. ev işini kesinleştircez, perde halı, bakcaz. eee birazda gezcez :)) yaşasın. .aşkımı görecem, evimi görecem.. :))

merhaba fundacım işiniz rast gitsin güzel haberlerle dön bizee ne mutlu iyi yolculuklar sana :)

aa evet bunlardan da gördüm ben çok güzel canımm

bizim nişan davetiyeleri de öyle oldu işte :3: kim saklarki en yakınların işte ancak :31::31::31:
düğün içinde gerek yok fazlasına uygun ve hoş olsun yeter :66:

ancak yakın akraba dostlar işte canım gerek yok bencede normal bütçede olsun yeter

EKLEDİKLerin güzelmiş.
bizim bu haftasonu halletmemiz lazım bunları da :27: haftaiçi olunca daha çok düşünüyorum yaaa.
haftasonu kendi kendine kayıp gidiyor yapılacaklar

EKLEDİKLerin güzelmiş.
bizim bu haftasonu halletmemiz lazım bunları da :27: haftaiçi olunca daha çok düşünüyorum yaaa.
haftasonu kendi kendine kayıp gidiyor yapılacaklar

bizde bu hafta sonu halledicek gibiyiz nişanlım ailesi gelicek gibi inş.aksilik çıkmaz yine
bizimde hafta sonları var o da her hafta görüşmemiz mümkün değil yaniii :26:

Back
X