çokta riske atmayın genelde 1 ayda biter diyorlar ama uzuyor aksilikler falan olabiliyor![]()
evet canım ,şu 1-2 hafta içinde eşyalara karar vericez artık dün öyle konuştuk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çokta riske atmayın genelde 1 ayda biter diyorlar ama uzuyor aksilikler falan olabiliyor![]()
evet canım ,şu 1-2 hafta içinde eşyalara karar vericez artık dün öyle konuştuk
Günaydınnn güzel gelin adayları
Hoşgeldin aramızaa
temmuz'un kaçında düğün
nasılsınız arkadaşlar :26:
ben iyiim sipidiii sen nasılsın bakalımm neler yapıyorsunn
napıyım canım grip oldum yine koşturmadan dolayı montla oturuyorum işyerinde![]()
onun dışında herşekilde mükemmelim canım Allah daha iyi etsin![]()
![]()
![]()
maşallah canım...
çok geçmiş olsun havalardan dolayı herkes hasta,e bide koşuşturma içinde olunca zor oluyor
evet canım mutlaka vitamin al son zamanlarında havalar çarpıyor resmen.
bende alıcam akşam çıkışta ayakta tutsun en azından beni sen naptın![]()
evlilik çizelgesinde 2 ay yazısını da gördüm yaa tüm yorgunluğum geçti
tam 84 gün var..
nişanlıma dedim 11 hafta daha çalış sonra ver elini tatil sana dedim
selam kızlar..direk lafa girdim ama ... :)
benimde evim boyanıyor şuanda alınması gereken eksikler var yani evde değiştireceklerimiz işte.
mutfak kulpları,klozet kapağı,havluluk falanakşam onlara bakıcaz bizde haftasonları bunlarla uğraşmamak adına haftaiçi yapmaya çalışıyoruz.
çoğu zaman evde geçiyor zaten boyaya bakmaya falan gidiyoruz devamlı :90::90::90:
çeyizletim geçen hafta sonu yıkandı.
Allahın izni ile kısmet olursa
7 mayısta mobilya,beyaz eşyalarımız gelecek.
14/15 mayıs gibide çeyiz yerleştiricezhaftasonları yapmaya çalışıcaz işte.
neden beyaz eşyanı eve getirtiyorsunki siz taşıyacaksınız ve erkenden garantisi başlayacak.
bırakın kalsın zamanı geldiğinde istersiniz getirirler kurar garantisini başlatıp giderler![]()
Dışarı çıkmıştım bende yeni geldim eve
bu hafta nişanlım ailesi falan gelicekti eşyalar için ama babam antalyaya gidicek iptal oldu pofff
I][/FONT]