Ya bilmiyorum canım ya ben herşeyi çok büyütüyorum,ya nişanlım değişti:Sya herşey sorunsuz gidiyorda aksilikler beni çıldırttı artık en basitine bile tahammül edemiyorum:Spazartesi günü nişanlım,annesi dayısı ve yengesi geldiler.düğün tarihini konuşmaya.oda benim baskımla yani yoksa ne kaynanamın umrunda ne beniimkinin.nişanlımın patronunun benzikliklerinde düğün salonuda var orda yapıcaz düğünü.nişanlım işinin yanı sıra birde düğün salonunun sözleşmelerini yapıyor falan filan.tarihler benim elimde deyip salladı beni hep.pazartesi sabah aradı işte (biz 2,9,16 temmuz düşünüyoduk) salon tutulmuş dedi:S o tarihler uçtu gitti benim tepem attı tabi başladım söylenmeye falan.hiç özür bile dilemedi.geldiler gece işte 3tarih var ellerinde 18 haziran,10,17 temmuz.kaynana dedi işte biz tarihi konuşmaya geldik.tarihleri okuyo nişanlım kaynana başladı haziran olmaz benim gelceklerim var onlar gelemez diyor.memurları kastediyor en baştada oğlunu!10 temmuz olsun en iyisi o dedi.birde dalga geçiyor gibi demezmi gerçi siz bilirsiniz ben karışmam

ardından yine başladı 17 sinde iyice sıcak olcak gelen misafirler rahat edemez en iyisi 10 u olsun.ardından yine ben karışmam.çıldırdım o sinirle ya laf sokcam ya mutfağa kaçcam.bana sordular dedim farketmez benim için.babama sordular oda farketmez dedi.annesi yine 10 temmuz olsun diyince tarih 10 temmuz oldu.ben mutfağa kaçtım hemen.sinirden ağlıycam ama yaa kendi düğün tarihime karar veremedim.ailemede kızdım niye bukadar kabullenici oluyorsunuz diye.ailem sorun çıkmasın diye herşeyi kabul ediyor buda beni çıldırtıyor.neyse nişanlımda arkamdan geldi ona anlattım annen hem karışmıyorum diyor hemde karışıyor benle dalgamı geçiyor allah aşkına falan dedim.yok öyle bişey falan dedi.güldü geçti.ama artık okadar doldumki zaten kendisiylede kavgalıyız.