• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 temmuz ayında evlenecekler toplaşalım...

bizde bu hafta sonu halledicek gibiyiz nişanlım ailesi gelicek gibi inş.aksilik çıkmaz yine
bizimde hafta sonları var o da her hafta görüşmemiz mümkün değil yaniii :26:

evet canım zaman ayırmak zor oluyor bazen. :51:
bizde avize ve davetiyeyi halledelim diyoruz bakalım

selam kızlarr

bugün evimizin ilk büyük eşyasını aldıkk

vestel 82 ekran lcd televizyon çok mutluyummm :nazar:

hayırlı olsun canım bizde ilk beyaz eşyalarımızı aldık. 82 ekran tv hediyeli.
sonra tv değiştirdik :27:

selam kızlar..
benim bir sıkıntım var ama başlık açmak istemedim size sorayım dedim..
doktora da gitmek istemedim..
benim genital bölge girişinde beyaz beyaz yaracıklar oldu ve acıyor..
sabunluyorum kremler sürüyorum bir süre geçiyor sonra yeniden oluyor..
doktora gitsem bakmak isteyecek..
sizlere danışayım dedim ya ...

canım hiç böyle bişeye denk gelmedim onun için bilemiyorum.
bence sen dr gözük mutlaka bakmak isteyecek ama önemli bişey mi, değil mi öğrenmiş olursun

selam kızlar..

canım kaşıntı var mı mantar olmuştur benimde olmuştu,yada mikrop kapmıştır
sabun yapma bence
ve doktora git doktor soruyr sende bekarmısın evlimisin diye o sen anlattığında da bilir
ona göre ilaç verir aksatma sakın

Günaydınn kızlar

elfida canım aksilikler oluyor işte bizde de oluyor ama iyi yönlerinden bakmaya çalışıyorum

geldi mi üst üste gelirrr

Şuan pek takmıyorum ama ilk gördüğümde çok üzülmüştüm şimdi sağlık olsun diyorum iyi yada kötü sonuçta kendi evimiz olacak.Sen bize sormamışsın ama ben fikrimi söyliyeyim ben 2.davetiyeyi beğendim:130:

selam kızlar..

Geçmiş olsun Dilek.En iyi tanıyı doktor koyacaktır onun için sen öncelikle bir doktora gitmelisin bence.Ayrıca mantar falansa sabun daha kötü yapar diye biliyorum.En kısa zamanda iyileşirsin umarım

Ya bilmiyorum canım ya ben herşeyi çok büyütüyorum,ya nişanlım değişti:Sya herşey sorunsuz gidiyorda aksilikler beni çıldırttı artık en basitine bile tahammül edemiyorum:Spazartesi günü nişanlım,annesi dayısı ve yengesi geldiler.düğün tarihini konuşmaya.oda benim baskımla yani yoksa ne kaynanamın umrunda ne beniimkinin.nişanlımın patronunun benzikliklerinde düğün salonuda var orda yapıcaz düğünü.nişanlım işinin yanı sıra birde düğün salonunun sözleşmelerini yapıyor falan filan.tarihler benim elimde deyip salladı beni hep.pazartesi sabah aradı işte (biz 2,9,16 temmuz düşünüyoduk) salon tutulmuş dedi:S o tarihler uçtu gitti benim tepem attı tabi başladım söylenmeye falan.hiç özür bile dilemedi.geldiler gece işte 3tarih var ellerinde 18 haziran,10,17 temmuz.kaynana dedi işte biz tarihi konuşmaya geldik.tarihleri okuyo nişanlım kaynana başladı haziran olmaz benim gelceklerim var onlar gelemez diyor.memurları kastediyor en baştada oğlunu!10 temmuz olsun en iyisi o dedi.birde dalga geçiyor gibi demezmi gerçi siz bilirsiniz ben karışmam:47:ardından yine başladı 17 sinde iyice sıcak olcak gelen misafirler rahat edemez en iyisi 10 u olsun.ardından yine ben karışmam.çıldırdım o sinirle ya laf sokcam ya mutfağa kaçcam.bana sordular dedim farketmez benim için.babama sordular oda farketmez dedi.annesi yine 10 temmuz olsun diyince tarih 10 temmuz oldu.ben mutfağa kaçtım hemen.sinirden ağlıycam ama yaa kendi düğün tarihime karar veremedim.ailemede kızdım niye bukadar kabullenici oluyorsunuz diye.ailem sorun çıkmasın diye herşeyi kabul ediyor buda beni çıldırtıyor.neyse nişanlımda arkamdan geldi ona anlattım annen hem karışmıyorum diyor hemde karışıyor benle dalgamı geçiyor allah aşkına falan dedim.yok öyle bişey falan dedi.güldü geçti.ama artık okadar doldumki zaten kendisiylede kavgalıyız.:5:
senii çok çok iyi anlıyorum benim de aynen senin gibi hiç bir şeye karışmayan ama her şeye karışan bir kaynanam var!!!

sağol canımm neden değiştirdinizz

teknik özelliklerinden dolayı zaten büyütmek istiyorduk..
ama maddi açıdan yapamayız demiştik falan :9: sonra baktım arada fark çok. deiştirdik.
ayda 70 TL 10 ay ödeyeceğiz. ben çok anlamam ama en çok beni etkileyen
birisi 50 HZ görüntü diğerinde 100 HZ hiç bi çizgi falan yok tam net gösteriyor :34:
işte bağlantıları daha fazla falan fıstık işte :68:

Hayırlı olsun speedy:75:

teşekür ederimmm :27:

kızlar 10 temmuzda dğünm ve ben daha gelinliğimide mobilyalarıda almadm sizce çokmu gerideym ya sizler halletnzmi.(

kızlar 10 temmuzda dğünm ve ben daha gelinliğimide mobilyalarıda almadm sizce çokmu gerideym ya sizler halletnzmi.(

hayır canım mobilya ve gelinlik modelini arada bak beğen yeterli.
benim son 39 günüm. gelinlik provalarıma yeni başladım. mobilyalarımda yeni yapılmaya başladı.
almıştık ama yeni üretim olacaktı :24::24::24::24::24:

hayır canım mobilya ve gelinlik modelini arada bak beğen yeterli.
benim son 39 günüm. gelinlik provalarıma yeni başladım. mobilyalarımda yeni yapılmaya başladı.
almıştık ama yeni üretim olacaktı :24::24::24::24::24:

saol cnm moral oldu bu bana inan bakıorm forumlara herkes kaç ay öncesnden alıo ondn strese girdim bizde cumartesi halletmeye çalışıcz inş

saol cnm moral oldu bu bana inan bakıorm forumlara herkes kaç ay öncesnden alıo ondn strese girdim bizde cumartesi halletmeye çalışıcz inş

BENDE düğünümden 6 ay önce aldım. ama modelim belli idi beklemeye gerek görmedik :71::71::71:
şimdi alsam bile olurdu yani en güzeli zaten evin belli olduktan sonra almak en azından kira olursa evine göre almak :31:

Şuan pek takmıyorum ama ilk gördüğümde çok üzülmüştüm şimdi sağlık olsun diyorum iyi yada kötü sonuçta kendi evimiz olacak.Sen bize sormamışsın ama ben fikrimi söyliyeyim ben 2.davetiyeyi beğendim:130:

ben fikir alayım diye buraya eklemiştim teşekkür ederim :34:

hoşgeldin aramıza
geride değilsin bencede zaten gelinlikte kafan da az çok model vardır
hayırlısıyla olur herşey

kızlar bugün sabah nişanlım aydına geldi iş için para taşıma muhabbeti oluyor onların
2 saatçik görüştükk nasıl geçti vakit anlamadık ya
1 ay olmuştu görüşmeyeli özleşmişiz :)))

Back
X