hayırlı olsun, analı babalı sağlıkla büyütün inşallah, çok sevindim..
göğüs uçların geçer 1-2 haftada,ben de geçmez diye birsürü krem stok yapmıştım

ben bol bol lansinoh krem kullandım, bir de sıcak sıcak havluyu ütüleyip havlu kapattım göğüslerime, kesinlikle çok rahatlatıyor, yalnız direk kapama yanma bir de bu sıcakta

, havluyu ütüleyip fanilanın falan üzerinden sıcak sıcak kapa, hem süt gelmesine de yardımcı oluyor..
bir de şimdi ayva çekirdeği bulmak zor ama, ayva çekirdeklerine ( 10-15 cekirdek falan) biraz gülsuyu döküp ( minik bir krem kutusunda falan) bir gece bekletince o krem gibi birşeye dönüşüyor, göğüs uçlarına çok iyi geliyor, ama ayva bulamazsan lansinoh da çok iyi..inşallah hemen geçer..kızının adı ne? öpüyorum onu

kızlar nasılsınız? nasıl bebişler? yazın daha kolay oluyor bebişlerle ilgilenmesi ,en azından kat kat giyinmiyorlar... buarada denize soksam mı napsam derken birkaç kez soktum ben , çok da hoşuna gitti, hatta soğuk duşta bile yıkadım, sonra da hep ayaklarını, bacaklarını soktum , beline kadar.. sevdi, inşallah seneye daha rahat ederiz..ben de girdim abartmadan sütüme çok etki etmedi:)
ama bizim bir sorunumuz var, dün kan damlasına başladık, bugün ilk kez kakasında kırmızımsı noktalar vardı ama bayağı vardı, 2-3 gün sonra doktora kontrole gideceğiz, ama endişelendim.. sizce bu damladan mı?
bir de sürekli sağ kulağınının üst kısmını elliyor, kaşıyor, ağrısa ağlar herhalde, ama sadece kaşıyor, kulağında da birşey yok görünürde ama bu da endişelendiriyor beni..
yardım ve fikirlerinizi bekliyorum..