- Konu Sahibi firstNimbus
ay çok sevinçliyim kızım buggün salıncağına astığım oyuncaklara eliyle vurmaya başladı ve artık uykusu geldiğindede ağlıyor anlıyorum uykusu geldiğini naparsak yapalım susmuyor uyutmamızı istiyor birde dünden beri altını pisletti ise eliyle bezini tutuyor taki biz değiştirenekadar tabi o arada ağlamak ve gülmek arasında sesler çıkarıyor veeeeeeeee en kötüsü tam bir tv hastası normalde ben tv izlemem daha çok geceleri sinama tarzı izlerim ama annem bende kalmıştı 15 gün annem tam bir dizi ve türk filmi hastasıdır bütün dizileri izler nerdeyse kızımda aynı annem gibi anlamaz sanıyordum ama anlıyor geçen gün ceylanın filmi vardı hiç gözünü ayırmadan izliyor aaaaaaaaa birde maç seviyor adamlar koşturdukça hoşuna gidiyor müzikten ise bir okadar nefret ediyor tv izlemesin diye yavaş müzikler açıyorum ağlıyor sinirleniyor ama mc donaldsda yemek yiyorduk çok yüksek sesle yabancı bir müzik çalıyordu ağlarken sustu dinledi benim kızım bukadar saçma bir çocuk kitaplarda okuduğumun tam tersi herşeyi
bu arada kafasını ddaha tam tutamıyor ve elinde oyuncakta sallamıyor kitaplarda 3, ayda oyuncağını sallar diyordu benimki çıngırağı almıyor aksine o çınladıkça korkuyo :)))))))))) sizlerden naber anlatında bizede deneyim olsun hepiniz bebişleri büyüttünüz daha rahat girersiniz nete
aaaaaaaaaa birde 2 gecedir deliksiz uyuyor hemde yatağında asla yatağında uyumazdı koyduğum gibi ağlar ya çekyatta yada demir salıncağında 2 büklüm uyurdu ama 2 gecedir yatağında uyuyor sadece 4-5 gibi bi emmek için uyanıyor sonra yine uyuyor bugün babasının yüzündan saat 6 da uyandı ama dün 9 da uyandı :))))))) gecede 11-12 de uyuyor 2 gecedir böle değişmez inşallah :)))))) sokağa çıkmaktan nefret ediyordu şimdi artık sokaktada pek ağlamıyor aç değilse altı temizse gezmeyi seviyor ama sabit bir yerde durmayı sevmiyor ençok sevdiği yerlerde bankalar 3-4 sefer bankaya gittim hi.ç ağlamıyor çok ışık oluyor bankalarda onları izliyor değişik geliyor sanırm arada evdeki lşıklada konuşuyor ışığa gülüyo :))))
bu arada kafasını ddaha tam tutamıyor ve elinde oyuncakta sallamıyor kitaplarda 3, ayda oyuncağını sallar diyordu benimki çıngırağı almıyor aksine o çınladıkça korkuyo :)))))))))) sizlerden naber anlatında bizede deneyim olsun hepiniz bebişleri büyüttünüz daha rahat girersiniz nete
aaaaaaaaaa birde 2 gecedir deliksiz uyuyor hemde yatağında asla yatağında uyumazdı koyduğum gibi ağlar ya çekyatta yada demir salıncağında 2 büklüm uyurdu ama 2 gecedir yatağında uyuyor sadece 4-5 gibi bi emmek için uyanıyor sonra yine uyuyor bugün babasının yüzündan saat 6 da uyandı ama dün 9 da uyandı :))))))) gecede 11-12 de uyuyor 2 gecedir böle değişmez inşallah :)))))) sokağa çıkmaktan nefret ediyordu şimdi artık sokaktada pek ağlamıyor aç değilse altı temizse gezmeyi seviyor ama sabit bir yerde durmayı sevmiyor ençok sevdiği yerlerde bankalar 3-4 sefer bankaya gittim hi.ç ağlamıyor çok ışık oluyor bankalarda onları izliyor değişik geliyor sanırm arada evdeki lşıklada konuşuyor ışığa gülüyo :))))