- Konu Sahibi screamaway
-
- #35.001
Ahh deryacim neguzel buralardasim yani takip ediyorsun ara sira sende.. İyisniz insallah guzel kizin ve sen.. Aramiz bir aydi zaten baslamistir kizin oturmaya falan buyuyorlar masalah disler falandi derken gecip godiyor zaman
masallah senin guzel kizin yasina yaklasti nerdeyse bizim ufaklikta 2 ay sonra yasina girecek insallah.. aramiz bir aydi die ehatirliyorum.. deryacim aslinda biz face de kapali grup da hala gorusup yazisiyoruz gelmek istersen oraya ekleselim canim... bende opuyoru sizi cok..cnm benim aynen öyle zaman hızla geçiyor. kızım büyüyor teyzesi. alt dişleri çıktı, üst dişlerin sıkıntısı var. senin paşa da büyümüştür. seni paşalarını öpüyrm cnm.
Merhabalaaaaarr... Zorda olsa şöyle bi bakayım derken topigin yine aktif olduğunu gördüm cok sevindim.. Nasılsınız kızlar.. Sıla, neşelikız, nartanesi.. Azra hamileymis cok sevindim. REGEN nerelerde onu merak ettim.. Sıla oğluşun kocaman olmuş maşallah. Benim küçük kızımda 5 martta 1 yaşını doldurdu. Defne 3.5 yaşına geldi.. Yuvarlanıp gidiyoruz ışte...
Dr cemil beyde tedavi oldunuz mu? Pozitif oldu mu?canım çapaya gittim bir sorun çıkmadı sadace hormon testtim var bide cerrahpaşadan alamadıgım testlerim var ozaman belli olucak canım :18::18::18:rahimi iyi dikilemedi dediler canım herkez dikemiyomuş benim dikiş mekdanıls üsülü dikildi normal diki yane bebem 3 çeşidi varmış benimki normal dikişmiş bebem canım şidi testlerim çıksun bir doktor buldum çapanın profu cemil akgül ona gidicem işşallah ona muayene oluyum ozaman dicek bebege vesile ol veya olma dicek ona göre ocakta bebege vesile olucem işşallah doktor ban stresten uzak dur dedi bir daha gebe kalırsan seni üzen şeylerden uzak ol dedi şansım çok artarmış ozaman alırsın kucagına dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?