- Konu Sahibi screamaway
Tatlıcadı aynen katılıyorum yine sana
))
Not:Senle düşüncelerimiz çok uyuşuyor valla dikkatimi çekti
))

Not:Senle düşüncelerimiz çok uyuşuyor valla dikkatimi çekti

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:78: ben dayanamıyorum içiyorum valla. içmezsem eğer gün boyu uyuyorum çünkü. resmen göz kapaklarım birbirine yapışıkmış gibi oluyor kahve içmezssem. yanlışmı yapıyorum acaba.:44:
üff ya vazgeçecem en sonunda bu bebek işinden. ne canım bu böle.hasta oluruz ilaç içemeyiz. canımız çeker kahve içemeyiz.. bide kesin gelmiş olsalar amenna. ortada fol yok yumurta yok... çok sinirlendim
![]()
Tatlıcadı aynen katılıyorum yine sana))
Not:Senle düşüncelerimiz çok uyuşuyor valla dikkatimi çekti))
evet tatlım ya. benimde dikkatimi çekti, kaçıncıdır böyle oluyor.
senle kanka olabiliriz
![]()
Canim bende cokk duskunum kahveye... Cok zor oluyor kafeini engellemek ama simdiye kadar baya iyi becerdim engellemeyi...
Ovulasyondan sonra adete kadar kafeinsiz kahve iciyorum.. Vucudum psikolojik herhalde, onu da kafeinli gibi algiliyor, uykum filan gelmiyor..![]()
Kirmizilari gordugum gibi, kafeine geri donuyorum...
gelsin artik biran once bebeklerimiiizzzz... bebek olcak diye ne fedakarliklar yapiyoruz...![]()
Canim bende cokk duskunum kahveye... Cok zor oluyor kafeini engellemek ama simdiye kadar baya iyi becerdim engellemeyi...
Ovulasyondan sonra adete kadar kafeinsiz kahve iciyorum.. Vucudum psikolojik herhalde, onu da kafeinli gibi algiliyor, uykum filan gelmiyor..![]()
Kirmizilari gordugum gibi, kafeine geri donuyorum...
gelsin artik biran once bebeklerimiiizzzz... bebek olcak diye ne fedakarliklar yapiyoruz...![]()
kafeinsiz kahve,o nasıl oluyorki gülüm. ben direk 3übir aradayı içiyorum.(extra şekerle,bugün öyle olmasına rağmen o bile az şekerli geldi.. extra 1 kaşık daha attım)
kahve makinam falan yok,gerçi şimdiki aklım olsa onsuz evlenmezdim ama o zaman ihtiyaç duymamıştım.
Kızlar, bişey söyliyicem, kafeini sadece bebek için kesmeyin, kendiniz için de bunu yapmanız gerek, tabi 1 günde 1 bardaktan fazlasını içmiyorsanız sorun yok, daha fazlası kemik yoğunluğunuzu azaltır, yani bebek yokken kendi kalsiyumunuzu azaltıyorsunuz, sonra bebek olunca o da emecek sizde ne kadar kalsiyum varsa hepsini, sonuçta bebek sahibi ama dişsiz, kolu bacağı çabucak kırılmaya müsait anneler oluruz vallaha! dikkatli olalım.:18: Bebek gelmeden kalsiyum depolayalım, kalsiyumu azaltmayalım.:18::18::18:
KIsacası, kafein hamileyken düşüğe sebep olur, hamile değilseniz de kemik yoğunluğunuzu azaltır. Her durumda bu aralar ondan vazgeçmeniz hem bebek hem sizin için iyi olucak. ayyy, çok konuştum galiba...:26:
Kızlar ben kesin üşütmüşüm(demekki insan evden çıkmadan da üşütebiliyor bana özel valla)
Çünkü hapşırıyorummm dünden beri,birde kasıklarımda batma oluyor bugün çok,aynı adet olcak gibi de ağrıyor,nasıl güzel naz yapabiliyor muyum???![]()
![]()
Kızlar, bişey söyliyicem, kafeini sadece bebek için kesmeyin, kendiniz için de bunu yapmanız gerek, tabi 1 günde 1 bardaktan fazlasını içmiyorsanız sorun yok, daha fazlası kemik yoğunluğunuzu azaltır, yani bebek yokken kendi kalsiyumunuzu azaltıyorsunuz, sonra bebek olunca o da emecek sizde ne kadar kalsiyum varsa hepsini, sonuçta bebek sahibi ama dişsiz, kolu bacağı çabucak kırılmaya müsait anneler oluruz vallaha! dikkatli olalım.:18: Bebek gelmeden kalsiyum depolayalım, kalsiyumu azaltmayalım.:18::18::18:
KIsacası, kafein hamileyken düşüğe sebep olur, hamile değilseniz de kemik yoğunluğunuzu azaltır. Her durumda bu aralar ondan vazgeçmeniz hem bebek hem sizin için iyi olucak. ayyy, çok konuştum galiba...:26:
ya ben zaten 1 bardaktan fazla canım çeksede kendi sağlığım için içimiyorum. (bebek yok daha gelsin onuda düşüncem)
nerden alıştımsa eskiden sevmezdim. şu 3-4 aydır böyleyim,kahve içmeyeyim gün geçmiyor sanki. sağol canım uyardığın için,zaten bebek olursa içmem.
ya sırf kahve değil aslında. ben çok sağlıksız şeyler içiyorum. 2.side kola..birazcık azıcık kola aşığıyımdır
![]()
ya ben zaten 1 bardaktan fazla canım çeksede kendi sağlığım için içimiyorum. (bebek yok daha gelsin onuda düşüncem)
nerden alıştımsa eskiden sevmezdim. şu 3-4 aydır böyleyim,kahve içmeyeyim gün geçmiyor sanki. sağol canım uyardığın için,zaten bebek olursa içmem.
ya sırf kahve değil aslında. ben çok sağlıksız şeyler içiyorum. 2.side kola..birazcık azıcık kola aşığıyımdır
![]()
dogru diyorsun tatlimmm... ben de sInIrlamaya calisiyorum...:81::81::81:
olculu icmek gerek...
neselikizzz, canim, sen yap nazini bize... biz cekerizzz.. bu topic cok guzel oldu, herseyi paylasir olduk... :81::81::81:eslerin naz filan cektigi yok valla... biz birbimizi anlariz...![]()
Kızlar ben kesin üşütmüşüm(demekki insan evden çıkmadan da üşütebiliyor bana özel valla)
Çünkü hapşırıyorummm dünden beri,birde kasıklarımda batma oluyor bugün çok,aynı adet olcak gibi de ağrıyor,nasıl güzel naz yapabiliyor muyum???![]()
![]()
yok benim dediklerim 3u bir aradalar degil.. onlarin icinde kafein var...
burda cafelerde kafeinsiz diyince oyle yapiyorlar..
ama kendin evde yapmak istiyorsan, su hani kavanozda satilan nescafenin kahveleri var ya, onlarin kafeinsizi var... bence sen de ondan al... icine kendin ayrica sutunu ve sekerini karistirirsin...
kahve makinasina gerek yok, bu sekilde karistirirsan olur zaten...![]()
kola deme! bana kola deme!!!!!!!!!!! adnı duyduğumda bile içesim geliyor)) ben de hastasıyım ama maalesef ondan hayır yok kimseye. Bu sebeple hamile kaldığım günden itibaren (inşallah o gün gelir) kola diye bişey içmeyeceğim kesinlikle! bebeğimi emzirdiğim sürede de içmemek için gayret göstereceğimi umud etmek istiyorum)))) anne sütüne yediğimiz içtiğimiz her şey geçiyor çünkü.![]()
Kankam haklısın valla ama öyle çok hasta da olursam annem var kayınvalidem var onlar bakar bana)))