2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Kızlar hani daha sayıyım mı demiştimya az önce bir de benim karnım çok ama çok acıkıyo ya hiç doymuyorum kilo alıyorummm:-(((
Bir de başım dönüyo hah hayyy aklıma ne geldi,valla evli olmasam beni kimse almazdı herhalde iyide ederdi kanımca :46: :46:

:78: ben dayanamıyorum içiyorum valla. içmezsem eğer gün boyu uyuyorum çünkü. resmen göz kapaklarım birbirine yapışıkmış gibi oluyor kahve içmezssem. yanlışmı yapıyorum acaba.:44:

üff ya vazgeçecem en sonunda bu bebek işinden. ne canım bu böle.:63: hasta oluruz ilaç içemeyiz. canımız çeker kahve içemeyiz.. bide kesin gelmiş olsalar amenna. ortada fol yok yumurta yok... çok sinirlendim:41:

Canim bende cokk duskunum kahveye... Cok zor oluyor kafeini engellemek ama simdiye kadar baya iyi becerdim engellemeyi...:1::1:

Ovulasyondan sonra adete kadar kafeinsiz kahve iciyorum.. Vucudum psikolojik herhalde, onu da kafeinli gibi algiliyor, uykum filan gelmiyor..:1::1::1:
Kirmizilari gordugum gibi, kafeine geri donuyorum...:1::1:

gelsin artik biran once bebeklerimiiizzzz... bebek olcak diye ne fedakarliklar yapiyoruz...:1::1::1::68::68::68:

Canim bende cokk duskunum kahveye... Cok zor oluyor kafeini engellemek ama simdiye kadar baya iyi becerdim engellemeyi...:1::1:

Ovulasyondan sonra adete kadar kafeinsiz kahve iciyorum.. Vucudum psikolojik herhalde, onu da kafeinli gibi algiliyor, uykum filan gelmiyor..:1::1::1:

gelsin artik biran once bebeklerimiiizzzz... bebek olcak diye ne fedakarliklar yapiyoruz...:1::1::1::68::68::68:

kafeinsiz kahve,o nasıl oluyorki gülüm. ben direk 3übir aradayı içiyorum.(extra şekerle,bugün öyle olmasına rağmen o bile az şekerli geldi.. extra 1 kaşık daha attım:37:)

kahve makinam falan yok,gerçi şimdiki aklım olsa onsuz evlenmezdim ama o zaman ihtiyaç duymamıştım.

Kızlar, bişey söyliyicem, kafeini sadece bebek için kesmeyin, kendiniz için de bunu yapmanız gerek, tabi 1 günde 1 bardaktan fazlasını içmiyorsanız sorun yok, daha fazlası kemik yoğunluğunuzu azaltır, yani bebek yokken kendi kalsiyumunuzu azaltıyorsunuz, sonra bebek olunca o da emecek sizde ne kadar kalsiyum varsa hepsini, sonuçta bebek sahibi ama dişsiz, kolu bacağı çabucak kırılmaya müsait anneler oluruz vallaha! dikkatli olalım.:18: Bebek gelmeden kalsiyum depolayalım, kalsiyumu azaltmayalım.:18::18::18:
KIsacası, kafein hamileyken düşüğe sebep olur, hamile değilseniz de kemik yoğunluğunuzu azaltır. Her durumda bu aralar ondan vazgeçmeniz hem bebek hem sizin için iyi olucak. ayyy, çok konuştum galiba...:26:

Kızlar ben kesin üşütmüşüm(demekki insan evden çıkmadan da üşütebiliyor bana özel valla)
Çünkü hapşırıyorummm dünden beri,birde kasıklarımda batma oluyor bugün çok,aynı adet olcak gibi de ağrıyor,nasıl güzel naz yapabiliyor muyum??? :66: :66:

kafeinsiz kahve,o nasıl oluyorki gülüm. ben direk 3übir aradayı içiyorum.(extra şekerle,bugün öyle olmasına rağmen o bile az şekerli geldi.. extra 1 kaşık daha attım:37:)

kahve makinam falan yok,gerçi şimdiki aklım olsa onsuz evlenmezdim ama o zaman ihtiyaç duymamıştım.

yok benim dediklerim 3u bir aradalar degil.. onlarin icinde kafein var...

burda cafelerde kafeinsiz diyince oyle yapiyorlar..

ama kendin evde yapmak istiyorsan, su hani kavanozda satilan nescafenin kahveleri var ya, onlarin kafeinsizi var... bence sen de ondan al... icine kendin ayrica sutunu ve sekerini karistirirsin...:68::68::68:

kahve makinasina gerek yok, bu sekilde karistirirsan olur zaten...:8::8:

Kızlar, bişey söyliyicem, kafeini sadece bebek için kesmeyin, kendiniz için de bunu yapmanız gerek, tabi 1 günde 1 bardaktan fazlasını içmiyorsanız sorun yok, daha fazlası kemik yoğunluğunuzu azaltır, yani bebek yokken kendi kalsiyumunuzu azaltıyorsunuz, sonra bebek olunca o da emecek sizde ne kadar kalsiyum varsa hepsini, sonuçta bebek sahibi ama dişsiz, kolu bacağı çabucak kırılmaya müsait anneler oluruz vallaha! dikkatli olalım.:18: Bebek gelmeden kalsiyum depolayalım, kalsiyumu azaltmayalım.:18::18::18:
KIsacası, kafein hamileyken düşüğe sebep olur, hamile değilseniz de kemik yoğunluğunuzu azaltır. Her durumda bu aralar ondan vazgeçmeniz hem bebek hem sizin için iyi olucak. ayyy, çok konuştum galiba...:26:

dogru diyorsun tatlimmm... ben de sInIrlamaya calisiyorum...:81::81::81:
olculu icmek gerek...

Kızlar ben kesin üşütmüşüm(demekki insan evden çıkmadan da üşütebiliyor bana özel valla)
Çünkü hapşırıyorummm dünden beri,birde kasıklarımda batma oluyor bugün çok,aynı adet olcak gibi de ağrıyor,nasıl güzel naz yapabiliyor muyum??? :66: :66:

neselikizzz, canim, sen yap nazini bize... biz cekerizzz.. bu topic cok guzel oldu, herseyi paylasir olduk... :81::81::81:eslerin naz filan cektigi yok valla... biz birbimizi anlariz...:16::16::16:

ya ben zaten 1 bardaktan fazla canım çeksede kendi sağlığım için içimiyorum. (bebek yok daha gelsin onuda düşüncem)

nerden alıştımsa eskiden sevmezdim. şu 3-4 aydır böyleyim,kahve içmeyeyim gün geçmiyor sanki. sağol canım uyardığın için,zaten bebek olursa içmem.

ya sırf kahve değil aslında. ben çok sağlıksız şeyler içiyorum. 2.side kola.. :77: birazcık azıcık kola aşığıyımdır:77:

Son düzenleme:
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:|:nazar::nazar:|:nazar::nazar:|:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
ISIM|YAS|BAT|SONUC kurabiyemm TEBRIKLER!! | | |:49: :nazar:
bitanemveben TEBRIKLER!! | ?? | 1 Mart | :49: :nazar:
sulisim TEBRIKLER!! | 29 | 5 Mart | :49: :nazar:
ilkim_aras TEBRIKLER!! | 25 | 7 Mart | :49: :nazar:
dryyvz TEBRIKLER!! | 26 | 8 Mart |:49: :nazar:
mavibebek TEBRIKLER!! | 28 | 10 Mart | :49: :nazar:
elfinya TEBRIKLER!! | 24 | 10 Mart |:49: :nazar:
pnr30 TEBRIKLER!! | 31 | 10 Mart | :49: :nazar:
sirli TEBRIKLER!! | 22 | 12 Mart | :49: :nazar:
fbmy8785 TEBRIKLER!! | 24 | 15 Mart | :49: :nazar:
tuubaaoz TEBRIKLER!! | 25 | 15 Mart | :49: :nazar:
xelifxx TEBRIKLER!! | 26 | 20 Mart | :49: :nazar:
deryam160510 TEBRIKLER!! | 25 | 28 Mart | :49: :nazar:
tugbanur2008 TEBRIKLER!! | ?? | 28 Mart | :49: :nazar:
bitanem16 TEBRIKLER!! | 26 | 30 Mart | :49: :nazar:
kutayinannesi TEBRIKLER!! | ?? | 30 Mart | :49: :nazar:
dunedain TEBRIKLER!! | 27 | 2 Nisan| :49: :nazar:
missvikvik TEBRIKLER!! | 25 | 4 Nisan| :49: :nazar:
hasretimsana(Canan) | 23 | 5 Nisan| bekliyoruz??? Alisaa TEBRIKLER!! | 29 | 6 Nisan| :49: :nazar:
neredesinfiruze TEBRIKLER!! | 23 | 7 Nisan| :49: :nazar:
kinalibebek TEBRIKLER!! | ?? | 10 Nisan| :49: :nazar:
han0144 | ?? | 12 Nisan| bekliyoruz
kayyum | ?? | 13 Nisan| bekliyoruz
sema84 | 26 | 14 Nisan | bekliyoruz elektra01 | 31 | 14 Nisan| Mayis tarihi? screamaway | 28 | 15 Nisan| Mayis tarihi? KuPPe | ?? | 16 Nisan| Mayis tarihi?
happylive | 32 | 18 Nisan| bekliyoruz
sefst | 29 | 18 Nisan| bekliyoruz
maviyaz| 30 | 19 Nisan| bekliyoruz
Lachesis | 27 | 19 Nisan| bekliyoruz
sincap08 | 27 | 20 Nisan| bekliyoruz
kalbimin(Zerrin) | 28 | 20 Nisan| bekliyoruz karyaa48 | 27 | 21 Nisan| Mayis tarihi? tirilaylom TEBRIKLER!! | 28 | 21 Nisan| :49: :nazar:
blagodevoyce TEBRIKLER!! | ?? | 21 Nisan| :49: :nazar:
Brownim | 22 | 22 Nisan| bekliyoruz
sedna | ?? | 23 Nisan| bekliyoruz
lizzie | 25 | 23 Nisan| bekliyoruz
buyukaksu | 30 | 24 Nisan| bekliyoruz
tug_ce_ | 23 | 26 Nisan| bekliyoruz
parrhisia | 25 | 26 Nisan| bekliyoruz
cicek2154 | ?? | 26 Nisan| bekliyoruz
tatlicadi1 | 26 | 28 Nisan| bekliyoruz
tweety25 | 28 | 28 Nisan| bekliyoruz
tweetysale | 21 | 29 Nisan| bekliyoruz
sila38 | 23 | 30 Nisan| bekliyoruz
fmk | 30 | 1 Mayis
mayaaaa | ?? | 1 Mayis
vasfiyeee | 21 | 1 Mayis
_arzum_| 26 | 2 Mayis
ekim.29| 22 | 2 Mayis
nihanca| ?? | 3 Mayis
esiiin| 32 | 3 Mayis
xtuqcex| 24 | 4 Mayis
reyyan_| 28 | 6 Mayis
ferosbodrum | ?? | 6 Mayis
happylife | 27 | 7 Mayis
pollyannaa | 27 | 8 Mayis
selin7 | ?? | 9 Mayis
nefsim | 26 | 9 Mayis
damlalar| 28 | 14 Mayis
peri_m | 25 | 17 Mayis
hakem | 28 | 17 Mayis
muhasebe75| 35 | 18 Mayis
62sinem | 23 | 14 Mayis
leplepi | 21 | 19 Mayis
mpb | 27 | 20 Mayis
frd | ?? | 20 Mayis
feryal_efe | 26 | 23 Mayis
renewal | 28 | 24 Mayis
azra3434| 30 | 24 Mayis
H_E_A_V_E_N| ?? | 29 Mayis
hatunice | 24 | 29 Mayis
neselikiz | ?? | 4 Haziran
umayyy | 27 | 6 Haziran
derya78_40 | 29 | ??
gelbebekgel | 27 | ??
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:|:nazar::nazar:|:nazar::nazar:|:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ya ben zaten 1 bardaktan fazla canım çeksede kendi sağlığım için içimiyorum. (bebek yok daha gelsin onuda düşüncem)
nerden alıştımsa eskiden sevmezdim. şu 3-4 aydır böyleyim,kahve içmeyeyim gün geçmiyor sanki. sağol canım uyardığın için,zaten bebek olursa içmem.
ya sırf kahve değil aslında. ben çok sağlıksız şeyler içiyorum. 2.side kola.. :77:birazcık azıcık kola aşığıyımdır:77:

aynen tatlimmm.. ben de bir bardakla sinirlamaya calisiyorum kahveyi....:68::68:

kizlar ben cikiyorummm. eve gitcemmm... yine girerim gidince... :80::80::80:

ya sırf kahve değil aslında. ben çok sağlıksız şeyler içiyorum. 2.side kola.. :77: birazcık azıcık kola aşığıyımdır:77:

kola deme! bana kola deme!!!!!!!!!!! adnı duyduğumda bile içesim geliyor)) ben de hastasıyım ama maalesef ondan hayır yok kimseye. Bu sebeple hamile kaldığım günden itibaren (inşallah o gün gelir) kola diye bişey içmeyeceğim kesinlikle! bebeğimi emzirdiğim sürede de içmemek için gayret göstereceğimi umud etmek istiyorum)))) anne sütüne yediğimiz içtiğimiz her şey geçiyor çünkü. :20::20::20:

dogru diyorsun tatlimmm... ben de sInIrlamaya calisiyorum...:81::81::81:
olculu icmek gerek...

neselikizzz, canim, sen yap nazini bize... biz cekerizzz.. bu topic cok guzel oldu, herseyi paylasir olduk... :81::81::81:eslerin naz filan cektigi yok valla... biz birbimizi anlariz...:16::16::16:

Screamaway canım ben de şimdi sana yazcaktım benle hiç ilgilenmedin küstüm diycektimki yazını gördüm :71: :71: Canım çok nazlıyım bugün size,gördüğün gibi çok da alıngan oldum :-))
Evet canım benim eşim bazen çok güzel çeker nazımı bazende çekmezz :70:
Ama bu günler kociş zaten olmadığı için ancak telde naz yapıyorum,bak anlatayım;bugün telefon çekmiyo diye kızdı kendi kendine,ben de mahsus!!! kendi üstüme alındım ve benim ne suçum var diye süper bir tavır yaptım,çok fenayım bugün değil mi kızlar??? :78: :78:

dikkat et ama kanka olmaz böle.:20: sen hasta olursan kim bakacak sana. dikkatli ol,bebek yapacaz derken ona odaklanıp sağlığımızı ihmal etmeyelim. :20:

yok benim dediklerim 3u bir aradalar degil.. onlarin icinde kafein var...

burda cafelerde kafeinsiz diyince oyle yapiyorlar..

ama kendin evde yapmak istiyorsan, su hani kavanozda satilan nescafenin kahveleri var ya, onlarin kafeinsizi var... bence sen de ondan al... icine kendin ayrica sutunu ve sekerini karistirirsin...:68::68::68:

kahve makinasina gerek yok, bu sekilde karistirirsan olur zaten...:8::8:

teşekkürler, bakayım bir canım,bulursam alırım. biraz kıvamda zorluk yaşıyorum o tür kahvelerde ama öğrenirim heralde..

ah bebeğim,gelmeden neler yaptın, gelince ne olacak bilmiyorum. :31:

kola deme! bana kola deme!!!!!!!!!!! adnı duyduğumda bile içesim geliyor)) ben de hastasıyım ama maalesef ondan hayır yok kimseye. Bu sebeple hamile kaldığım günden itibaren (inşallah o gün gelir) kola diye bişey içmeyeceğim kesinlikle! bebeğimi emzirdiğim sürede de içmemek için gayret göstereceğimi umud etmek istiyorum)))) anne sütüne yediğimiz içtiğimiz her şey geçiyor çünkü. :20::20::20:

öyle canım bende kalırsam hamile bırakacağım. yani inşallah. en azından umut ediyorum.:31:
ayrıca emzirirken içersek bebekte gaz yapıyor. kız kardeşim çok canı çekince eski kola içiyordu. yoksa direk bebek etkileniyor,bebekte gazda çok zor oluyor..

Back
X